Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Anal Probe, Flesh
TESTIRAPORTTI

ANAL PROBE, FLESH

Moni voisi luulla, että Anal Probe olisi yksinomaan kokeneiden peppuleikkien taitajan lempilelu, mutta testikierros osoitti, että se sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Varreltaan joustava ja kapea .pamppu. on Antaian sanoin .hellä ja simppeli rakastaja. ja sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Kaikkia testaajia ei pitkä pamppu innostanut ja yksi testaaja käytti sitä kahva edellä, koska sai siihen näin lisää paksuutta.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Doc Johnsonin Anal Probe-anaalipamppu oli todella miellyttävä yllätys, jota voin suositella lämpimästi kaikille peppuseksistä kiinnostuneille, aloittelijasta veteraaniin. Pamppu on todella simppeli, PVC:stä muotoiltu ja juuri sopivan taipuisa vekotin siihen mihin se oli tarkoitettukin: pallo peppuun ja sitten fiilistelemään että minne päin työntely tuntuu kivalta. Kun otin lelun pakkauksesta, olin ensiksi huolissani siitä että olisiko se ollenkaan tarpeeksi jämäkkä, sauvaosa kun lurpsahteli edestakaisin suht hervottomana. Huoleni olivat kuitenkin turhia, sillä heti kun pääsin kokeilemaan pamppua, tämä taipuisuus osoittautuikin bonukseksi. Vaikka pidän rajuistakin anaalileluista, vallan ihastuin nimenomaan tämän pampun hellyyteen: anaaliseksiin kun useasti kuuluu hieman tuskansekaista nautintoa (tosin oikea kipu on aina merkki siitä että jotain on tehty väärin). Ainoa tukaluus tämän lelun kanssa oli siinä vaiheessa missä muutenkin nyt kestää aikansa: kun taivuttelin peräaukon sulkijalihaksia avautumaan ja ottamaan pallukan sisäänsä. Mutta siinä missä jotkut lelut tuntuvat tukalilta (usein nautinnollisen tukalilta) kauttaaltaan syvälle työntäessäkin, tämä pallukka tuntuikin höyhenenpehmeältä!

Ja nimenomaan tämä pallukka yhdistettynä kapeaan varteen on se nerokkain yhdistelmä. Pepun puolella kun se suurin nautinto tulee nimenomaan siitä että jokin leveä juttu kulkee tiettyjen paikkojen ohitse--joko sulkijalihasten, miehillä eturauhasen ja vielä syvemmällä peräsuolen/paksusuolen kaaren ohitse--ja tämä lelu antoi juuri tuon ihanan venytyksen tunteen mutta keskitettynä vain tuohon pallukkaan, ilman että muut paikat venyivät. Tämä tuntui yllättävän nautinnolliselta, kun peräsuoli sulkeutui kapean varren ympärille ja sitten syvemmällä tuntuikin kunnolla venytystä. Joskus tuntuu tietysti ihanalta kun tekopenis venyttää paikkoja kauttaaltaan, mutta itse en ole esimerkiksi ikinä tykännyt perinteisistä anustapeista koska niitä ei voi liikutella paljon ja ne ovat usein jäykkiä ja staatttisia, kun taas juuri peräsuolen ja sen hermojen poikki kulkeva liike tuottaa sitä suurinta nautintoa. Ja koska tämä lelu ei venytä peräaukon lihaksia hirvittävästi mutta antaa tuota venytyksen tunnetta tuolla pallukalla, pystyy paremmin keskittymään nimenomaan niihin tuntemuksiin sisällään. Ei siis niin että näkee tähtiä niin rajusti että hukkuu orgasmeihin (miten allekirjoittaneelle usein anaaliseksin kanssa käy), vaan tällä ehti peräti fiilistelemäänkin.

Itse asiassa tunsin ihan lääketieteellistä kiinnostusta siihen että mitä tuntemuksia tuo pallukka minulle toi; tunsin selkeästi että minkälaista anatomiani oli kussakin kohtaa. Juuri siksi että lelu ei venyttänyt paikkoja niin paljon kuin monet, sillä pystyi tunnustelemaan kehon kaaria ja peräti peräsuolen pintaa. Uskon että tästä olisi hyötyä siis myös terveysmielessä koska itse kärsin endometrioosista ja myoomista, ja tämä kertoisi varmasti pian että onko jossain alkanut kasvaa/suurentua jotain kudosta minkä ei pitäisi suurentua--samoin uskon että miehet pystyisivät tällä tunnustelemaan myös eturauhasen kuntoa, josko se on kasvanut jne. Tämä oli todella positiivinen yllätys koska odotin lelulta vain pelkkiä leikkihetkiä, mutta todella tuntui siltä että sen kanssa oppi enemmän kehostaan. Muutakin kuin siis ne orgasmeja tuottavat herkimmät hermopesäkkeet!

Mutta siihen nautintoon sitten. Tällä pääsi todella syvälle todella helposti; pelkäsin tosiaan aluksi että onko patukkaa vaikea liikutella kehon sisällä koska se oli niin taipuisa, mutta tämä osoittautuikin hyväksi jutuksi peräsuolen puolella. Pääsin kuin pääsinkin liu'uttamaan pallon tuohon ihanaan kohdun takaiseen peräsuolen/paksusuolen kaareen ja sain todella kivoja orgasmeja, niin että silmissä välkkyi valkoisia tähtiä. Kuitenkaan orgasmit eivät olleet niin raakoja ja räjähtäviä kuin mitä yleensä koen anaaliseksissä: taas lelu tuotti yllättävän helliä tuntemuksia koska se ei ollut niin valtavan kokoinen. Juuri tämän takia suosittelisin sitä myös aloittelijoille koska se oli suhteellisen helppo saada sisään; en ollut sullonut peppuuni mitään pariin viikkoon mutta sain silti palleron sisälleni ihan pelkillä pimppimehuilla, joten en usko että tämä vaatisi yhtä paljon liukuvoidettakaan kuin jokin realistinen penis.

Voin kuvitella että etenkin lämmittelyyn tämä sopisi todella hyvin, jos sen jälkeen siirrytään kovempiin anaalirietasteluihin; pakettikin sanoo vielä että tämä on ihanteellinen käytettäväksi kumppanin kanssa. Tämä huolestutti aluksi myös, koska olen nähnyt jo niin monta lelua jotka pysyisivät kumppanin kädessä paremmin kuin itsetyydyttäjän kädessä, mutta kahvasta oli helppo saada itsekin kiinni. Pidin itse asiassa kahvan varren yläosan leveästä pidikkeestä kiinni vain kahdella sormella ja sain sillä liu-uteltua pamppua sisälläni vallan mainiosti--yhdessä vaiheessa sain koko varsiosan sisääni vaikka luulin aluksi etten olisi saanut sitä uppoamaan sisuskaluihini pohjaan saakka. Mutta pamppu oli niin hellä ja simppeli rakastaja että kaikki sujui aivan vaivattomasti, etenkin ensimmäisen orgasmin jälkeen. Monesti anaali tuntuu rajulta ja synkältä ja raisulta mutta tämä oli lähempänä hellää rakastelua, mikä oli aika mielenkiintoinen uusi vivahde minulle.

Sain hiljattain kokeilla tätä lelua myös lomaromanssini kanssa ja kokemukset olivat myös tästä todella positiivisia. Kyseessä oli toinen anaaliseksistä pitävä nainen ja kokemus oli itse asiassa todella intiimi, koska hän tiesi miten paljon kärsivällisyyttä ja hellyyttä vaaditaan tuossa vaiheessa kun peräaukon lihakset suostutellaan aukeamaan penetraatiota varten. Ja todellakin pamppu antoi paljon uudenlaisia mahdollisuuksia kumppanin tutkiskeluun ja kiihoittamiseen ja orgasmit tulivat todella, todella helposti. Kaverini totesi ettei ollut ikinä kokeillut mitään näin erikoista lelua ja useampaan otteeseen ihasteli sitä että miten helppo sauvaa oli liikuttaa ja miten taipuisa se oli (tosin sanoi että tykkäsi ottaa otteen myös korkeammalta varresta jotta pystyi kontrolloimaan työntöjen syvyyttä paremmin). Ällisteli myös sitä, että miten "valuit mahlaa jatkuvasti!" ja miten turvoksissa pimppini oli kun makasin selälläni ja hän työnteli sauvaa peppuuni; hän oli myöskin ilahtunut siitä että miten helppoa ja yksinkertaista tällä nimenomaisella lelulla oli saada vastaanottaja aivan sekaisin. Itsekin olin aivan ällistynyt siitä koska minun on yleensä vaikeampi saada orgasmeja kumppanin kanssa, mutta tämän vehkeen kanssa niitä tuli jatkuvasti ja olin aivan pähkinöinä. Joten todellakin loistava lelu myös kaverin kanssa jaettavaksi!

Elikkä summa summarum: todella hyvä peruslelu joka tuottaa reilusti nautintoa ilman mitään monimutkaisempia viritelmiä. Todella helppo käyttää, todella nautinnollinen ja lempeä vehje. Uskon että tämä sopii aloittelijoille vallan mainiosti, ja pystyi availemaan aivan uusia maisemia näin kokeneellekin anaalihurjastelijalle. Ja vielä bonuksena opettaa sinulle jotain kehostasi! Todella, todella positiivinen yllätys näin simppeliksi perusvehkeeksi; tämänkaltaisista pampuista soisi puhuttavan enemmänkin. Suosittelen todella lämpimästi!

JonathanSinkku, M24

Tällä kertaa sain postista käsiini Doc Johnsonin Anal proben. Anal probe näyttää sopivan pitkältä, ei taida ainakaan liian lyhyeksi jäädä. Paksuutta ei kuitenkaan tälle ole kauheasti siunattu, joten näyttäisi siltä, että kyseinen tuote jää itselleni liian ohkaiseksi. Kuitenkin ensivaikutelman perusteella ajattelisin tämän olevan sopiva väline aloittelijoille, sekä jo hieman anaalivälineitä käyttäneille.

Paketti on yksinkertainen, läpinäkyvä. Pakkaus on helppo avata ja ei kun testaamaan.

Anal Probessa on isompaankin käteen sopiva kahva, josta saa tukevan otteen. Päässä siis on pallo, minkä jälkeen loppu sauvasta on sileää, tasaisesti, mutta lievästi paksuuntuvaa. Muovissa on suht vahva, mutta ei kuitenkaan järkyttävän selvä muovin haju, joka vaikuttaa ainakin näin alkuun siltä, että se ei pesemällä pois lähde. Sauva tuntuu sopivan löysältä anaaliin, mutta ei kuitenkaan liian. Muoto sinänsä on mielenkiintoinen tuon pallon vuoksi, vähän kuin yksittäinen anaalihelmi.

Sauvan saa helposti sisään ja pallo tuntuu ehkä hieman paremmalta, kuin odotin, vaikka loppuvarsi ei niinkään säväytä. Varsi tarvitsisi jotain muotoa ollakseen parempi tuon sileän pinnan sijaan. Taipuisuutensa johdosta sauvan saa syvälle missä asennossa tahansa. Toisaalta, vaikka sauva onkin oikein käytettynä vähän liian ohkainen itselleni, huomasin, että hei: tätähän voi käyttää toisinkin päin! Eli siis kahva sisään. Kahvassa onkin vähän enemmän muotoa sekä paksuutta kuin tuossa varsinaisessa käytettävässä osassa, joten se tuntuu paljon paremmalta. Varsinkin siinä vaiheessa, kun saa kahvan sisälle, niin ai että.

Sanoisin, että tämä sopii hyvin anaalileikkien aloittelijalle sekä hieman anaalileluja käyttäneelle. Pituuteen ei kokenutkaan pety, mutta jos paksuista leluista tykkää, ei tämä ole se paras vaihtoehto. Niin joo, tuotteen puhdistaminen on helppoa, kuten useimpien melkeinpä kaikkien sauvojen. Kokonaisuudessaan tästä jäi ihan hyvä mieli, vaikka se ei minua varsinaisesti säväyttänyt. Arvosanaa jo mietin tälle asteikolla 4-10, mutta ehkä jätänkin sen väliin, koska anal probe on selvästi suunnattu itseäni kokemattomimmille käyttäjille.

ArcticLovePari, M60, N36

Kun annoimme todella positiivista palautetta edellisessä arvioinnissa Anal started kitistä, vitsailimme keskenämme, että seuraavan kerran saamme varmasti postissa testattavaksi halon, jossa on teksti .anaaliin.. Kun paketin koko selvisi, puoliso tuumasi, että siellä se halko nyt on. Eikä paljoa erehtynyt. Anal probe on tosin hiukan miellyttävämpää materiaalia eikä jätä tikkuja strategisiin kohteisiin. Vaan ensimmäinen ajatuksemme oli, että ei voisi vähempää kiinnostaa.

Läksimme kuitenkin testaamaan tuotetta. Testiryhmää on ohjeistettu käyttämään tuotteita innovatiivisesti, mutta pesäpallomailana tätä tuskin voi käyttää. Myöskään SM-seksiin tämä ei sovellu, sen verran lötkö ensivaikutelma tällaiseen huvitukseen siitä tulee. Testasimme ensin, sopisiko se klitoriksen kiihotukseen vaan juuri mainittavaa vaikutusta ei syntynyt. Niinpä läksimme testaamaan, kuten Kaalimadon sivuilla vastataan käyttötarkoitusta tiedustelevaan kysymykseen: .Työnnetään liukuvoiteen kanssa anaaliin ja sitä liikutellaan siellä edestakaisin.. Siihen se soveltui selkeästi paremmin vaikkakaan meissä koko ei ole koskaan aiheuttanut minkäänlaisia intohimoja. Mutta sellaisille, jotka haaveilevat pitkästä ja paksusta suoraan suoleen tämä saattaa tarjota kivaa kyytiä.

Materiaaliltaan tuote oli kuitenkin kiva, ei liian kova, tahmea tai lötkö - tosin SM-juttuihin kyllä. Vaan ei itse tarkoitukseen. Ja yhden hyvän puolen löysimme siitä. Sen käyttö rentoutti sulkijalihasta ja sen jälkeen anaaliseksi oli helpompaa ja nautinnollisempaa heti alusta asti kuin koskaan aiemmin. Tähän tarkoitukseen voisimme sitä ajatella joskus käyttävämme. Mutta vain joskus - ajatus 30 cm pituisesta jytkystä kun ei vaan ole meidän juttumme.Edellinen arvio: The Conquest-Täsmäklitoriskiihotin, Musta Seuraava arvio: Gjack Bioskin vibraattori, pinkki


Anal Probe, Flesh
2590

Anal Probe, Flesh

Pamppua pyllyyn ja kumppani kiittää! Laadukas, joustava mutta jämäkkä kumimainen anaalipamppu Doc Johnsonilta.

Tämä joustava anaalipamppu on muotoiltu maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi sekä varmaksi ja turvalliseksi käyttää!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.