Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

3 FUNCTION VIBE

Tämä uutuustuote oli testaajille iloinen yllätys ja se toi mukavaa piristystä arkeen ja tietysti seksiin. "Tämän kanssa leikkii mielellään useamminkin." "Ei voi kuin suositella."

RedscorpioNaispari, 33 v. ja 39 v.,

Tällä kertaa testattavaksi saapui 3 function vibe. Kolme toimintoinen vibra/kiihotin/imu laite. Olimmekin melko innoissamme, kun näimme mitä pakettimme sisälsi, sillä mitään tällaista ei oltu aikaisemmin kokeiltu. Ja siitä kokeilusta tulikin varsin mielenkiintoista.

Aloitetaan pohdiskelu perinteisesti ulkoa sisään päin, eli mennään itse pakkaukseen.

Valitettavasti laitteen pakkausta ei voi kehua kuin ulkonäön puolesta. Paketista tai ohjeista ei valitettavasti löytyny tekstiä millään ymmärtämillämme kielillä. Tämä ei tietenkään ole ongelma esim. Saksaa sujuvasti puhuville, mutta englantia sen sijaan emme onnistuneet löytämään, puhumattakaan suomenkielistä, joten kaikki tieto piti tonkia netistä. Onneksi kaalimadon sivulta kuitenkin löytyi hyvin kirjoitettu ja kattava kuvaus tuotteesta. Varmaan juuri tästä syystä. Ohjeiden lukemisen ja latailun jälkeen lyötiin laite viimein tulille.

Laitteen käyttö olikin itseasiassa hyvin yksinkertaista. Kolmella napilla säädellään värinöitä sekä imua, ja nämä kolme nappia omaksui nopeasti ja olivat jopa hyvin sijoitettu. Hieman yllätti, että laite myös todella tekee moitteetta kaiken sen mitä lupaakin eli imee, nuolee, värisee ja tärisee. Yhtä aikaa ja erikseen. Miten vain kukakin tykkää. Ympäri käännettynä se taas toimii ihan tavan vibrana, tehokkaalla värinällä varustettuna.

Imu ominaisuus tässä oli yllättävänkin voimakas. Tarkoitushan on, että imu nostaa klitoriksen, tai nännin (tai muun valitsemasi ulokkeen) laitteen kielen nuoltavaksi. Totta kai myös kielen nopeuksia ja rytmejä pystyi säätämään itselle mieleiseksi. Aika säätämistä se toki olikin, varsinkin alkuun. Kieli kun on hyvin vaikea saada osumaan haluttuun kohtaan imua käyttäessä ja imua joutuu säännöllisesti lisäämään, jolloin taas haettiin uudelleen oikeaa kohtaa. Mutta mukavahan sitä oli haeskella ja orgasmikin saatiin yllättävän nopeasti aikaiseksi.

Laite oli miellyttävän hiljainen niin tehokkaaksi vekottimeksi. Moottorit on fiksusti aseteltu ja pelkästä roisketiiviydestä huolimatta oli se helppo puhdistaa leikkien jälkeen. Suppilomainen imuosa on irrotettava, joka helpottaa huomattavasti puhdistusta.

Valitettavaa kuitenkin mielestäni oli, ettei tuote ole täysin vesitiivis. Tätä siis ei raahata mukaan suihkuun, saati kylpyyn ja puhdistuksen kanssa on syytä olla tarkkana, ettei kastele laitetta.

Imutoiminto oli kyllä hauska uusi tuttavuus ja sillä tulee varmasti leikittyä jatkossakin. Kiva lisä siis lelulaatikkoon. Kokemus oli lyhyesti kuvailtuna uusi ja erilainen, hyvin miellyttävä ja kiihottava. Jos taas jotain negatiivista etsii, niin täytyy mainita, että seuraavana päivänä huomasin paikkojen hieman kipeytyneen niiltä alueilta joihin imuosan reunat olivat painaneet. Imuosan muotoilu ei ehkä siis ollut se kaikkein istuvin omalle alapäälle tai tämä ns. Suppilo osa saisi olla pehmeä kovamuovin sijaan. Mutta toisaalta puoliso ei näitä "kipuja" kokenut, joten tämä on varmasti yksilöllistä. Ja sanottava on, että on sitä ollut paikat paljon arempanakin, joten en itse tätä laskenut suureksi ongelmaksi. Ja tuli sitä ajettua useamman kerran heti seuraavanakin päivänä, joten suurista arkuuksista ei ollut kyse.

