Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fuck My Cock - Masturbaattori

TESTIRAPORTTI

Hieman erikoisemman masturbaattorin saivat testattavakseen kaksi miestestaajaamme. Heteroseksuaaliksi itsensä tunnustava HMR järkyttyi ensi alkuun tuotteesta, mutta kokeili sitä rohkeasti. Kuinka ollakaan tämä aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista valmistettu ja tiukalla tunnelilla varustettu masturbaattori saivat hänessä aikaan uusia, kiihottavia tuntemuksia ja lopputulos olikin erittäin positiivinen. Fuck My Cock masturbaattoria kannattaa siis kokeilla seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Seksilelujen kanssa ei mielikuvituksella ole rajaa!

TomtomMies, 26v

Paketin avattua tuli ensin mieleen tavallinen kookkaan kokoinen dildo. Tosin dildon takapää oli muotoiltu anuksen muotoiseksi ja tarkemmin katsottuna siinä oli pieni reikä ja paketissa ollut fuck my cock while you stroke my cock teksti viittasi vähän muuhun. Tämä olikin siis ontto penis, jonka sisään voi työntyä anuksen kautta. Varsin erikoinen. Tämä ei todellakaan kuulu siihen seksilelukategoriaan, joka naamioituu viattomaksi koriste-esineeksi, jota voi säilyttää yöpöydällä kaikkien näkösällä. Pikemminkin jos tämä unohtuu näkösälle vieraiden tullessa aiheuttaa se luultavasti kiusallisen hiljaisuuden taikka paljon keskustelua.

Itse tavara on keinoihon tuntuista ja penis osa ei ole kova vaan hieman löysä, roikkuu vapaana hieman alaspäin. Paristoja tämä ei tarvitse eikä sen kummempia käyttöohjeitakaan ole. Mukana tulee pieni annos liukkaria ja puhdistusainetta.

Käytössä aika mielenkiintoisen tuntuinen, reikä on tiukka ja samalla sitä työstäessä voi hipelöidä isoa peniksen vartta. Varmasti antaa joillekin vähän ekstakiksejä. Penisosan kooksi on kerrottu 7. joten varsin kookas kalu on kyseessä. Varmaan myös pariskuntien välillä tälle voisi keksiä vielä jotain ekstra käyttöä. Periaatteessa kyseessä on muuten aivan tavallinen masturbaattori mikä tarjoaa mahdollisuuden leikkiä yhtä aikaa peniksen kanssa. Varmasti toimii joillain aika hyvin.

Puhdistaminen sisäpuolelta on ehkä vähän hankalaa, reikä on pieni mutta kyllä se vedellä onnistuu kun aikansa huljuttelee. Erikoinen tuote, joka on hyvä pitää käyttökertojen välillä syvällä yöpöydän laatikon perällä. Uskallan kuitenkin suositella, jos vähänkään kiinnostaa. Hinta ei kovin korkea ole, joten ei jääne esteeksi. Omasta mielestäni tähänastisista tuotteista erikoisin.

Kirjoittanut: Tomtom
HMRMies, Sinkku, 20v

Järkytys. Avasin minulle lähetettyä ruskeaa pahvilaatikkoa, ja totesin sisällön olevan lievästi sanottuna "inhottava". Se oli Fuck My Cock -masturbaattori, joka ainakin omasta mielestäni on suunnattu enemmänkin homomiehille, kuin minunkaltaiselleni heterolle, jota toisen miehen peniksen runkkaaminen, ja samalla hänen anaaliinsa työntyminen ei mainittavasti kiihota. Päinvastoin. Ja täytyy nyt sitten muistaa, etten missään nimessä ole mikään homofoobikko - en vain erityisemmin kiihotu ajatuksesta.

Itse tuote kuitenkin tuntui varsin hyvältä. Erittäin aidon tuntuinen materiaali yhdistettynä varsin realistisiin muotoihin aikaansai heti "vähemmän negatiivisen" kuvan tuotteesta, ja sen tulevasta käytöstä. Se aiheutti jopa jonkinasteista kiihotusta. Totesin materiaalin erittäin joustavaksi, mutta samalla myös hyvin muotoonsa pyrkiväksi, mikä aiheuttaa kovan puristuksen. Varsinkin "supistajalihaksen" lävitse työntyminen vaikutti jo sormeiluvaiheessa varsin haastavalta.

Kerättyäni itseni aloin, loppujen lopuksi jopa jonkin verran ajatuksesta kiihottuneena suorittaa itse testausoperaatiota. Mukana tullut pieni puteli varsin vetistä liukkaria sisään reikään ja peniksen ympärille, ja ei kun menoksi! Sisään pääsy oli odotusten mukaisesti vaikeaa; ilman kädellä ohjausta lähes mahdotonta. Mutta kun viimein pääsi sisälle, ei sieltä tahtonutkaan enää ulos. Vaikka ajatus toisen miehen hoitelemisesta oli tavallaan jännittänyt, ne ajatukset hälvenivät tässä vaiheessa täysin. Perse oli tiukka ja penis sen edessä suorastaan jättimäinen, kun itse olin sen sisällä. Realistisen tuntuisen peniksen runkkaamisessakin oli itse asiassa jotain kiihottavaa, vaikka se olikin jonkun muun. Kaikki tämä yhdessä aiheutti, hieman yllättäen, erittäin suurta kiihotusta ja sitä seurannut orgasmi oli valtaisa. Itse asiassa aloin tykätä masturbaattorista.

Noh, mitäs nyt kun lastit ovat tuolla parikymmentä senttiä pitkän tunnelin päässä. Puhdistuksesta syntyi pienimuotoinen ongelma, sillä masturbaattorin sisäpuoli pitäisi saada käännettyä ulos. Tiukkuutensa takia tämä oli erittäin vaikeaa varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Se kuitenkin onnistui, kun tarpeeksi väkivaltaisesti yritti. Eikä mikään paikka edes hajonnut väkivaltaisuuksien takia; materiaalin kestävyydestä iso plussa!

Näin siis saatiin taas minulle uusia kokemuksia, ja saatoinpa jopa oppia jotain itsestänikin. Ei siinä toisen miehen kanssa leikkimisessä sitten ollutkaan mitään pahaa ;)

Kirjoittanut: HMR
Edellinen arvio: Fun Factory - Sharevibe tuplavibraattori Seuraava arvio: Ouch - Wheel of Pleasure