Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PJUR - MED REPAIR GLIDE, 100 ML

Testaajamme mielestä Pjurin Med Repair Glide sopii enemmänkin limakalvojen suojaksi kuin liukasteeksi. Tahmeako voide voi toisaalta lisätä kitkaa yhdynnässä silloin kun kosteutta ja liukkautta on liikaa. Toisille tämä sopii ja toisille ei.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Saksalaisen terveystuotefirma Pjurin Repair Glide on liukuvoide, joka on liukastuksen lisäämisen ohella (nimensä mukaisesti) tarkoitettu limakalvoja korjaamaan. Tässä voiteessa, kuten nykyään monessa muussakin ihonhoito-ja limakalvonkorjausvoiteessa tärkein osa on hyaluronihapolla. Hyaluronihappo on ihmiskehon tärkeimpiä elinten kimmoisuutta ja jänteiden liukkautta ylläpitäviä aineita, jota löytyy solukalvojen pinnalta, joten kyseessä on täysin luonnollinen tökötti jota oma kehomme valmistaa grammakaupalla päivittäin--mutta siellä missä hapon tuotanto on syystä tai toisesta heikentynyt, näillä voiteilla saa läntättyä kroppaansa sitä lisää. Emättimen limakalvoille hyaluroni on erittäin tärkeää ja sitä onkin jo toista vuosikymmentä käytetty erilaisissa emätinpuikoissa korjaamassa estrogeenin puutteesta johtuvia limakalvovaurioita.

Tämän pitäisi olla Pjur Repair Glide-liukkarissakin sitten se pääidea--että liukuvoide hoitaa myös limakalvoja. Siis teoriassa... mutta itse liukastuksen kanssa olikin sitten ihan toinen juttu.

Tämä kyseinen voide ei ole ihan litkua muttei erittäin paksuakaan, ja jostain oudosta syystä sen kiisselimäisellä tavalla lähes jauhoinen, sitkoinen koostumus tuntui peräti hidastavalta ennemmin kuin liukastavalta; samoin se jätti kädet ja lelut ja kaiken muunkin inhottavan tahmaiseksi. Käsiä ei saanut puhtaaksi ilman saippuapesua, ja tämä yhdistettynä kierrekorkkiin teki kyllä aivan liikaa turhauttavaa ja ärsyttävää ja tunnelmaa haittaavaa sähläämistä--ongelmia joita paremmat voiteet eivät aiheuta.

En meinannut saada normaaleja lelujani sisään tämän kanssa, kunnon työnnöistä puhumattakaan--itse asiassa emättimeni ärtyi juuri siitä, että yritin käyttää tätä liukuvoiteena! Kitkaa se lähinnä tuntui tekevän, ja pian piti nimenomaan limakalvojeni helpotukseksi tarttua vanhaan kunnon Aquaglideen jotta lähtivät hommat luistamaan normaalisti.

Korkeintaan tämä soveltuisi parhaiten peniksen liukastajaksi jos siksikään; ehkä tämä pitäisi sitten jättää kokonaan seksin ulkopuolelle emättimen hoitoon--jos tätä nyt sitten haluaa käyttää. Lelujen kanssa ja pitkäkestoisessa seksissä (anaali mukaan lukien) valitsisin ehdottomasti jonkin hieman paksumman ja liukkaamman voiteen, ja emättimen hoitoon sitten ne apteekin emätinpuikot.

Ainoa yllättävän hyvä puoli Repair Glidessa oli se, että juuri sheivaillun ihon päällä se kyllä tuntui hyvältä; suojaavalta ja kosteuttavalta. Mutta tähänkin taas on olemassa täsmäaineita, jotka eivät väitä olevansa liukuvoiteita.

Elikkä miinukset joudun kyllä antamaan a) kierrekorkista ja b) tökötin mahdottomasta tahmaisuudesta joka ei lähde käsistä pyyhkäisemällä--vaikka olisi paperia vieressä tätä varten, niin kädet jäävät inhottavan klähmäisiksi kunnes ne pääsee pesemään saippuavedellä. Tämä haittaa myös lelujen kanssa otteen saamista ja muutenkin on rasittava ominaisuus, etenkin kun moni muu vesipohjainen voide ei tätä tee. Tottahan toki pointtina voiteessa on se, että siitä pitääkin jäädä tuota hoitavaa ainetta limakalvoille jotta se pystyy niitä parantelemaankin, mutta tuo tahmeus on silti turhauttavaa ja menoa haittaavaa--kun sitä ei haluaisi muualle kroppaansa tai kumppaninsa kroppaan seksin aikana. Saatikka sitten sitä, että alapesu pitkittyy ja että jo entisestäänkin seksistä ärtynyttä virtsaputken suuta pitää ruveta hinkkaamaan, kun alasuihkun vesi ei riitä (näin kävi) tai että pitäisi peräti käydä suihkussa yömyssyksi vetäisemänsä pikkurunkkauksen päätteeksi. Puhumattakaan sitten siitä, että c) tahmeus menee sille tasolle, että tekee enemmän pitoa kuin liukastetta, jolloin ei enää suksi eikä seksi luista.

Ei jatkoon, paitsi ehkä ihovoiteeksi, ja silloinkin kauas virtsaputken suulta tai mistä tahansa mistä et halua joutua hinkkaamaan sitä pois. Ihovoiteita ja emätinpuikkoja on parempiakin; liukuvoiteena ei ole mistään kotoisin. Yksi tähti ja jonon perälle. Sori, Pjur.Edellinen arvio: Fleshlight - Turbo Thrust Copper Seuraava arvio: Hiky Rabbit


Pjur - Med Repair Glide, 100 ml
1690

Pjur - Med Repair Glide, 100 ml

Ihoa ja limakalvoja suojaava sekä vahvistava liukaste. Vesipohjainen liukaste sisältää limakalvoja intensiivisesti kosteuttavia ainesosia. Liukaste muodostaa näkymättömän ja suojaavan kalvon iholle ja limakalvoille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

cook