Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SCORPIONS TAIL, ETURAUHASKIIHOTIN

Eturauhasen kiihottamiseen tarkoitettu Scorpions Tail testattiin kahden miehen voimin. Kyseinen tuote on myös yksi Facebook sivuillamme ehdotetuista tuotteista ja tässäpä tiukat arviot siitä. Scorpionin hännän muotoinen kiihotin sai kehuja oikeanlaisesta anatomisesta muotoilustaan, sopivasta koostaan ja tehokkuudestaan.

Mr. SledgehammerSinkku, Mies 28v

Tällä kertaa kokeilussa oli musta Scorpions Tail eturauhaskiihotin.

Tuote saapui mustassa, litteässä paketissa josta tulee ensi katsomalta mieleen paketillinen siimaa mikä on hyvä, niin paketti ei herätä liikaa huomiota.

Tuote vaikutti ensimmäistä kertaa tarkastellessa hyvin ohuelta ja pienikokoiselta sekä kevyeltä.

Käytössä tuote tuntui huomaamattomalta melkein kuin ei olisi ollut ollenkaan käytössä (ensitunne oli "Luiskahtaakohan se ulos?") paitsi eturauhasen kohdalta; missä tuntemukset olivat erittäin mukavia.

Miinuksena erikoisparisto mitä ei tietenkään saa joka kaupasta (mukana oli kuitenkin ensimmäinen paristo).

Loppulausumana tuote on helppokäyttöinen, pienikokoinen ja hoitaa hommansa; suosittelen.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Eturauhasen stimulointi on oikeilla vehkeillä erityisen jännittävä kokemus ja sitä varten sainkin tällä kertaa oikein näppärän lelun. Scorpions tail -prostate massager on nimensä mukaisesti skorpionin hännän muotoinen, kärjestä terävämpi tärisytin. Tyylikkään musta, kuten asiaan kuuluu, tulee oikein sellainen vaarallinen fiilis. Kokonaispituutta on 19 cm, mutta koko komeus on taipuisa ja joustava, joten sitä voi turvallisesti liikutella peräsuolessa. Lelu ei ole kauhean paksu, mikä tekee siitä helppokäyttöisen esimerkiksi ensikertalaiselle, koska se on helppo sujauttaa sisälle.

Vaikka lelu on kompakti ja melko pienikin, tehoa riittää! Parin pikkupariston turvin häntä tärisee kymmenen eri moodin turvin todella tehokkaasti. Valikoimaan kuuluu erivahvuisia tasaisia tärinöitä, pykälämoodeja sekä erilaisia pulsoivia moodeja. Anatomisesti lelu tärisyttää eturauhasta juuri siitä oikeasta kohdasta, kun hetken aikaa hakee ja orgasmista tulee oikeasti voimakkaampi! Eri testiasennoista parhaimmaksi osoittautui se, että istuu lelun päällä ja liikuttaa lantiota edestakaisin. Tällöin koko paketti hieroo mukavasti eturauhasta. Jos kädellä liikutteli edestakaisin, lelun kärki saattoi välillä epämukavasti tökätä eturauhaseen (tai no, ak sattuu nyt ehkä olemaan helposti innostuvaa sorttia ja vauhtia riittää *poskille puna nousee* )

Kuten useimmat seksilelut, myös skorpionin häntä on tehty allergisoimattomasta materiaalista ja on pesunkestävä, mikä tekee puhdistamisesta helppoa. Näin sen pitääkin olla.

Scorpions tail -eturauhaskiihotin ajaa asiansa ja on miellyttävä käyttää, koska se ei liikaa paikkoja venytä, jos nyt siitä ei satu tykkäämään. Lelu herättää mukavan syntisiä mielikuvia ja on tehokas kuin mikä, joten tätä sopii suositella kaikille peppuleikeistä pitäville! Hmm, lelu sujahtaa näppärästi vaikka viikonloppulaukkuun mukaan - mukava yllätys, jos jonkun uuden kaverin sattuisi halikaveriksi löytämään lokaatiosta x.

Äh, en tiiä, jotenkin tästä tuli uusin lempparini tähän asti arvioimistani leluista!Edellinen arvio: Jumping Rabbit Seuraava arvio: Tenga - Smart Vibe Ring


Scorpions Tail, eturauhaskiihotin
3490

Scorpions Tail, eturauhaskiihotin

Pehmeä, mutta napakka skorpionin hännänmuotoinen anustappi-stimulaattori on muotoiltu niin, että se hieroo tehokkaasti miehen eturauhasen "G-pistettä".

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv