Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PUMP WORX - BEGINNER'S VIBRATING PUMP

Penis ja etenkin sen koko ovat eräs ainaisesti ihmiskuntaa puhuttavista asioista. Peniksen koon ja erektion parantamiseksi on keksitty jos ties mitä keinoja aikojen saatossa, ja tähän saagaan liitty nyt Kaalimadoltakin saatava penispumppu, mallia Pump Worx - Beginner's Vibrating Pump.

Kaksi ryhmämme herrasmiehistä lupautui ystävällisesti testaamaan vekotinta. Pitkäaikaista vaikutusta herrojen perhekalleuksiin ja miehiseensuorituskykyyn ei vielä tässä vaiheessa voi analysoida, mutta muuten pumput testattiin moneltakin kantilta ja ensivaikutelma oli varsin positiivinen.

McKettuPari, 40-50v

Peniksenkehittimeni saapui asiallisessa laatikossa. Käyttöohjeet löytyvät pakkauksen kyljestä englanniksi. Sisältä löytyi väline osina ja ekstrana liukastetta, paksunnusvoidetta ja puhdistusainetta. Lisävarusteena on myös penisrengas. Kokoaminen oli helppoa. Muoviputken päähän asensin tyhjiöpumpun, lisäsin AA-paristot koteloon ja asensin säädettävän värisijän putken kärkeen. Liukastettuani peniksen pääsin ottamaan ensierän kehittäjäni kanssa.

Sujautin löysän liukastetun penikseni sisään. Käynnistin värinän ja imin vakuumilla peniksen muutamassa sekunnissa täyteen mittaansa. Värinä tuntui miellyttävältä ja erityisen gutaa teki imun rytmikäs lasku ja nosto. Touhu tuntui oikein mukavalta penistreeniltä.

Laukeaminen ei tule käytössä liian helposti. Näin kehitin pysyy siistinä. Toki sen peseminenkin onnistuu kätevästi. Putken voi huuhdella vedellä, koska värisyttäjän saa kätevästi irti. Patterit ovat riittäneet useampaan treeniin ja huolto on helppoa. Käyttö on mukavaa, kun liukastaa peniksen riittävästi ennen sisäänmenoa.

Kunnon imulla kehittimellä saa peniksen aivan uusiin mittoihin. En ole tehnyt tarkkoja mittauksia, mutta puolisoni arvio käytön jälkeisestä seisokista oli oikein positiivinen. Jatkan harjoittelua, koska eihän peniksenkehittäminen ollenkaan huono harrastus ole. Reippaasta seisokistahan on suurta iloa yhteisiin tuokioihin.

ZakkePari, 30-40v

Testausraportti

Penispumpuista minulla ei aiempaa kokemusta ollutkaan, joten mikäpä olisi sopivampi testattavaksi tuotteeksi kuin nimenomaan aloittelijoille suunnattu pumputin. Alkuun hieman jänskätti, että osaanko laitteen edes kasata, mutta sehän paljastui kovin yksinkertaiseksi: pumppuosa vain yhdistetään letkulla sylinteriin ja se on siinä! Mukavaksi yllätykseksi mukana oli myös moottori, joka sijoitetaan sylinterin kylkeen mukana tulevalla kuminauhamaisella kiinnityslenkillä.

Naisystävän kanssa oli juuri äskettäin puhetta, kuinka sukupuolten tasa-arvo ei kohtaa seksileluissa: naisille on olemassa loistavia hieromasauvoja, jotka voi vain sijoittaa Parhaaseen Paikkaan, ja itse voi keskittyä nauttimaan, tärisevän sauvan aiheuttaessa vääjäämättömän orgasmin. Miehille ei tällaista luksusta ole suotu, vai onko? Tässä olisi nyt laite, joka lupausten mukaan saa aikaan jättiläismäisen erektion ja kun se on vielä vibralla varustettu, niin voinko nyt vain asettaa peniksen sylinteriin ja odotella laukeamista?

Laitteen suuaukko näyttää epäilyttävän ahtaalta, tuonneko penis pitäisi saada mahtumaan? Varsinkin lepotilassa olevan kalun työntäminen ahtaaseen aukkoon tuntui aluksi vaikealta. Mutta! Alipaine on sangen mainio keksintö: eipä tarvinnut kuin viedä penis "huulille" ja pumpata pari kertaa, niin laitehan suorastaan imaisi peniksen sisäänsä! Varsinkin jos siis oli muistanut käyttää mukana tulevaa liukkaria. Vihje: Muista liukastaa suuaukko molemmin puolin: vetäessäsi penistä pois sylinterin sisältä, suuaukko ikäänkuin kääntyy toisinpäin ja jos tässä kohtaa on kova erektio päällä, eikä liukkaria ole oikealla puolella huulia, voi poisvetäminen jäädä haaveeksi... tai ainakin olla kivuliasta.

Kun penis on sisällä, muutama pumppaus lisää ja toden totta, penis venyy huimiin mittoihin todella nopeasti! Ja läpinäkyvän muovin ansiosta juhlakalua voi myös ihailla visuaalisesti. Tässä kohtaa jos peniksen vetää pois pumpusta, voikin pettymys olla suuri. Alipaineen kadottua, penis palaa vääjäämättä perustilaansa, eikä ainakaan lyhyellä käytöllä edes erektiota jäänyt päälle.

Entä sitten vibra? Pumpataan penis uudelleen sisään, ja laitetaan moottori (sangen äänekäs) käyntiin. Sylinteri tärisee kyllä mukavasti, mutta... penishän on sylinterin sisällä, eikä sylinteri juurikaan kohtaa penistä missään kohtaa. Ainut yhtymäkohta on aivan peniksen juuressa, johon sylinteri alipaineella kiinnittyy. Mutta ainakaan itselläni se alue ei ole erityisen herkkä. Jos sylinterin saisi täytettyä jollain pehmeällä materiaalilla, jota vasten penis puristuisi tiukasti, niin voisin kuvitella että tällä saisi aikaan sangen mukavia fiboja. Mutta tällaisenaan tämä ei kyllä nyt oikein palkitse.

Pumpun mukana tulee liukkarin lisäksi myös pesuaine ja "penistä paksuntava voide". Tämä voide on ihan kuin jotain kasvorasvaa. Sen merkitys jäi kyllä mysteeriksi. Ei peniksestä sen paksumpaa pumppaamalla tullut, käyttipä voidetta tai ei.

Kokeilin laitetta useamman kerran, eri mielentiloissa, ja erilaisilla ulkoisilla kiihokkeilla, mutta tulos oli aina sama; Pumpulla saa kyllä nopeasti peniksen suureksi, mutta koko pienenee välittömästi kun alipaineen poistaa sylinteristä. Viimeisellä testikerralla olin kovin päättäväinen, että nyt on pakko saada jotain aikaan. Mr. Thick Dick -voiteet kehiin, liukkaria putkeen ja penis sisään. Pumpulla riittävän kova imu, jotta tuntuisi edes etäisesti siltä kuin olisi suihinottoa saamassa. Ja sitten vielä pornoleffa pyörimään, että varmasti kiihotun oikeastikin. Vibra päälle ja eikun odottelemaan. 10 minuutin kuluttua alkaa hieman tuntua jo puuduttavalta, mutta ei mitään, jatketaan nyt vielä. 20 minuutin kuluttua alkaa jo tuntua siltä, että kohta olisi päästettävä paineet ulos, mutta tiukalla mielenlujuudella annetaan vibran vain täristä. 30 minuutin kuluttua kärsivällisyyteni pettää. Peniksessä tuntuu pientä kipua ja oloa on pakko helpottaa muilla keinoilla. Ei ollut pumpusta minun laukaisijaksi. Lopputuloksena tästä minimaratonista oli vain muutamia katkenneita verisuonia peniksessä... ei siis kannata pumpata liian tiukalle ainakaan pitkäksi aikaa.

Tuomio

Hyvää laitteessa on se, että se on todella helppokäyttöinen ja edullinen kokeilla. Huonoa se, että hankala sille on keksiä mielekästä käyttötarkoitusta. Pumpulla aikaansaatava "erektio" ei ole kestävää sorttia, ja vibrana toimii paremmin mikä tahansa hieromasauva. Samalla rahalla paremman nautinnon saa millä tahansa pehmeällä masturbaattorilla. Moottori sinänsä on ihan tehokas, ja parasta käyttöä sille onkin käyttää sitä jonkun jellymäisen putkilon.

Kaalimadon vinkki: Penispumpun kanssa voi käyttää penisrengasta. Penisrengas pujotetaan sylinterin tyveen ennen penispumpun käyttöä. Kun penis on riittävän turvonnut sylinterin sisällä, luiskautetaan penisrengas peniksen tyveen ennen pumpun pois ottamista. Tällöin pumpun aiheuttama turvotus ja verentungos peniksessä pysyvät pumpun käytön jälkeenkin. Penispumppu on ensisijaisesti tarkoitettu juuri turvottamaan penistä ja edesauttamaan erektion saavuttamista miehillä keillä se on muuten vaikeaa. Penispumppu on ikään kuin miehen esileikki ja lisä seksuaaliseen nautintoon. Välttämättä juuri orgasmin saamiseen penispumppu ei aina yksistään riitä vaan sen käytön jälkeen voi jatkaa kumppanin kanssa tai masturbaattorin avulla..Edellinen arvio: Fun Factory - Amorino vibraattori Seuraava arvio: Vagina Tickler


Pump Worx - Beginner's Vibrating Pump
3990

Pump Worx - Beginner's Vibrating Pump

Aloittelijan penispumppu nyt vibraattorilla!

Beginner's Vibrating Pump on erittäin helppokäyttöinen, tehokas väline kovempaan ja pitkäkestoisempaan erektioon. Sen toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu sylinterin sisälle pumpattaessa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv