Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

WE-VIBE - NOVA

Älyvibraattori Novaa kutsuttiin pieneksi ihmeeksi, joka onnistui viemään testaajamme moninkertaisten orgasmien äärelle! n00bs testasi hieman erikoisemman muotoista, klitoriskiihottimella varustettua hieromasauvaa myös älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla ja totesi sen olevan selkeää ja helppokäyttöistä. Nova yhdistää todella hyvin perinteisen vibraattorin toimintaa ja modernia älypuhelintekniikkaa. Lue kaiken kattava arvio ja tutustu We-Vibe Nova hieromasauvaan tarkemmin!

n00bsM22,N20,

Tämän vibraattorin kanssa ei kannata koon hämätä. Tehoja nimittäin löytyy, jopa kahden erikseen hallittavan pään verran. Novassa on potentiaalia jopa omaksi uudeksi suosikikseni. Tai ainakin the go-to vibraksi, kun pikainen masturbointituokio on paikallaan. Kokonsa ja mukana tulevan silkkipussukan puolesta Nova kulkee kätevästi mukanakin vaikkapa käsilaukussa.

Nova on ns. älyvibraattori. Älypuhelimiin on ladattavissa We-Connect niminen sovellus, joka ottaa vibraattoriin yhteyden bluetoothin avulla. Sovellus on hyvin selkeä ja helppokäyttöinen. Sovelluksen kautta näkee vibraattorin akun tilanteen ja kumpaakin moottoria voi hallita erikseen. Viivettä sovelluksen ja vibraattorin välillä on muutama sekunti, eikä minulla ainakaan tullut esille minkäänlaisia häiriöitä vibran ja puhelimen välisessä yhteydessä, vaikka tästä play-kaupassa sovellusta oli hieman kritisoitu. Värinät näkyvät näytöllä värikkäinä aaltoina ja niiden voimakkuutta voi säätää aaltojen korkeutta muuttamalla. Sovellukseen saa myös PIN-koodin. Sovelluksella voi tehdä myös omia värinäohjelmia joko yhdistelemällä eripituisia pätkiä valmiista ohjelmista tai ihan suoraan piirtämällä näytölle. Tämän lisäksi sovelluksella voi ottaa yhteyden kumppaniin niin chatin, puhelun kuin videonkin muodossa ja kumppani voi hallita vibraattorin toimintaa omasta puhelimestaan. Puhelimet saa yhdistettyä lähettämällä toiselle kutsun vaikkapa whatsAppilla. .Lovereita. voi olla vain yksi kerrallaan, ja hänet vaihtaakseen edellinen tulee poistaa asetuksista. Toiselle ei valitettavasti mitään notifikaatiota voi lähettää, mutta sovelluksen ylänurkassa on merkintä implikoimassa toisen paikallaoloa. Oivallista piristystä vaikka kaukosuhteiluun, kun toinen voi tuottaa nautintoa vaikkapa kesken inttileirin.

Novasta löytyy nappeja hieman enemmän kuin perinteisestä vibraattorista. Siitä löytyy powerinapin lisäksi nuolet, joista voi mennä edestakaisin eri värinäohjelmien välillä, sekä voimakkuusnäppäimet voimakkuuden säätöön. Jokaista eri värinäohjelmaa voi siis käyttää 10 eri voimakkuudella! whoa such technic.

Tältä kettutytöltä SUURET plussat ladattavuudesta ja hyvin suunnitellusta paketista. Nova tulee kauniissa kovassa laatikossa, jossa sille on oma muotti jonka alta löytyvät silkkipussukka, laturi ja ohjeet. Laatikko on juuri täydellinen vibraattorin myöhempään säilytykseen, eikä palaakaan tarvitse heittää roskiin. Ulkokuoren design jatkuu laatikon sisälläkin, ja kokonaisuudesta tulee loppuun ajateltu fiilis. Laturi toimii magneetilla, joka tarttuu vibraattorissa oleviin metallisiin levyihin. Latauspiuha toimii usb:n kautta ja sen voi liittää myös älypuhelinten mukana tuleviin verkkovirtaan liitettäviin usb-laturien päihin. Laturi voi tarttua myös väärään kohtaan, joten sitä ei voi vain heittää lataukseen. Latausta on implikoimassa pieni silikonin alla sijaitseva valo, joka vilkkuu ladattaessa ja palaa yhtenäisesti ollessaan täynnä. Nova lataa itsensä täyteen suhteellisen nopeasti. Vibra on täysin umpinainen ja täten vedenkestävä niin roiskeiden kuin upotuksenkin osalta (missä on mun kylpyamme kun sitä tarvitsisin näin tärkeään kokeiluun??).

Käyttömukavuuden puolesta tulee hieman miinusta. Itse en pidä paksunevasta päästä ja ohuesta varresta. Niiden sisään laitto on ihan mahdotonta ilman liukastetta ja joskus senkin kanssa on vaikeuksia. Myöskin nappuloiden määrä osoittautui hieman vaikeaksi käytön aikana. nappuloiden merkinnät ovat vain kohoumina, joita ei hirveämmin ole mukava ruveta tähystelemään sieltä haarojen välistä, hämärässä valossa jopa keskeyttämään koko homman. Sitten jos painaakin väärää nappia niin nurkan takana ollut orgasmi karkaa kauas. Kannattaa siis opetella ulkoa nappien paikat ennen käyttöä!

Muuten Novan varsi sopii käteen mainiosti, vähän kuin joystick. Peukalolla on oikein hyvä painella nappuloita ilman erillisiä kommervenkkejä. Novan klitorikselle tarkoitettu pää on hyvin joustava ja antaa periksi edestakaiselle liikkeelle, jolloin ei tarvitse tinkiä klitorisstimulaatiosta g-pistettä huomioidessakaan. Alkuun se tarvitsee hieman erillistä asettelua, mutta pysyy todella hyvin paikallaan kovemmassakin rytäkässä.

Nova on kyllä minulle todella pieni ihme. Se on onnistunut viemään moninkertaiset orgasmit -käsitteen ihan uudelle tasolle. Ennätys tällä hetkellä on 5 orgasmia yhden puolen tunnin saunomiskerran aikana. Silikoni on kovaa mutta sileää ja tuntuu mukavalta iholla. Valmisvärinöiden fani en ole koskaan oikein ole ollut, mutta muutamaa itsepiirtämää värinää kokeilin ja niihin olin kyllä tyytyväinen. Miinuksena, ettei niitä saa toimimaan kuin puhelimen avulla. Klitoriskiihottimen joustavuudesta en oikein osaa sanoa mitään, koska Novaa käyttäessäni olin koko ajan niin rajoilla tulla, etten uskaltanut sitä liikuttaa.

Nova yhdistää todella hyvin perinteisen vibraattorin toimintaa ja modernia älypuhelintekniikkaa. Vielä kun saisi sovelluksella muutettua valmiit värinäohjelmat omiin, niin paketti olisi aika lähellä täydellistä. Vibraattori vaatii aika lailla pakolla älypuhelimen rinnalleen, jotta siitä saa kaiken irti.Edellinen arvio: Tenga - Smart Vibe Ring Seuraava arvio: We-Vibe - Rave


We-Vibe - Nova
13900

We-Vibe - Nova

We-Vibe Nova on hieromasauva, joka liikkuu kanssasi eikä klitoriksesi jää hetkeksikään ilman huomiota. Hyvästi turhautuminen, kun hieromasauva ei osu sinne minne pitääkin. Hyvästi toimimattomuus ja äänekkyys.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv