Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

iGOX - Jamie, lila

TESTIRAPORTTI

Tuoreen iGOX tuotesarjan kiihotinrengas oli testattavan Karkilla. Hän kokeili tuotetta sekä yksin että yhdessä kumppaninsa kanssa. Miehen mielestä kiihotinrenkaan puristus peniksen juuressa tuntui hyvältä, mutta karkki koki kiihottimen liian "kovakouraiseksi". Karkin suosikkituote tämä ei ollut, mutta löysi hän siitä positiivisiakin juttu: "Vaihtelevuutta kaipaavalle tämä kiihotin tarjoaa ainakin vähän erilaisempia ohjelmia; eräässä ohjelmassa vibran voimakkuus tulee ensin asteittain voimakkaammaksi, sitten hiipuu.."

karkkiPari, Noin 20v

Ensivaikutelma tuotteesta oli suhteellisen positiivinen. Pakkaus oli pieni, kompakti ja selkeä, ja tuote näytti laadukkaalta - jälleen kerran. Se myös vaikutti kalliimmalta mitä se todellisuudessa oli. Pakkauksen mukana tuli lyhyt latausjohto ja pieni ohjevihko, joka oli mielestäni melko turha. Aluksi en kuitenkaan edes tajunnut, miten tuotetta tulisi käyttää! Kyseessä oli selkeästi jonkinlainen kiihotin, mutta jouduin turvautumaan nettiin etsiäkseni lisätietoja käyttötarkoituksesta. Kaalimadon tuotekuvaus avasi silmäni ja tajusin, että tuote soveltuu parhaiten käytettäväksi penisrenkaana yhdynnässä.

Halusin kuitenkin testata tuotetta saman tien itsekseni. Ohjeissa neuvottiin lataamaan tuotetta neljä tuntia ennen käyttöä, mutta sillä hetkellä en jaksanut odottaa vielä neljää tuntia, joten aloitin testauksen saman tien. Kiihotin on juuri käteen sopiva, mukavan kokoinen, ja materiaali on erittäin miellyttävän tuntuinen ja pehmeä. Pienet nystyrät tuntuivat pehmeiltä ja kiihotinosan keskellä oleva kohouma vaikutti juuri sopivalta klitoriksen hyväilyyn. Erilaisia värinäohjelmia löytyy tosiaan toistakymmentä, joten jo pelkästään niiden läpikäymiseen meni aikaa. Tehoa kyllä löytyy voimakkaimmista ohjelmista, mutta tällöin äänenvoimakkuuskin oli suurin. Vaihtelevuutta kaipaavalle tämä kiihotin tarjoaa ainakin vähän erilaisempia ohjelmia; eräässä ohjelmassa vibran voimakkuus tulee ensin asteittain voimakkaammaksi, sitten hiipuu.

Kiihottimen hyvä ensivaikutelma haihtui kuitenkin käytännön kokeilussa. Kokeilin tuotetta siis ensin keskenäni pelkkänä sormikiihottimena. Jostain syystä en vain saanut kunnon tuntumaa tuotteeseen, ja vaikka vibrassa on voimakkuutta, ei värinä tuntunut yhtä hyvältä kuin esimerkiksi hieromasauvan kanssa. Kiihottimessa värinä on jakautunut koko laajalle alueelle ja itse saan paremman tuntuman silloin, kun vibra on keskittynyt pienemmälle alueelle, kuten hieromasauvassa.

Päätin siis odottaa ja kokeilla tuotetta yhdynnän aikana, kun se kerran on siinä parhaimmillaan. Peniksen ympärille asetettava rengas on hyvin venyvä ja asettui helposti paikoilleen. Kumppanin mielestä rengas tuntui mukavalta ja puristi sopivasti. Hankaluuksia tuli kuitenkin minun osaltani. Olemme kokeilleet aiemminkin penisrenkaita, mutta nyt sopivan kohdan löytäminen tuntui yllättävän hankalalta. Koitimme kiihotinta perinteisessä lähetyssaarnaajassa ja sen muunnoksissa, sekä liikuttelimme tuotetta eri kohdissa peniksen varressa, mutta mikään kohta ei vain tuntunut hyvältä. Nystyrät hankasivat koko ajan klitorista vasten ja vaikka välillä löysimmekin asennon, jossa keskikohdan uloke osui klitorikseen, liikkeen alkaessa hankaus alkoi jälleen. Omat paikat ovat sen verran herkkiä, että kosketuksen klitorikseen tulee olla hyvin hellä, jotta pystyn nauttimaan siitä täysillä. Tämän takia kiihottimen kanssa sai seksin aikana olla tarkka siitä, ettei se satuttanut, ja puolessa välissä päätimme jatkaa loppuun ilman kiihotinta.

Kokeilimme kiihotinta vielä pari kertaa uudestaan muutamasta eri asennosta, mutta kokemukset pysyivät hyvin samanlaisina. Kiihotin tuntuu varmasti mukavammalle, mikäli klitoriksen alue ei ole niin herkkä ja kestää - tai jopa vaatiikin - kovempia otteita. Toinen vaihtoehto voi olla myös se, että yhdynnän tahti on rauhallinen ja nautiskeleva, jolloin kiihotinta ehtii paremmin tunnustella. Kumpikaan näistä ei vain toteutunut kohdallani, joten tämän takia tämä kiihotin ei päätynyt suosikkilelujeni joukkoon. Korvasin tämän mieluummin jollakin toisella kiihottimella.

Kirjoittanut: karkki
Edellinen arvio: VerSpanken H2O, masturbaattori, lila Seuraava arvio: Delight vibraattori, pink