Suosittelemme lelua toki ensisijaisesti juuri naisille, mutta miksei miehetkin voisi tästä iloa saada. Mielestäni tuote sopii niin kimpassa puuhaamiseen kuin yksinäisiinkin hetkiin. Rehellisyyden nimissä on kyllä myönnettävä, että kieli osa on kyllä hieman helpompi saada osumaan oikeisiin kohtiin, kun on itse puikoissa.

Kaiken kaikkiaan tämä tuote oli oikein mukava, uusi ja varsin iloisesti yllättävä tuttavuus, jonka kanssa leikkii mielellään useamminkin. Tämä tosiaan antoi pitkästä aikaa jotain ihan uutta ja toi paljon piristystä arkeen. Ei voi kuin suositella.

CarissaNainen 24v,

Tällä kertaa testiin tuli monitoimivibraattori. Tuote on silkkisen tuntuinen ja miellyttävä käteen, mutta kieliosuus vaikutti kovalta ja uhmakkaalta, eikä kuvauksen vastaisesti tuntunut silkkiseltä tai pehmeältä. Imukuppiosuus on läpinäkyvää muovia ja muistuttaa vähän lautasantennia. Vibraattorissa on useampi painike, joista en aluksi ottanut oikein selkoa. Yhdestä painikkeesta saa imun päälle, yhdestä imu katoaa ja yhdestä saa värinäshown aikaiseksi. Vibraattorin lisäksi kielellä on myös omat värinänsä ja rytminsä. Pakkauksen mukana ei löytynyt suomenkielistä ohjetta, mutta ohjeet löytyivät Kaalimadon sivulta.

Pitänee heti sanoa, että tuotteen testaamisessa kesti, sillä en vain oppinut pitämään tuotteesta. Uutuusvibraattorin luvattiin värisevän, imevän ja nuolevan samanaikaisesti. Todentosiaan nämä asiat se tekeekin, mutta miellyttävyydessä on puutteita. Vibraattorin värinätaajuus on jotenkin terävä ja korkea, eikä tuntunut millään tavalla sopivalta omalle klitorikselle. Kieli taas oli mielenkiintoinen, mutta omaan käyttöön liian kova ja hankala. Osuakseen hyvin vaadittiin imu, jolloin tuotetta ei enää saanut liikutettua. Imu toimi kyllä hyvin, sopi esimerkiksi nännien hivelemiseen paremmin liukkarin kera. Kieli ja värinät kuitenkin pitivät niin kovaa ääntä, että tunnelma latistui hetkessä. Toimintoja pystyi tietenkin käyttämään samaan aikaan tai eri aikaan, mutta en löytänyt laitteen kanssa yhteistä säveltä. Nappuloita tuntui olevan liikaa. Aina meni hetki sekoilla ja keskittyä oikean toiminnon tekemiseksi. Miesystävä oli enemmän innoissaan, mutta monitoimivibraattori sai nopeasti jäädä pölyttymään ensimmäisten pelailujen jälkeen.

Suosittelen laitetta henkilöille, jotka haluavat kaikkea kerralla, mutta laadusta tinkien. Tuote vaikutta hinnaltaan kalliilta verrattuna laatuun ja vibraattori on aivan liian kovaääninen mukavaan käyttöön. Suosittelen ennemmin laadukkaan vibraattorin ostamista ja erikseen rintapumpun hankkimista, jolloin niitä voi käyttää myös erikseen ja sopivalla taajuudella.Edellinen arvio: ZALO - Amorette Egg Vibrator Seuraava arvio: Rocks-Off - Bubbles Petite Sensations


3 Function Vibe
7990

3 Function Vibe

You2Toys-sarjan 3 Function Vibe on todellinen "monta kärpästä samalla iskulla -tuote", sillä se tyydyttää monta himotusta ja halua: se penetroi ja värisee, imee ja turvottaa sekä hieroo ja nuolee!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv