Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KAALIMATO DUO G4 - PINKKI

Söpön värinen, klitoriskiihottimella varustettu Kaalimato Duo G4 sai erittäin positiivisen vastaanoton testaajien keskuudessa. Erityiskiitosta sai hieromasauvan tavallista pidempi klitoriskiihotin joka ei voinut olla osumatta kohteeseensa. Avoimet ja rohkeat testiryhmäläiset kokeilivat hieromasauvaa toisin päin. Ihan peppuun saakka klitoriskiihotin ei kuitenkaan yltänyt.. Lue hienot arvostelut niin tutustut Kaalimato Duo G4 hieromasauvaan paremmin.

JoleneSinkku, Alle 30 v

Oh mama mikä peli!

Ensimmäiset fiilikset Fun Factoryn Kaalimato Duo G4 -vibraattorista on KOKO! Olen testannut biljoonaa minivibraattoria, ja vihdoin oikea vehje. Kiimahiki nousee pintaan jo ensisivelyissä.

Pinkki Kaalimato on yllättävän aidon oloinen, silikonipinta tuntuu jo kädessä mukavan pehmeältä ja himottavalta. Kokokin ensisilmäyksellä vaikuttaa juurikin sopivalta, ei liikaa massaa ja krumeluureja. Pinnalla komeilee nystyröitä ja vibraattori on varustettu klitoriskiihottimella. Nannaa.

Kuten aiemmatkin Fun Factoryn tuotteet, pakkaukset ovat olleet selkeitä ja helposti avattavia. Fun Factory on myös panostanut yksinkertaisuuteen ja muotoilu on viimeisen päälle. Ohjeita ei käyttöön liikaa ole, kolmesta nappulasta tapahtuu kaikki tarpeellinen. Napukat ovat myös sopivan jämäköitä, joten eivätpähän painu itsekseen päälle (toisinkuin voimakasvärinäinen Mae B:n Elegant Vibrator). Varustuksena myös vesitiiveys ja hauska magneetilla kiinnittyvä laturi, jonka voi pamauttaa vaikka läppärin kylkeen. Joululoma taisi käydä liian pitkäksi, palan halusta päästä leikkimään!

Laturia neuvottiin pitämään kiinni 8h, mutta saatoin vähän oikaista. Materiaali tuntui uskomattoman hyvältä vain vibraattorilla hivellessä alakertaani, nyt on oikea resepti keksitty. Liukkaria tarvitsin paniessa sitä sisääni, ja käytinkin hajustettua vesiliukoista liukuvoidetta. Taipuisa ja venyvä materiaali antoi laajan käyttöalan, ja klitoriskiihotinta ei voi olla saamatta osumaan kohdilleen. Taipuisuus toi hyvää vaihtelevuutta, ja vibraattoria oli helppo ja nautinnollista liikutella omien halujen tahtiin. Eri värinätaajuudetkin sopivat hyvin pakettiin vaikken niitä hirveästi perusta, joka piikille löytyi kuitenkin omansa ja vaihto oli vaivatonta. Värinän ääni oli normaali, tai saman tasoinen kuin useimmissa vibraattoreissa onkin, saa rakenteissakin kaikumaan kun vähän yrittää. Booster-toiminnolla sai helposti täydet tehot päälle, mutta siinä räplätessä saattoi aina välillä osua vahingossa boostaavaan nappulaan, ei kyllä ollut kuitenkaan pahitteeksi. Anaalikäyttöä yritettäessäni sain pettyä kokemattomuuteeni, taidan jatkaa vähän pienemmillä vibraattoreilla.

Vesitiivis Kaalimato Duo G4 -vibraattori oli helppo huuhdella käytön jälkeen hanan alla ja pakkaus sopii sen säilytykseen. Ehkä alkaa jo kaipailemaan yksinkertaisia, istuvia ja maastoon naamioituvia säilytyskoteloita niitä tullessa paljon vastaan, voi huoletta jättää vibraattorinkin esille nukkumaan.

Mieheni kanssa en päässyt laitetta testailemaan, hän ilmoitti heti kättelyssä, ettei sitä hänen lähelleen tuoda; koko ja aidonoloinen naisen unelma oli hänen miehisyydelleen liikaa. Suosittelen kuitenkin laitetta kaikille soolouraa suorittaville naisille, täyteläistä ja taipuisaa nautintoa luvassa.

SidotutPariskunta, naimisissa, N29v, M33

Testattavaksi sain Fun Factory Duo 4G -vibraattorin.

Vibraattori oli perus pahvilaatikossa jossa oli tuotteen kuva ja kuvan nähdessäni reaktio oli "ompa ihana".. Laatikon sisältä paljastui toinen laatikko joka oli kuin suklaarasia ja se sai aikaan vaikutelman että laatikon sisällä on jotain hyvää.. :)

Ohjeet olivat heti selvästi esillä kun kannen avasi ja ohjeet olivat kuvineen todella selkeät..mitään ei voi tehdä väärin.

Irtokannen alta paljastui itse ihanuus..WAU..tämä on ihana! Mitä muuta voisi toivoa..söpö vaaleanpunainen, materiaali ihanan pehmeää 100% silikonia, tupla nautinto ja kahva jossa ote pysyy.

