Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Collar, Wrist & Whip Kit
TESTIRAPORTTI

COLLAR, WRIST & WHIP KIT

Saadaksemme jo heti ensialkuun kokemuksia vähän rajummista leluista päätimme antaa tämän sitomisleikeistä tykkäävien perussetin testattavaksi testiryhmämme kinkyä osastoa edustavalle "Karkille".

Karkki paneutuikin työhönsä hyvin ja perusteellisesti, ja testiarvio on analyyttisen viiltävä: tässä tuotteessa on kaikki perusosaset kohdallaan! Varsinkin aloittelevien bondage-parien kannattanee tutustua tähän tuotteeseen.

karkkiPari, Noin 20v

Tuotteen pakkaus oli yllättävän pieni, helposti avattava ja houkuttelevan näköinen. Takakansi antoi selkeän ja realistisen kuvan sisällöstä. Tuotteet (kaula- ja rannekahleet sekä ruoska) oli pakattu tiiviisti ja siististi. Kahleiden materiaali oli pehmeää ja sileää nahkaa ja näytti heti miellyttävältä. Musta väri on ehdottomasti paras valinta kahleisiin ja ruoskaan. Kaulapannan kiinnityksen niitit eivät jättäneet epäilystäkään siitä, ettei pannan kiinnitys kestäisi vähän rajumpaakin menoa. Rannekahleiden tarrakiinnitys mietitytti aluksi ja ajattelin, että kahleet saattaisivat aueta helposti. Ensivaikutelma tuotteesta oli kuitenkin positiivinen.

Kaulapanta oli käytössä erityisen mukava. Materiaali oli pehmeä ja pannan leveys takasi sen, ettei remmistä kiskominen aiheuttanut liikaa painetta eikä kaulaan sattunut. Panta ei tehnyt myöskään jälkiä kaulaan. Niittikiinnitys piti ja oli myös helppo avata. Oli hyvä, että pantaan kiinnitettävän remmin saa myös tarvittaessa irti klipsin takia, sillä näin remmiä pystyy halutessa yhdistelemään myös muihin välineisiin. Kaulapannassa ei ollut paljon varaa säätää kokoa (vain kaksi vaihtoehtoa), itselleni pienempi koko oli juuri sopiva. En kuitenkaan usko, että säätövaraa tarvitsisi lisätä, sillä ei ole hyvä jos panta on liian löysä. Tuote tuntui kestävältä ja oli muutenkin piristävä lisä sitomisiin. Me kun emme kaulapantaa olleet ennen kokeilleet. Kumppanin mielestä remmillä oli helppo kontrolloida ja ohjailla, eikä kovempia otteita tarvinnut varoa juuri pannan leveyden ansiosta.

Rannekahleet tuntuivat mukaville eivätkä hiertäneet, mutta ne olivat hieman isot. Tarran pituutta olisi voinut lisätä, sillä nyt tarra oli kiinni vain noin parin sentin verran, muuten kahle olisi liukunut pois. Koska tarra oli kiinni niin pieneltä alueelta, ajattelimme, että tarra irtoaisi saman tien. Tämän suhteen koimme kuitenkin suurimman yllätyksen: tarraa sai kiskoa vaikka kuinka, mutta se ei irronnut! Kun tarra oli kunnolla kiinnitetty, kiskoimme kahleita käsistä, mutta tarra piti. Vähän se natisi ja luulimme koko ajan sen irtoavan, mutta näin ei käynyt. Tarrat pitää kuitenkin pitää hyvässä kunnossa, jotta kiinnitys ei ajan kuluessa löysty eikä tarra kerää esimerkiksi pölyä, jonka takia tarra menettää pitoaan. Kahleiden tarrat ovat melkeinpä ainut osa koko pakkauksessa, joiden puhdistukseen täytyy kiinnittää huomiota, sillä nahka on materiaalina helppo pitää puhtaana esimerkiksi pyyhkimällä.

Kahleiden kiinnityssysteemistä tuli myös paljon plussaa: normaalisti rannekahleissa on ketjut, mutta näissä kahleissa oli vain kaksi mustaa nauhaa, joilla kahleet saa kiinnitettyä haluamaansa paikkaan. Ketjut kalisevat esimerkiksi metallisiin tankoihin ja sängynpäätyihin kiinnitettäessä niin, ettei kaikissa tilanteissa kehtaa pitää niin kovaa meteliä. Näissä kahleissa ei ollut lainkaan metallia ja niiden nauhat oli helppo kiinnittää melkeinpä mihin tahansa. Solmut sai tarpeeksi tiukalle, mutta ne oli myös helppo avata. Rannekahleet oli siis melkoinen yllätys kestävyytensä ja käytännöllisyytensä ansiosta, ja isoin plussa tuli hiljaisuudesta.

Minulla ja kumppanillani on ollut jo aikaisemmin käytössä kokonaan nahkainen ruoska, jonka kapulan päähän on siis kiinnitetty nahkasuikaleita. Niinpä vertasimme sitä tämän pakkauksen ruoskaan, jossa oli nahkasuikaleiden tilalla mustia, ohuita naruja. Narujen kanssa sai lyödä paljon kovempaa jotta lyönti tuntui, ja myös lyönnistä lähtevä ääni oli hiljaisempi eikä nahalle tyypillistä läiskähdystä kuulunut. Ensin narut tuntuivat vähän turhankin lapsellisille, mutta kun voimaa käytti enemmän, alkoi myös lyönti tuntua enemmän. Kumppani myös piti siitä, että narujen kanssa viitsi ja sai lyödä kovempaa kuin nahkasuikaleiden kanssa, joten varsinkin aloittelijalle narut voivat olla mukavampi vaihtoehto. Narujen päät oli sulatettu, mikä toki ehkäisee narujen purkautumista, mutta kovat päät tuntuivat myös hieman ikäville ja teräville. Sopivan lujaa piiskatessa eivät päät kuitenkaan tuntuneet ja naru tuntui juuri sopivalta materiaalilta ruoskaan.

Koko paketti oli siis kaikin puolin kiitettävä ja tuotteissa oli käytetty joitain erittäin käytännöllisiä ratkaisuja, kuten juuri metallisten ketjujen puuttuminen rannekahleista ja materiaalina narun käyttö ruoskassa. Tuotteet sai sopivasti hyödynnettyä yhtä aikaa ja pakettia voi myös helposti täydentää muilla tuotteilla, esimerkiksi jalkakahleilla. Kaulapannasta tuli yksi uusi suosikkini, jota voisin suositella kaikille sitomisesta kiinnostuneille!Edellinen arvio: Muffin Mucker - Helmisauva Seuraava arvio: Dolphin Loop


Collar, Wrist & Whip Kit
2490

Collar, Wrist & Whip Kit

Tässä sinulle paketti, jolla toteutat salaisimmatkin fantasiasi. Kiihottavasta, nahkaa jäljittelevästä materiaalista valmistetut käsiremmit, kaulapanta ja ruoska uskomattomiin leikkeihin. Kaulapannassa nastakiinnitys ja 60 cm pitkä talutushihna. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.