Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ULTRA TWIZZLE HIEROMALAITE, PINKKI

Pitkään markkinoilla ollut Ultra Twizzle Hieromalaite on saanut seurakseen siihen liitettäviä lisäosia/vaihtopäitä ja nämä tuotteet lähtivät testattavaksi kahdelle pariskunnalle. Verkkovirralla toimiva hieromalaite sai plussaa monipuolisuudesta: tärinävaihtoehtoja on useita ja kaksi erilaista päätä takaavat erilaisen nautinnon. Myös yleinen laadukkuus ja hierojan helppokäyttöisyys yhdessä parin kanssa saivat kiitosta. Voimakkaasti värisevää hieromalaitetta testattiin myös niska-hartiahierontaan, mutta parhaiten tuotteen todettiin soveltuvan käyttöön intiimialueilla. .Kokonaisuutena Ultra Twizzle intiimihieroja sekä vaihtopää ovat molemmat hyviä valintoja monipuolisuutta hakeville pariskunnille..

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Toista Kaalimadon pakettia yhdessä hakiessamme oli ihmetys suuri. Minun ajaessa kohti kotia ei nainen kaikessa kärsimättömyydessään kyennyt olemaan avaamatta juuri noutamaamme suurehkoa mutta kevyttä pakettia. Ensireaktio: hämmentyminen . innostuminen . hämmentyminen uudelleen. Paketista löytyi kaksi lelua, joista toinen muistutti .laulumikrofonia. ja toinen jonkinlaista tappia. Tyttöystäväni reaktion jälkeen oli minun aivan pakko vilkaista mitä sieltä löytyy. Tunnistin .mikrofonin. intiimihierojaksi välittömästi, koska olin samanlaisia nähnyt aikuisviihdevideoissa useampaan otteeseen... Kenties naistenkin pitäisi katsella aikuisviihdettä useamminkin.

Kotiin päästyämme perehdyimme paketin sisältöön tarkemmin. Molemmat tuotteista oli pakattu samanlaiseen tapaan: yksinkertaisesti mutta tyylikkäästi. Yllätykseksemme ei paketeissa ollut minkäänlaisia ohjeita lyhyiden kuvauksien lisäksi, mutta Kaalimadon sivujen lyhyen tarkastelun jälkeen paketissa ollut pinkki .tappi. paljastui ko. intiimihierojan lisäosaksi . vaihtopääksi. Tuote itsessään toimii verkkovirralla ja siinä on n. 2 metrinen johto. Leikkiessä sillä kannattaneekin varautua siihen, että normaali tyydytyssessio muuttuu nopeasti sidontaleikeiksi naisen (ja miksei miehenkin) pyöriskellessä ympäriinsä vibraattorin hyrrätessä ihanasti haarojen välissä.

Ultra Twizzlessä on kymmenen erilaista tärinävaihtoehtoa, hiljalleen surraavasta aina erittäin voimakkaisiin tärinöihin sekä vaihteleviin rytmeihin. Naisen mielestä parhaiten käyttöön soveltui voimakkain tärinä sekä jatkuva rytmien vaihtelu, joka toi leikkeihin lisää ennalta-arvaamattomuutta sekä jännitystä. Vaihtopään normaalista poikkeava, miellyttävä muotoilu sai tyydytyksen tuntumaan siltä kuin joku olisi syleillyt nautinnollisesti koko alapäätä aina klitoriksesta peppuun asti. Sitä testatessa totesimme sen soveltuvan lähinnä vaginaan, joka tyttöystävääni lainaten antoi .erilaisen, mutta nautinnollisen orgasmin.. Liekkö syynä edellä mainittu mielenkiintoinen muotoilu vai kenties kuun asento . se selvinnee tulevina käyttökertoina. Vaikka vaihtopää sujahtaa myös peppuun, emme ainakaan me saaneet sen muotoilusta ja lyhykäisyydestä johtuen kovinkaan suurta nautintoa aikaiseksi.

Kuten aiemmin jo totesimme, toimii laite siis verkkovirralla. Tästä syystä ei tarvitse ainakaan paristojen loppumista pelätä, tosin taitaa leikit jäädä vähälle sähkökatkoksen aikana. Toisaalta paketin mukana ei tule adapteria, jolla USB-pään voisi liittää suoraan pistorasiaan. Onneksi sellainen meillä oli jo valmiina, jottei tarvinnut läppäriä rahdata sänkypuuhiin mukaan. Ultra Twizzlen peseminen oli ihanan helppoa, koska molemmat päät (vakio ja vaihtopää) ovat irroitettavia ja ne voidaan siis pestä hanan alla.

Kiihottamisen lisäksi intiimihierojaa mainostetaan toimivan myös normaalina hieromislaitteena. Kokeiltuamme Ultra Twizzleä myös niskahartia-hierontaan, ei se mielestämme antanut riittävästi tärinää lihasjumien poistamiseen. Kenties osaavissa käsissä laitteesta paljastuisi vielä uusia ominaisuuksia, mutta toistaiseksi se saa toimia vain ja ainoastaan alapään sekä muiden herkkien paikkojen hyväilyyn. Plussaa tuote saa monipuolisuudesta: tärinävaihtoehtoja on useita ja kaksi erilaista päätä takaavat erilaisen nautinnon. Myös yleinen laadukkuus ja hierojan helppokäyttöisyys yhdessä parin kanssa saavat kiitosta. Miinusta Ultra Twizzle saa adapterin puuttumisesta, kenties hieman lyhyehköstä johdosta ja naisen mielestä liian kaukana olevista nappuloista: yksin leikkiessä tärinän vaihtaminen oli lyhyillä käsillä melko haastavaa ilman, että irroittaisi hierojan sieltä minne se kuuluu. Kokonaisuutena Ultra Twizzle intiimihieroja sekä vaihtopää ovat molemmat hyviä valintoja monipuolisuutta hakeville pariskunnille. Toimii hyvin niin esileikeissä kuin .itse asian. hoitamisessa.

Kaalimadon vinkki: Valikoimistamme löytyy USB kaapeleihin soveltuva USB-laturi/adapteri

TomppaPari, 30-40v

Kyseinen paketti oli tullessaan sen verran iso, että jo siitä hokasi ettei tuote ole käsilaukkuversio. Kokonsa puolesta alku oli hankalaa, mutta kaikkeen tottuu. Tuotteen eri värinävaihtoehdot ovat pelkkää plussaa tuotteelle. Tyydytys onnistuu niin yhdessä kuin yksinkin ja tuote soveltuu myös kokovartalohierontaan esim. Esileikkinä. Vaihtopään asennuksen jälkeen homma muuttui todella kiihkeäksi, eikä vauhtia pysäyttänyt mikään.

Tuote soveltuu ilman vaihtopäätä lahjaksi vaikka hyvälle ystävällekin, antaa hänen keksiä paras käyttö laitteelle...Edellinen arvio: Womanizer W100, Turkoosi Seuraava arvio: The Devil, Kiihotusrengas vibralla


Ultra Twizzle hieromalaite, pinkki
5990

Ultra Twizzle hieromalaite, pinkki

Tämä neutraalinnäköinen hieromalaite on helppo antaa vaikka lahjaksi! Erittäin tehokkaalla moottorilla varustettu 10 -portainen hieromalaite sopii erogeenisten alueiden sekä koko vartalon hierontaan.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Ultra Twizzle hieromalaite, musta Ultra Twizzle hieromalaite, purple Ultra Twizzle Trigger, vaihtopää 2


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv