Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

G-PLUG ANUSTAPPI, L

Söpöäkin söpömpi anustappi testattiin sekä miehen että naisin voimin. G-Plug anustappi sai kehuja ladattavuudestaan, mutta miestestaajamme olisi kaivannut hieman lisää värinää ja raflaavampaa muotoilua. Naistestaajamme piti tapin kauniista väristä, ulkomuodosta ja silkkisen tuntuisesta materiaalista. Useat eri värinäohjelmat antoivat tappiin lisäpotkua ja käyttökertoja tullee testaajamme mukaan vielä useita.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Kun kävin hakemassa pakettia, se tuntui kovin kevyeltä ja ajattelin, että mahtaako siellä täytepapereiden lisäksi olla yhtään mitään. Paketista kuoriutui kuitenkin erityisen suloinen pinkki anaalitappi! G-plug L -anaalitappi on helposti mukana kulkeva minitappi, siinä on kuusi erilaista värinää ja paksuus ei ole kokemattomallekaan kauhistuttava. Värinöitä säädellään tapin pohjasta painelemalla, mutta ohjeiden mukaan tappia voi säädellä langattomasti myös Gring-lelulla. Anaalitappi on materiaaliltaan helposti veden alla puhdistettava kuten useimmat lelut, mutta parasta on se, ettei lelussa ole lainkaan pattereita! Lelun voi ladata kätevästi usb-porttiin kiinnitettävällä latauskaapelilla, jonka toinen pää kiinnitetään tapin pohjassa oleviin kahteen metallinapaan. Paketissa on myös mukana näppärä valkoinen suojapussi, joten tuntuu siltä, että lelu on suunniteltu erityisesti matkustaville ihmisille.

Anaalitappi luiskahtaa hyvin liukastettuna helposti aloilleen, mutta... en oikein tiedä, onko värinöistä riittävästi mihinkään, ainakaan aiempiin leluihini verratessa. Kuusi erilaista tärinää ovat ihan mukavia, joo, mutta ilman omaa aktiivista lantion liikuttelua lelu ei oikein sykähdytä. Sukkulamainen muoto menee helposti paikoilleen, mutta se ei ärsytä ainakaan itselläni riittävästi eturauhasta, kuten esimerkiksi aiemmin arvioimani skorpioninhäntäkiihotin. Lelu on ihan kiva, mutta ei pääse minun käytössäni huippusijoille.

G-Plug L -anaalitappi on kiva, mutta siihen se oikeastaan jää. Söpöydestään ja kätevästä latauksesta huolimatta kokonaisvaikutelma on kovin "meh". Ei siinä, ehkäpä joku toinen tykkää tästä enemmän, minä taidan kaivata enemmän tärinää ja pärinää down there.

PeppufantasiaaN30v,

Tällä kertaa sain kokeiltavaksi Gplug L anaalitapin. Paketti oli todella tyylikäs valkoinen putkilo, josta löytyi myös kantonaru. Mitähän punaisen kannen alta löytyy? Aivan ihanan kirkkaan pinkki pepputappi!!! Purkin kyljestä tämä tosin jo paljastui. Paketin ulkopuolelta löytyi myös pienellä printillä "kriittiset" tiedot. Samaiset, mutta hiukan tarkemmin ja laajemmin löytyivät purkin sisältä olevasta ohjevihkosesta. Gplug on silikonia ja siitä löytyy 6 erilaista värinätoimintoa. Se sopii myös suihkuleikkeihin, koska on kauttaaltaan vedenkestävä. Se oli suurehko, joten ei ehkä ensimmäiseksi pepputapiksi. Tai miksipä ei. Kunnolla vain liukkaria, niin kyllä ne paikat venyvät. :D Kriittiset mitat ovat: pituutta 10,5cm, josta käytössä sujahtaa 8,6 cm. Paksuutta löytyy maksimikohdasta 3,8 cm. Gplug on helppo ladata USB- kaapelilla, mikä tulee paketin mukana.

Sitten itse asiaan. Odotin innolla, että saan sujauttaa peppuuni tämän kauniisti muotoillun, ihanan värisen ja silkkisen tuntuisen tapin. Se sujahti paikoilleen liukkarin kanssa helposti ja pysyi tukevasti paikallaan. Mielenkiintoisen tuntuisia värinöitä löytyi kuusi ja moottori on aika hiljainen. Tällä kertaa Gplugin kaverina olivat dildo ja vibraattori. Valitsin ehkä liian ison dildon, koska se vei hiukan Gplugin tuntua. Orgasmi oli ehkä hiukan hitaampaa saada, mutta se johtui varmasti siitä, että kaikki reijät olivat täynnä vähän kookkaampaa tavaraa. Orgasmi oli kuitenkin todella räjähtävä ja voimakas!

Hieno tuote ja varmasti tulen käyttämään uudestaan ja voisin kuvitella, että gplug ja kulli ovat voittamaton yhdistelmä. Suosittelen kokeilemaan. Pieni miinus siitä, että värinät toimivat vain yhteen suuntaan ja tuote menee välissä pois päältä, kunnes taas aloittaa värinäraidat alusta.Edellinen arvio: We-Vibe - Rave Seuraava arvio: Fun Factory - Lady Bi vibraattori


G-Plug Anustappi, L
6990

G-Plug Anustappi, L

USB-kaapelilla ladattava anustappi on TODELLA tehokas mutta hiljainen! Fun Toys G-Plug hanurissa voi kulkea vaikka kylillä, kenenkään huomaamatta! Miehelle tai naiselle!

Saumaton, 100% silikonia oleva suht reilunkokoinen anaalitappi hurmaa käyttäjänsä ensi hetkestä lähtien!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv