Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Secret Affair

TESTIRAPORTTI

Satisfyer -tuotemerkin uudesta pikkuvibrasta löytyy laatua ja tehoa. "Kaiken kaikkiaan tätä on kyllä vaikea olla suosittelematta! Secret Affair tuskin jättää yhtään pimppiä kylmäksi."

PuputPari 28 v.

Saimme arvosteltavaksemme Satisfyer Secret Affair -vibraattorin. Vibra on matkakokoinen, vedenkestävä ja USB-ladattava . täydellinen niin reissuun kuin kotiinkin!

Tämän vibraattorin erityisominaisuus on irrotettava kova kansi, jonka alta löytyy pehmeämpi, silikoninen puoli. 16 erilaisen värinäohjelman lisäksi tarjolla on siis myös kaksi erilaista tuntumaa. Tästä pikkuveikasta luulisi siis löytyvän ystävä jokaiselle klitorikselle!

Eikä siinä vielä kaikki, sillä tämän kanssa saa käyttää myös mielikuvitusta. Testin kohteena toiminut neitonen nimittäin villiintyi myös, kun vibraattori vaelsi eri puolelle kehoa - tämän vibraattorin kosketus sai nännit kovettumaan, häpyhuulet turpoamaan, pillun valumaan. Ja erityisen villiksi nainen meni, kun vibraattori eksyikin pepulle. Siitähän siirryttiinkin sitten nopeasti anaaliseksiin, missä Kaalimadon liukuvoide tuli tarpeeseen. Kalu pyllyssä ja Secret Affair klitoriksella vaimo laukesi nopeasti ja lujaa, ja minä pian perässä.

Parhaimmillaan tämä on kuitenkin varmasti matkakäytössä. Hygieeninen suoja varmistaa, että intiimialueille ei pääse roskia tai pöpöjä, ja tämä vibraattori mahtuu ihan jokaiseen reppuun. Laite on helppo puhdistaa ja ladata, ja se on vedenpitävä, eli leikit onnistuvat myös suihkussa (erityisen hyödylliseksi tämä osoittautui kuukautisten aikaan - pikapano saunan jälkeen on harvoin jättänyt molempia näin tyytyväiseksi). Hiljaisin asetus on varsin hiljainen, eli tämä toiminee myös hienovaraisuutta vaativissa tilanteissa.

Kiitoksena eilisistä leikeistä vaimo lupasi palkita minut tänään ottamalla suihin Secret Affairin kanssa - katsotaan, mitä minun herkät alueeni pitävät tästä taskukokoisesta velhosta!

Kaiken kaikkiaan tätä on kyllä vaikea olla suosittelematta! Secret Affair tuskin jättää yhtään pimppiä kylmäksi, etenkin jos muistaa napata mukaan Kaalimadon liukuvoiteen. Hauskoja orkkuja!

Kirjoittanut: Puput
SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Ensikohtaamiseni Secret Affairin kanssa oli hämmentävä. Mietin, oliko se vibraattori lainkaan vai oliko paketista paljastunut kapula kokonaan jokin muu esine. Vibraattori oli saatu näyttämään yllättävän vähän seksilelulta, joten tuotahan voisi alkaa kuljettamaan, vaikka meikkipussissa kenenkään huomaamatta... Lelu näyttää erehdyttävän paljon meikkisiveltimeltä, joka on kotelossaan.

Ensivaikutelmalta vibraattori oli todella laadukkaan oloinen. Se oli pakattu ylelliseen laatikkoon, jonka kantta koristi sensuelli naisvartalon virtaviivainen siluetti. Itse vibra oli sileäpintainen ja materiaaliltaan selkeästi täyttä laatua.

Lataus hoitui todella nopeasti magneettisen laturin avulla. Ei edes kahta tuntia, niin vilkkuva latausvalo syttyi kirkkaaseen loistoonsa ja "salainen esine" oli valmiina kokeiltavaksi.

Kokeilu alkoi yhtä hämmentävästi kuin ensikohtaamiseni sen kanssa, ja en kertakaikkiaan löytänyt vibrasta minkäänlaista painiketta. Vääntelin ja kääntelin, eikä värinää ollut havaittavissa, joten loppujen lopuksi jouduin turvautumaan nettisivujen ohjeisiin. Sieltä selvisikin yksinkertainen ohje, että vibran yläosaa tuli kääntää hieman, jolloin virtanäppäimen ledvalo syttyi palamaan.

Vibra tarjosi minulle pienestä koostaan huolimatta monipuolista nautintoa; 16 erilaista värinärytmiä sekä vaihtelevaa tuntumaa joko kovamuovisen tai silkkisen silikonipinnan avulla. Myös vesitiiviys lupaa leikkeihin nautinnollisuutta, ja hetihän sitä oli päästävä testaamaan.

Tehoa tästä vibrasta todellakin löytyi ja sen voimakkuus yllätti minut täydellisesti. 16 toinen toistaan voimakkaampaa ja rytmikkäämpää ohjelmaa viihdyttivät minua suihkun puolella, ja lupaus vesitiiviydestä todellakin piti paikkaansa. Ei aikaakaan, kun olin lähellä nautinnon huippua. Ainut negatiivinen kokemus tuli siitä, että vibraattori oli aika liukas ja pieni, joten kesken leikin painoin vahingossa ledvaloa ja värinäohjelma vaihtui toiseen. Vibra myös lipesi herkästi hyppysistä, mikäli ote pääsi herpaantumaan.

Positiivista vibraattorissa oli sen laadukas tuntuma, joka tuntui erityisen hyvältä klitoriksessa sekä emättimen sisäpuolella. Myös muut erogeeniset alueet, kuten nännit pitivät silikonipinnan hellästä hivelystä. Jos vibraattori olisi ollut hieman pidempi, uskon että sillä olisi pystynyt hyväilemään myös G-pistettä. Lelu pääsi käyttöön myös lomamatkalla auton pelkääjän penkillä, kun asetin sen alushousuihini värisemään. Mieheni nautti myös tästä näystä niin paljon, että oli pakko pysähtyä tien sivuun pitämään pieni taktinen tauko...

Kaikin puolin siis positiivinen yllätys ja jälleen yksi lelu kokoelmaani, joka ei varmasti jää laatikon pohjalle.

Kirjoittanut: Sandy
Edellinen arvio: Satisfyer - Men Classic Seuraava arvio: We-Vibe - Wand