Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Tenga - Vacuum Controller + U.S. Tenga - Original Vacuum CUP

TESTIRAPORTTI

Tengan imevä lisäosa Vacuum Controller ja sen mukana oleva masturbaattori sai kaksi, hieman erilaista arviota. Molemmat testaajat pitivät Tengan masturbaattorista, mutta motorisoitu lisäosa jakoi mielipiteitä. Toinen testaajista koki masturbaattorin paremmaksi ilman lisäosaa, kun taas toinen kehui lisäosan imutehoa erittäin hyväksi. Tämä tuote sopii erinomaisesti myös erektiohäiriöistä kärsivälle miehelle.

OpepariPari, N33 ja M37

Miehen nautinto on tällä kertaa testattavan tuotteen pääosassa. Heti alkuun huomaa, että masturbaattori on muotoilultaan hyvä ja kädessä pidettävä. Korkin avattua tulee ilmi, että sisustan materiaali on erittäin hyvää ja että tuote on laadukas. Tuote on liukastettu valmiiksi, joten käyttö voi alkaa heti.

Hyvät ovat imut - todellakin :). Varmasti toki peniksen koko vaikuttaa asiaan merkittävällä tavalla. Tämä tuote taitaa olla parhaimmillaan keskikokoisen varustuksen tai hieman suuremman varustuksen omaavilla miehillä.

Paineentunnetta voi muutella laitteen toisessa päässä olevan reiän avulla. Tämä systeemi todella toimii hyvin. Testipakkauksessa Tenga Original Vacuum Cup-tuotteen mukana tuli myös motorisoitu lisävaruste - kuppi joka toi kokemukseen lisämaustetta. Ilman motorisoitua lisäkuppia tuote mielestäni toimi melkein paremmin. Motorisoitu lisäkuppi oli myös sen verran äänekäs, että koko talo tiesi, että olet "harrastusten parissa" :)

Negatiivisia puoliakin tuotteesta löytyy. Suurin miinus on se, että tuote on suunniteltu kertakäyttöiseksi. Tuote on kyllä hankala putsata. Kyllä tätä useampaankin kertaan voi käyttää, mutta sitten on kyllä käytettävä kondomia ja runsasta määrää liukkaria. En tiedä onko se sitten enää vaivan väärtti.

Jos ajatellaan hintaa suhteessa kertakäyttöisyyteen, niin kyllä tuote on pienoinen pettymys. Loistavan upea tuote - sen yhden kerran. Huipputuote omassa lajissaan kuitenkin.

Kirjoittanut: Opepari
Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Testaamistamme leluista ensimmäinen miehille suunniteltu väline saapui Kaalimadolta totuttuun tapaan paketoituna. Suhteen komeamman osapuolen ensireaktiona saatiin pieni naurahdus hänen tajutessaan lelun olevan kerrankin hänen mieltymyksiinsä sopiva! Ja olipa Kaalimadollakin tajuttu lähettää sarjan kookkaampi versio, joka todennäköisesti soveltui allekirjoittaneen mitoille hieman paremmin. Pikaisen tutustumisen jälkeen oli pakko kaivaa ohjekirja esiin, jotta tätä neliosaista pakettia ymmärsi hieman paremmin. Tuotteen mukana tulee imulaite, kaksi adapteria (isommalle ja pienemmälle tunnelille) ja tunneliosa. Imulaite pyöritetään adapteriin, joka painetaan tunneliosan päälle kiinni, jolloin tunnelissa olevaa ilmaa voidaan imeä pois aiheuttaen alipaineen ja voimakkaan imun. Tunneliosaa voi myös käyttää normaalin tekovaginan tavoin ilman imuosaa.

Tunneliosa tuntuu hyvinkin paljon oikealle vaginalle ja ainakin itse koin sen tuottavan enemmän mielihyvää kuin normaali runkkaaminen. Useimmiten käytin tuotetta ilman imuosaa, sillä jo pelkästään normaalina keinovaginana tuntuma oli erittäin mukava. Nautin erityisesti pitkistä ja hitaista työnnöistä mahdollisimman syvälle ja takaisin. Tuote on valmiiksi liukastettu, mutta muutaman käyttökerran jälkeen (mikäli tuotetta käyttää useasti) on liukkaria syytä lisätä. Sen verran tiukka tunneli on, ettei sinne hieman normaalia isompaa penistä ainakaan kuivana saa.

Imuosan kanssa parhaimmalle tuntui jatkuva imun lisääminen tiettyyn pisteeseen saakka, jonka jälkeen vapautin painetta hieman ja toistin samaa. Näin masturboidessa laite päästää melko paljon ääntä, joten on suotavaa olla joko yksin kotona tai varoittaa kämppäkavereita/vanhempia, että nyt saattaa hieman kuulua ääniä kun masturboin täällä. Toki joillekin voi olla kiihottavaa päästää iloisia masturboinnin äännähdyksiä vaikkapa julkisissa vessoissa.

Mikäli laitteelta kaipaa suurta imutehoa, on tässä ratkaisu. Itse en uskaltanut käyttää laitteen kaikkia imutehoja, sillä tietyn pisteen jälkeen alkaa suuri imu jo sattua. Ja jos on erektiohäiriöitä ennen seksiä jännityksen takia, niin tällä pelillä saa imettyä kullin täyteen verta muutamassa sekunnissa! Senkus asettaa löysän peniksen tuotteen suulle ja painaa imunapista niin laite imaisee kullin sisäänsä ja imee sen täyteen uskoonsa muutamassa sekunnissa. Toki jos et ole muuten kiihottunut ei erektio pitkään kestä, mutta riittävän pitkään, että suurimmat suorituspaineet katoavat ja peniksen saa työnnettyä vaginaan. Suosittelen siis tuotetta seksielämäänsä aloittaville pariskunnille, joilla saattaa olla ongelmia peniksen juhlakunnon säilyttämisessä jännittämisen takia.

Laitetta mainostetaan kertakäyttöisenä, mutta itse olen käyttänyt laitetta jo toistakymmentä kertaa. Mikäli tunneliosan sisälle laukeaa, on sen peseminen haastavaa, muttei mahdotonta. Suosittelen käyttämään tuotetta joko kondomin kanssa tai siten, että juuri ennen laukeamista vetää peniksen ulos tunnelista ja laukeaa paperiin/vessanpönttöön/lattialle/seinille/vatsalle/naamalle tai minne nyt ikinä tykkääkään laueta. Mikäli nyt kaikesta huolimatta haluat laueta tunneliosan sisälle, niin kannattaa varautua pesemään tuotetta hyvinkin pitkään.

Kokonaisuutena laite on hyvä hintaisekseen, mikäli sitä käyttää useammin kuin kerran. Kertakäyttöisenä ei tätä voi suositella, mutta kun muistaa olla laukeamatta sisälle (tai varautuu pesemään huolellisesti) tai käyttää kondomia masturboidessaan, on tämä hyvä hankinta jokaisen miehen ja pariskunnan leluboxiin! Saipa tällä jo melkoisen itsetyydytyskokemuksen omaava allekirjoittanutkin mahtavan orgasmin, kun hieman peppua hyväili anaalitapilla ja samaan aikaan käytti Tengaa - spermat lensi seinille asti ;)

Kirjoittanut: Young, Wet & Wild
Edellinen arvio: One Touch Silicone Vibraattori Seuraava arvio: BioVibe, 15 cm, lila