Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Gjack Bioskin vibraattori, pinkki
TESTIRAPORTTI

GJACK BIOSKIN VIBRAATTORI, PINKKI

Uudenlaisesta Bioskin© materiaalista valmistettu, pirtsakan värinen sauva sai testiryhmäläisiltä pisteitä tyylikkyydestään, ladattavuudestaan sekä vesitiiviydestään. Vibraa suositeltiin sellaiselle naiselle, joka haluaa monipuolisen, erittäin laadukkaan ja keskiverto kullin kokoisen sauvan, jossa on kohtuullisen laadukas vibra.

LelulaatikkoPari 30+,

Tämänkertainen paketti piti sisällään sauvan, mutta ei mitä tahansa sauvaa. Jo lähetyspakkauksen avatessa ja sauvan paketin käteen ottaessa huomasi, että nyt on kyseessä hieman laadukkaampi tuote, eikä mikään tusinadildo. Paketti oli erittäin elegantti ja pakkaukseen oli panostettu. Paketti oli kartion mallinen ja sen sai helposti avattua ja suljettua. Ilman vibran kuvia paketissa, voisi jopa pakettia käyttää johonkin säilytykseen. Nyt se ehkä joutaa kuitenkin roskiin, koska kyljessä komeilee itse tuote, eli pinkki G-Jack sauva. Ainoa miinus paketoinnista tulee siitä, että vibraa paketista pois otettaessa piti hieman käyttää aivonystyröitä, sillä se ei ihan suoraan vetämällä tahtonut paketista tulla pois. Sauvan ympärillä oli "kaulus" noin puolivälissä, ja vibrasta vetämällä homma ei luonnistunut vaan vibra jäi reunaan kiinni. Toki hauskaakin tämä oli siltä kannalta, että kun vibraa veti lujemmin, niin kaulus painautui vibran kontrolleihin ja vibra alkoi tärisemään kasvavalla voimalla vaikka itse vempele ei paketista ulos suostunut tulemaankaan.

Sauva itsessään on erittäin laadukkaan oloinen. Se on vesitiivis ja siihen ei tarvita pattereita ollenkaan, vaan se pitää sisällään akun. Lataus tapahtuu vibran kahvaosassa olevasta magneettiliittimisetä. Vähän samanlainen kuin Mac -tietokoneissa on. Laturin pää siis vain laitetaan vibran perään ja laturi tarraa itsellään kiinni. Latauskohta on myös vibrassa erittäin huomaamaton, joten siltä osin tuote on erittäin hyvin tehty.

Sauva on muutenkin erittäin laadukas. Sauvan kahvassa on kohtuullisen iso reikä, josta sormet läpi laittamalla saa erittäin hyvin otteen siten, että sauva on kohti omaa kroppaa. Siitä syystä sauva onkin yksinkäytettäessä helppo työntää sisään pilluun. Tämä on erittäin hyvä ominaisuus etenkin sauvaa yksin käyttävälle. Sauvasta kun ottaa kyseisenlaisen otteen, niin kontrollit ovat erittäin luonnollisesti peukalon alla. Kaikki kolme kontrollia, joista voi valita vibran tehon ja vibran tahdin, ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niitä pystyy käyttämään katsomatta. Suunnitteluun on siis todellakin panostettu.

Sauva itsessään on noin 22cm pitkä, josta itse sauvaosuutta on noin 13,5cm. Paksuutta kärjestä löytyy 12cm (ympärysmitta) ja varrassa muutama milli vähemmän. Sauva onkin siis sellainen "sopivan kokoinen", ja muotoilultaan aidon kullin tuntuinen. Aitoa kullia muistuttaa myös materiaali, sillä se on ihonomaista, pehmeää. Ehkä jopa hieman liian pehmeää. Mutta erittäin hyvätuntuista materiaalia sekä käteen, että pillulle. Materiaali ei ole myöskään kylmää, joka on erittäin hyvä asia. Kokonaisuutena materiaali on kuitenkin melkein täyden kympin tuntuista.

Käytössä sauvan vibraominaisuudet eivät mitenkään ihmeellisiä olleet. Vibra on kohtuullisen hiljainen, mutta mitään ihmeellistä vibrassa ei ole. Eikä nyt saa käsittää väärin: Ei siinä mitään vikaakaan ole. Esimerkiksi testaamassamme H2O vibrassa oli täysin vastaava vibra, jopa ehkä hieman monipuolisempi. Sauvaa voi kuitenkin hyvinkin käyttää pillulle myös ulkoisesti. Vibramoodeja on useampia, ja niistä luulisi jokaisen mieleisensä löytävän.

Vaikka sauva olikin selkeästi tarkoitettu sisään työnnettäväksi, niin me emme sen käytöstä kamalasti lämmenneet. Taas samat sävelet kuin vibrankin osalta: Kyllähän se hyvältä tuntuu, mutta ei mitenkään erikoisesti. Sauva on myös sen verran isompi kuin aikaisemmat testaamamme vibrat, että liukkaria on pakko käyttää. Testisessiossa tulimme myös siihen tulokseen, että kahva on todellakin suunniteltu siihen, että sauvaa käytetään naisen itsensä käyttämänä eikä niinkään partnerin toimesta. Kontrollit jäävät vähän piiloon, ja kahvasta ei oikeen saa kunnon otetta.

Kokonaisuutena sauva on melkein kiitettävä, vaikka meille se ei täysin nappiosuma ollutkaan. Voisimme kuvitella, että tämä olisi täydellinen kumppani soolotouhuihin naiselle. Vesitiiviys tuo myös suihku ja kylpymahdollisuudet ja laturi ja akku on aina plussaa. Tosin huonot puolet siinäkin voi olla. Nimittäin jos pitäisi äkkiä saada vibra pillulle, mutta akku on tyhjä, niin nautintoa joutuu hetken odottamaan. Tai jos akku loppuu kesken session.

Suosittelemmekin tuotetta sellaiselle naiselle, joka haluaa monipuolisen, erittäin laadukkaan ja keskivertoisen kullin kokoisen sauvan, jossa on kohtuullisen laadukas vibra.

Tuotteelle annamme seuraavat arvosanat:
Naiselle: 8+/10
Miehelle: 0/10
Parihommiin: 4/10

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Fun Toysin GJack -dildo muistuttaa kovasti aikaisemmin arvostelemaani dildoa, nimittäin Fun Factoryn Big Bossia. Tämä oli ensivaikutelmani, kun avasin sinänsä tyylikkään, lieriön muotoisen pahviboksin ja sain GJackin käsiini. Lähemmän tarkastelun ja vertailun tuloksena on, että se ei ainoastaan muistuta Big Bossia vaan muoto on lähes identtinen, alaosan sormilla tarttumista varten tarkoitettua "lenkkiä" myöten. Merkittävin eroavuus on se, että GJack on pienempi. Sen silikoni on myös tekstuuriltaan erilainen kuin Fun Factoryn, hyvin sileä ja pehmeä. En nyt aio tässä ruotia enempää copyright-asioita, mutta yhteneväisyys Big Bossiin on tärkeää mainita, koska se väistämättä vaikuttaa mielipiteeseeni GJackista.

Kuten jo mainitsinkin, Fun Toys selvästi panostaa tuotteiden pakkaukseen. Pahvilieriö on kestävän oloinen ja tyylikkäästi kuvitettu. Mukana tuleva USB-latauspiuha ja säilytyspussukka ovat myös keskimääräistä laadukkaamman tuntuisia. Tästä johtuen jäin kaipaamaan samanlaista panostusta itse tuotteeseen, ja se jää valitettavasti puuttumaan.

GJackista löytyy vaikka kuinka monta värinän voimakkuutta ja rytmiä, mutta moottorin teho jättää siitä huolimatta toivomisen varaa. Värinä on huomattavan pinnallista ja puuduttavaa surinaa, eikä sitä valitettavasti voi edes verrata Fun Factoryn moottoriin. GJackin painikkeet ovat helppokäyttöiset ja niiden asettelu on ihan toimiva, olisin tosin kaivannut niihin hieman lisää "jämäkkyyttä", nyt on vähän liian helppo kesken kaiken vahingossa painaa nappia ja joutua sitten sormet liukkarissa näppäilemään haluttu asetus uudestaan.

Fun Toysin silikoni näköjään kulkee nimellä (ja rekisteröidyllä tuotemerkillä) "Bioskin", joka antaa kuvan jotenkin erityisen realistisen tuntuisesta materiaalista. Itse en sitä kyllä kovin realistisena koe, miellyttävän tuntuista se toki on. Ehkä vähän liiankin pehmoista ja sileää. Jään GJackia käyttäessäni kaipaamaan Big Bossin tarjoamia intensiivisiä tuntemuksia, jotka tulevat suurelta osin Fun Factoryn silikonin jämäkkyydestä ja hienoisesta kitkasta. Kun tähän vielä lisätään GJackin pienempi koko, kokemus jää vaisuksi. Ja ehkä hiukan copycat-henkisen falskiksi.

Oma suositukseni olisi siis, että hanki tämän dildon sijasta Big Boss, hintakin on joko samalla viivalla tai jopa hieman edullisempi, eikä GJackissa varsinaisesti ole mitään, mitä Big Bossissa ei olisi. Jos kuitenkin ison pomon isompi koko hirvittää, niin GJack lienee siinä tapauksessa oiva vaihtoehto. Se ei ole missään nimessä huono tuote, mutta ei toisaalta erityisen hyväkään. Fun Toysilla on selvästi edellytykset tehdä hyviä tuotteita, jos vaan jatkossa löytyy myös omaperäisiä ideoita.Edellinen arvio: Anal Probe, Flesh