Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.  

Happy Rabbit - Strap-On Kit

TESTIRAPORTTI

Testiryhmän naispari suosittelee pakettia ensisijaisesti naispareille ja heille, jotka ovat vasta astumassa strap-on maailmaan eivätkä halua heti kättelyssä sijoittaa suuria summia valjaisiin ja ostella tuotteita erikseen. Ja tietenkin niille, joilla tämän tyyliset sauvat ovat ennenkin toimineet.

RedscorpioNaispari, 33 v. ja 39 v.

Tällä kertaa meille saapui testattavaksi Happyrabbit strap-on kit. Pakkaus oli tietoineen ja kuvineen siisti ja kattava. Heti paketin ulkokuoresta selvisi mitä tuote sisältää ja pakettiin oli painettu muitakin oleellisia tietoja, kuten että lelu on vesitiivis, ladattava, sisältäen yhteensä 15 eri värinä toimintoa jne. Kattavat kannet siis kaiken kaikkiaan ja paketin tyylikin oli mukavan nykyaikainen.

Paketista ilmestyi kannen kuvan mukainen pupun muotoisella klitoriskiihottimella varustettu vibraattori, käyttöohjeet, usb latauspiuha ja strap-on valjaat. Näiden käyttöönotto oli helppoa ja vaivatonta. Lelu lataukseen ja valjaita säätämään.

Lelussa itsessään on kaksi moottoria, korville ja sauvalle omansa. Molempia säädettiin sauvan kannassa olevista napeista ja kummassakin on myös useampi erilainen värinä. Näistä ei moitittavaa löytynyt, tehokkailta tuntuvat ja moneen makuun oli värinää. Myös näiden säätäminen oli mielestämme helppoa.

Tuote ei sitten muuten käytössä ollutkaan niin näppärä. Aloitimme testailun ensin ilman valjaita. Nämä klitoris kiihottimella varustetut sauvat on aiemminkin tuottaneet pettymyksen, sillä liekkö anatomiamme sitten hieman poikkeava vaiko lelut huonosti suunniteltuja, mutta koskaan eivät tunnu osuvan sinne minne pitäisi. Samaan törmättiin tässä.

Pupun muotoiset korvat eivät klitorikselle osuneet ilman melkoista säätämistä eikä g-piste tuntunut löytyvän, kun korvat sai osumaan kohteeseen. Ja taas tosin päin, kun g-pisteeseen osuttiin hekumallisesti niin klitoris jäi ilman korvia. "panna" tällä ei oikein voinut, kun sitten ei osuttu mihinkään pisteeseen kunnolla. Ja liikuttamatta tuntemukset taas jäivät tehokkaista vibroista huolimatta valjuksi. Vaihdoimme välillä vaimon kanssa osia ja sama tuntui toistuvan. Ei siis ainakaan meidän muotoisille naisille rakennettu. Mutta mehän ei luovutettu, vaan testailtiin lisää.

Strap-on on meille entuudestaan tuttu harrastelu väline ja kaapista löytyykin laadukkaat aitoa nahkaa olevat valjaat. Halusimme tietää voiko sauvaa käyttää myös näillä valjailla ja koitimmekin sauvaa niihin asentaa, mutta pupu korvineen esti aikeemme. Ei siis saatu kikkailtua lelua omiin luotto valjaisiin kiinni.

Tämä ei onneksi haitannut sillä tokihan paketissa tuli lelulle ihan omat valjaat, joten seuraavaksi kiinnitimme lelun niihin. Tämä kävi hyvin näppärästi, mutta tuntuma jäi hieman "löysäksi" ns. Tuettomaksi säätämisestä huolimatta. Mukavuudessakin oli ehkä hieman toivomisen varaa, mutta tämä varmasti on enemmän materiaali ja tottumus kysymys. Meistä nämä nylon? remmiset valjaat olivat hieman kovat ja hankaavat. Pidempään päällä ollessa tuntuivat olevan myös kovin hiostavat. Tosin hiki näissä hommissa lentää muutenkin, eli se ei meitä juuri haitannut.

Valjaskäytössä lelu sitten osoittautui valitettavasti suorastaan huonoksi. Vielä vähemmän kuin käsikäytössä löysi lelu oikeita paikkoja. Kokeilimme lukuisia eri asentoja mutta ei. Lelu ei meillä sovellu muotoilunsa vuoksi varsinkaan strap-on käyttöön. Pupun korvat tökkivät jopa kipeästi klitoriksen yläpuolelle, kun innostui vähän vauhdikkaammin lykkimään.

Meiltä oli aluksi mennyt ohi että lelun kantahan on myös imukuppi, joten testasimme vielä lopuksi tätä ominaisuutta. Imukuppi piti yllättävänkin hyvin sileällä ja kostealla kaakelilla. Iloa saatiin suihku kokeiluista, vaikka tässäkin käytötyylissä sama anatominen epäsopivuus oli läsnä.

Loppu yhteenvetona on todettava, että jos lelu sattuu omaan anatomiaan sopimaan, niin tässä on kyllä monipuolinen vekotin, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Akun kesto on hyvä, lataus helppoa, puhdistus vaivatonta ja kaikin puolin lelu on aloittelijankin helppo lähestyä ja käyttää. Söpökin se on ja paketissa tulevia valjaita voi myös jatko soveltaa muiden strap-on lelujen kanssa.

Suosittelemme pakettia ensisijaisesti naispareille ja heille, jotka ovat vasta astumassa strap-on maailmaan eivätkä halua heti kättelyssä sijoittaa suuria summia valjaisiin ja ostella tuotteita erikseen. Ja tietenkin niille, joilla tämän tyyliset sauvat ovat ennenkin toimineet. He saavat valjaista varmasti paljon lisä iloa leikkeihin.

Kaikin puolin kiva ja kestävän oloinen aloittelu setti, jota uskallamme suositella tälläisten vibrojen ystäville siitäkin huolimatta, että nämä 2 in 1 sauvat eivät muotoilunsa vuoksi meillä menesty.

Kirjoittanut: Redscorpio
Edellinen arvio: Fifty Shades of Grey - Remote Control Love Ring Seuraava arvio: Leten - Future Pro Masturbator