Oli kova into päästä heti testaamaan laitetta mutta ohjeita lukiessa selvisi että ennen käyttöönottoa pitää vibraattoria ladata 6-8tuntia.. Hieromasauva ladataan USB-kaapelilla jossa on magneettinen Click'n Charge -kiinnityspää..tämä oli aivan uusi tuttavuus minulle ladata vibraattori USB kaapelilla mutta magneettinen Click'n Charge -kiinnityspää oli todella näppärä laittaa vibraattoriin.

Mielessä kävi että joskus varmasti käy niin, että hieromasauva unohtuu lataukseen tietokoneen kylkeen kun tulee vieraita ja olisi näppärä jos sen saisi vain pistokkeeseen. Meiltä löytyi ennestään pistorasiaan yhdistettävä USB-laturi jolloin homma helpottui entisestään eikä vibraattori ollut enää näin ollen "tietokoneriippuvainen" :)

Vibraattori on täysin vesitiivis ja mukava kaveri suihkussa mukana.

Aika hiljainenkin on..

Itse pidän tupla vibraattoreista että toisella päällä saa kiihotettua klitorista tai laitettua peppuun ja tämä kävi molempiin.

Vibraattorin kahva on aivan loistava keksintö..siitä saa todella hyvän otteen. Kahvassa on näppärästi myös valaistu toimintayksikkö jossa on kolme näppäintä joista saa eri voimakkuuksia sekä Booster -toiminto josta saa eri värinöitä..värinöiden testaaminen oli hankalaa kun oli koko ajan saamassa orgasmin ja värinät piti sammuttaa välillä :)

Tätä laitetta käyttäessä akku ei paljon ehdi kulumaan koska kunnon orgasmin saamisessa ei kauaa mennyt..akku siis kestää moneen kertaan..välillä joutui himmaamaan kun olisi halunnut nauttia vielä pidempään mutta kokoajan oli tulossa ja lopulta sille ei vaan voinut mitään... Jos haluaa pikaisen helpotuksen se kävi todella nopeasti ja ihan seisoaltaankin :)

Tykkään tästä todella paljon ja negatiivista on vaikea löytää. Jos jotain niin klitoriskiihotin ei mennyt tarpeeksi peppuun mutta toisaalta jos kiihotin osa olisi hieman pidempi niin se ei sitten taas osuisi oikeaan kohtaan klitorista.

ErosPari, 40-50v

Testaajat: Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 19v. ja naimisissa 18v.

Kokemus seksituotteista: Nyt jo kokemuksia useammasta tuotteista.

Testipaikka: Kotona omassa sängyssä.

Kuukauden ajankohta: Kuun alkupuolella.
Viikonpäivä: Sunnuntai

Vuorokaudenaika: Yö.

Esileikki ja kesto: Ei esileikkiä

Ensivaikutelma tuotteesta

Paketissa kuva sen sisällöstä ja hyvin neutraali .lisäkuva. naisen sääristä

Minä:
Paketti on mielestäni hyvä, koska siinä näkyy paketin sisältö hyvin ja paketin ulkoasu varmasti miellyttää monia naisia, koska se on melko neutraali ja väriltään myöskin antiprovosoiva. Sen aukaiseminen puolestaan oli hieman hankalaa ja mielestäni liian monta ja epäkäytännöllistä asiaa, jos tarkoitus säilyttää tuotetta samassa paketissa.

Vaimo:
Pakkaus oli ihan hyvä ja tyylikäs ja pakkohan siinä on kuva tuotteesta, mutta jos siitä olisi värivaihtoehtoja niin mustan värinen tuote olisi parempi pakkaukseen.

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori: Paristolla toimiva ja tehokas sekä helppokäyttöinen. Moottori toimii moitteetta ja äänikin oli ihan ok, ehkä tähän mennessä hiljaisin vibra. Paristot helppo asentaa.

Tuntuma

Materiaali: Materiaali oli miellyttävä, mutta käytössä se tuntui kuitenkin jostain syystä liian kovalta.

Tuotteen muotoilu: Muotoilu on onnistunutta tuotteen peniksen osalta, jossa mukavia ja hyvältä tuntuvia .poimuja., mutta sitä pienempää tappia en kokenut hyväksi. Kun se oli suunnattuna alaspäin se ei tuntunut ollenkaan ja taas ylöspäin suunnattuna se tuntui kovalta ja epämiellyttävältä klitoriksessani. Mielestäni tuote on muuten nätti.

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys Tuote on vahvaa tekoa eli todennäköisesti tuote kestää pitkään vaikka olisi kovallakin käytöllä.

Suositus: Suosittelen tuotetta mielelläni muillekin vaikka parempiakin vibroja on saatavilla.Kaalimato Duo G4 - Pinkki
9900

Kaalimato Duo G4 - Pinkki

Kaalimato Duo vibraattori tietää mistä nainen pitää ja tekee sen TUPLASTI! Uudenlaisen muotoilun innovatiivista sukupolvea edustava Fun Factoryn pinkki Kaalimato Duo G4 -vibraattori ottaa hyväilyssään kaiken huomioon ja se soveltuu käytettäväksi myös anaalissa!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Kaalimato Duo G4 - Violetti


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv