Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

BELLADOT - MATILDA, VIBRATING EGG

Uuden Belladot tuotesarjan Matilda kiihotinkuula sai kahdelta testiryhmäläiseltä kehuja todella tehokkaasta moottoristaan. Retrokuosista säilytysrasiaa pidettiin hyvän näköisenä ja hulvattomana. Toinen testaaja jopa pitää sitä kotona käsilaukkunaan :D Belladot Matilda kiihotinkuula ei testaajien mielestä ole Lelon tapainen luksustuote, mutta toimii täydellisesti omassa sarjassaan.

JoleneSinkku, Alle 30 v

Ensivaikutelma ja käytettävyys

Ehdin jo tottua kalliisiin ja laadukkaisiin vibraattoreihin, joten oli pieni pettymys löytää tämä hempeä keskitason vibraattori postiluukusta. Vibraattori oli pakattu todella söpöön lieriöön, joka soveltuu hyvin myös säilytykseen. Patterien asettaminen käy jo tottumuksesta, ja heti löytyikin kierrettävä kohta ja patterit meni näppärästi paikoilleen. Mukana tulee myös laaja kuvasarja patterien asettelusta ja ohjeet suomeksi. Hirveästi löytyi varoituksia ja hoito-ohjeita.. Ei kuitenkaan liikaa hömppää ja peperisotkua.

Laite itsessään tuntui hyvältä kädessä (ei kuitenkaan mitään verrattuna esim. Lelo Hula Beadsiin) ja yksinkertainen nappulisto toimivalta. Vähän epäilytti riittääkö tässä vekottimessa puhtia, sillä vibraattori on ulkomuodoltaan lempeän- ja hellänoloinen. Kaukosäädin muistuttaa paljon mikrofonia. :D Kuulavibraattoriosa on aika pieni, mutta sopinee ainakin minun käyttööni. Vähän kyllä harmittaa vibraattorin ja kaukosäätimen välissä oleva johtosotku; johto on lyhyt, kankea ja menee helposti ihan rullalle. Materiaalina on sileä kovamuovi, joka tuntuu kädessä silkkiseltä, mutta ei kuitenkaan samalla lailla pehmeältä kuin silikoninen pinta, muttei kuitenkaan näin ensihellinnässä tunnu sen huonommalta. :) Tuntuu kyllä hieman hämmentävältä kutsua vibraattoria naisen nimellä Matildaksi..

Tuntuma

Otimme Matilda-vibraattorin mukaan esileikkeihimme ja käyttöönotto sujui kuin rutiinista. Poikaystäväni antoi minun käyttää kaukosäädintä ja hän leikitteli sillä klitoriksellani ja häpyhuulillani. Yllätyin positiivisesti Matildan värinävoimakkuudesta; pienessä on puhtia! En käyttänyt alkuun ollenkaan kahta suurinta värinävoimakkuutta, sillä kaksi ensimmäistä tuntui aivan riittävältä. Usein vibraattoreissa tuntuu, ettei värinä millään riitä, mutta tässä vibraattorissa on jätetty turhat rytmisarjat pois ja todella keskitytty voimakkuuteen ja yksinkertaisuuteen.

Vibraattori tuntui istuvan hyvin sen ollessa sisälläni, ja johto tuntui ihan luotettavalta. Esileikki sujui hehkuvissa merkeissä voimakkaammilla värinöillä saa helposti hoidettua itsensä orkkuun asti. Vibraattorissa on vain neljä vaihdetta, mutta en ainakaan itse kokenut tarvitsevani enempää vaihtelua ja kaukosäädin pysyi hyvin kätösissä. Materiaali tuntui myös hyvältä käytössä, ehkä osa vibraattorin voimakkuudesta tulikin sen kovemmasta pinnasta. Kokonaisuudessaan odotuksia ehdottomasti parempi kokemus neljänkympin vibraattorilta. Poikaystävänikään ei valittanut muuta, kuin sormien hieman turtuvan ajoittain tärinästä. :) Johtokaan ei ollut missään vaiheessa tiellä, tai tuntunut liian lyhyeltä ja se unohtui itseasiassa menossa ihan totaalisesti. Ehkä langaton kaukosäädin ei olekaan niin pakollinen, vaikka onhan se houkutteleva lisä.

Yksin käyttäessäni vibraattoria Matilda suoriutui mallikkaasti. Kuulavibraattori on helposti ohjailtavissa ja pidän laitteen yksinkertaisuudesta. Säilytysboksi on myös hulvaton, kannan sitä kämpilläni ympäriinsä kuin käsilaukkua. xD

Puhdistus käytön jälkeen

Matilda-kuulavibraattori on pitkälti saumaton, mutta ohjeissa ei mainita laitteen olevan vedenkestävä.. Harmillista sinänsä, ettei vibraattoria voi heittää lavuaariin veden kera, vaan hoito-ohjeissa suositellaan käytettävän seksivälineiden puhdistukseen tarkoitetulla desinfioivalla aineella (jota en omista). Pientä lisä hommaa, mutta helppohoitoinen kuitenkin. Laitteessa ei kuitenkaan ole mitään saumoja, jonne kerääntyisi inhottavasti töhnää.

Tuotteen kestävyys ja laatu

Toisella käyttökerralla laite ei enää suostunut jossain kohtaa käynnistymään. Luulin pattereiden vetäneen itsensä loppuun, mutta pian laite alkoi taas toimia? Värinävoimakkuus ei kuitenkaan tuntunut enää aivan yhtä voimakkaalta, mutta laite kesti silti loppuun asti. Värinä on kuitenkin niin voimakas, että uskonkin laitteen imevän patterit kuiviin aika nopeasti.

Muuta

Suosittelen ihanan säilytysboksin takia lahjaksi, ja näin Belladotin ensikokeilijana pidän kuulavibraattoria ihan kelpopelinä. Huomaa kuitenkin eron laadukkaampiin vibraattoreihin, johto on vähän tökerö, eivätkä materiaali ja muotoilu "sulaudu" käteen niin täydellisesti kuin juuri esim. Lelon tuotteissa. Värinävoimakkuus ja yksinkertaisuus silti tekevät Matildasta luotettavan ystävän. ;)

Mr. ja Mrs. JacksiePari, Alle 30 v

No nyt tulla tupsahti postissa Matilda. Matilda oli pukeutunut siististi pyöreään pahviseen rasiaan, jonka kannen sai popsautettua irti helposti sormivoimilla. Putkilo muistuttaa viinipullojen "lahjarasiaa", joten Matilda saa olla rauhassa sen sisällä uteliailta katseilta.

Matilda itsessään on vaaleanpunainen kahdesta osasta koostuva kiihotin lelu. Matildaa komennetaan kaukosäätimen avulla, joka puolestaan osaa neljän eri tärinävoimakkuuden komennot ja osaapa se Matildan myös sammuttaakin. Kaukosäätimessä ei ole kuin kaksi näppäintä; ylös ja alas osoittavat nuolet, joten ei tuota hankaluuksia. Pattereitahan tämä kaukosäädin syö 2 x AAA, jotka tyrkätään niin sanotusti persauksista sisään. Patteriosaston kiinnittäminen toimii kierteillä, eli eivät ihan hetkessä tipahda pois paikaltaan.

Kaukosäätimestä lähtee hihnan lailla johto itse Matildaan, joka siis on kiihotin muna. Munalla tässä tarkoitetaan siis ylisoikeaa kananmunaa, eikä suinkaan lempinimeä kikkelille. Matilda on materiaaliltaan kovaa muovia, mutta pinta on hyvin sileä. Täristessään Matilda päästää pientä ääntä, mutta kulkiessaan luolastoissa ääni ei kyllä kauaksi kantaudu.

Matilda kutittelee mielellään herkimpiä paikkoja ja vaikka kaukosäätimeen meneekin johto, ei se tositoimissa haittaa. Johtoa on Matildalle kuitenkin annettu puolisen metriä, eli jopa kankeampikin partneri pystyy tärisyttämään munaa miten parhaakseen näkee. Parhainta antia Matildalla on kuitenkin sen pieni ja solakka ulkomuoto, jolloin sitä voi käyttää jopa miehen anaalihierontaan. Matilda on selvästi hyvin pippurinen tyttö, sillä se saa aikaan todella hyviä orgasmeja, kun sillä kutittelee klitorista yhdynnän aikana (ja mikä jottei ihan itsenäisestikin). Onneksi tästä oli heti ensimmäisenä mukana tulleessa ohjekirjasessakin varoitus: "ole varovainen käyttäessäsi vibraattoria ensimmäistä kertaa. Värinä voi olla voimakasta.".

Matilda on roisketiivis, mutta pesulla käytäessä kaukosäädin ei halua häiritä Matildaa. Kaukosäädin nimittäin suojelee patterilokeroaan, joka ei tykkää vedestä lähes ollenkaan. Matilda on kuitenkin helppo pestä ja jos ei vaikuta pelkällä vedellä lähtevän, niin aina voi heittää joukkoon vähän saippuaa.

Meihin Matilda kyllä teki vaikutuksen ja pääsee sänkyyn kolmanneksi pyöräksi useamminkin. Matildan kaukosäädin on todella hyvin käteen istuva ja mitäpä muuta pieni vaaleanpunainen muna voi olla kuin ihana. Arvosteluasteikolla läjäytämme Matildalle 9, sillä vaikka talutushihna tuliselle kiihottajalle onkin välillä hyvästä, niin voisiko Matildan joskus päästää ihan vapaille laitumille?Edellinen arvio: Vulcan - Vibrating Wet Vagina Seuraava arvio: Mystim - Bon Aparte vibraattori


Belladot - Matilda, Vibrating Egg
4790

Belladot - Matilda, Vibrating Egg

Belladot Matilda -kiihotinkuula täyttää kaikki toiveesi... ainakin mitä värinän voimakkuuteen ja ulkonäköön on katsominen. Kaiken kukkuraksi tämä erittäin tehokkaasti värisevä kiihotinkuula on pakattu ihanan näköiseen rasiaan, jossa sitä on ilo säilyttää tai antaa vaikka lahjaksi.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv