Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Sqweel GO
TESTIRAPORTTI

SQWEEL GO

SqueelGO on Squeel-kielipyörän kevytversio. Konsepti kuulostaa aivan huikealta: pyörivässä kiekossa on lukemattomia pehmeitä "kieliä", jotka moottorin pyörittäessä kiekkoa nuolevat ja nuolevat ja nuolevat juuri sitä kohtaa jota haluat - väsymättä ja valittamatta!

No tämähän testataan heti! SqueelGO lähti kahdelle vauhdikkaalle testaajapariskunnalle. Nuolija pärjäsi varsin hyvin mutta on kuitenkin siinä määrin erikoinen vehje, että suurin asiakaskunta löytyynee vannoutuneista suuseksifaneista.

karkkiPari, Noin 20v

Ensivaikutelma tuotteista

Sqweel Go hieromalaitteen pakkaus oli suloinen ja yksinkertainen; pinkki kiihotin oli pakattu saman sävytteiseen pakettiin, joka oli myös helppo avata. Tuote itsessään oli pieni ja käteen sopiva sekä ihanan värinen. "Kielet" tuntuivat pehmeiltä ja käyttömekanismi yksinkertaiselta. En ollut aiemmin kokeillut nuolevaa kiihotinta, joten odotukset olivat korkealla!

Tuotteiden käytettävyys

Sqweel Go on ladattava, joten paristojen kanssa ei tarvitse säätää. Tuotteen mukana tuli USB-kaapeli, jonka avulla laite ladataan. Heti paketin avattuani en malttanut ladata kiihotinta, mutta myöhemmin latauksen tullessa ajankohtaiseksi mietimme kumppanini kanssa hetken, miten laite tulisi ladata. Ohjekirjasta toki näkyy selkeästi, miten kaapelin toinen pää työnnetään kiihottimen alaosaan, mutta reikä näytti aluksi umpinaiselta emmekä uskaltaneet työntää kaapelia laitteen sisään. Lopulta tajusimme, että USB-kaapeli piti kuin pitikin tunkea rohkeasti juuri tuohon reikään, joka varmasti roiskesuojan varmistamiseksi vaikutti ensin umpinaiselta. Moottorin käynnistysnappia oli helppo säädellä ja painella. Pyörimisnopeuksia oli kolme ja pyörimistapoja näiden jälkeen myöskin kolme. Moottorin ääni ei myöskään vaikuttanut erityisen kovalta.

Tuntuma

Saatuani Sqweel Go:n käsiini en tosiaan malttanut vielä ladata sitä, vaan päätin testata sitä niin kauan kuin virtaa riitti. Kiihottimen kielet tuntuivat iholla pehmeiltä ja mukavilta, ja nuolemisefekti tuntui yllättävän aidolta! Käytin tuotteen kanssa Kaalimadon liukuvoidetta, jolloin tuntuma parani ja muuttui vieläkin aidommaksi.

Toinen eli keskimmäinen pyörimisnopeus tuntui minusta parhaalta ja eri pyörimistavat toivat vaihtelua tuntumaan. Eri pyörimistavat kiihottivat varsinkin alussa, mutta lopulta tasainen pyörimisliike tuntui minusta vielä paremmalta. Tehoa siis onneksi riitti!

Tuote on pieni ja käteen sopiva, mutta välillä kädessä pidettävä osa tuntui pyöreän muotoilunsa ja liukkaan materiaalinsa vuoksi liukuvan kädestä. Laitetta oli siis puristettava tiukasti, varsinkin kun mukana oli liukuvoidetta. Hieromalaite on tarkoitettu klitoriksen alueen stimuloimiseen, mutta tietenkin sitä voi käyttää myös muiden alueiden "nuolemiseen". Moottorin ääni ei ollut käytössä aivan äänetön (varsinkaan kolmannen asteen pyörimisnopeudessa) mutta ei silti surissut häiritsevän lujaa.

Ilman latausta virtaa riitti yllättävän pitkään, mutta ei aivan loppuun asti. Pettyneenä jouduin luovuttamaan kiihottimen lataukseen ennen seuraavaa kertaa. Yhtä käyttötuntia varten tuotetta pitää ladata kaksi tuntia, joten seuraava käyttökerta viivästyi hieman.

Tuotetta voi käyttää hyvin myös kumppanin kanssa yhdynnässä, ja tähän se sopii minusta erityisen hyvin pienen kokonsa ansiosta. Myös moottorin säädeltävyys korostuu, ja onnekseni voin todeta että tässä hieromalaitteessa säädeltävyyskin on tehty todella helpoksi; nappia tarvitsee painaa vain kevyesti ja tarpeeksi iso ja pehmeän tuntuinen nappi löytyy helposti. Laitteen voi myös sammuttaa nopeasti painamalla nappia pitkään, ilman että tarvitsee käydä läpi kaikki kuusi värinäohjelmaa. Tällä kertaa virta riitti hyvin myös loppuun asti!

Käytön jälkeen

Sqweel Go:sta jäi erityisen positiivinen mielikuva. Laite sopii käytettäväksi sekä kumppanin kanssa että piristämään silloin, kun kumppani ei ole paikalla. Pienen kokonsa ansiosta hieromalaite on kätevä ottaa mukaan matkallekin. Myöskään paristoista tai niiden kestävyydestä ei tarvitse huolehtia ladattavuuden takia.

Puhdistus käytön jälkeen oli helppoa ja vaivatonta ja jälleen kerran tuotteen kestävyys ja laatu vaikuttivat olevan taattuja. Suosittelen!

TiitisPari, Noin 30v

Postipoika kiikutti paketin, josta paljastui Sqweel Go klitoriskiihotin.

Paketti on helposti avattavissa. Mutta jälleen kerran miinusta heti alkuun tuotteen jatkosäilytyksestä, tämän pakkaus ei tule kestämään kauaa.

Ehdottomat plussat tämä kielihärpäke saa virtaa usb-latauksesta..ei siis pattereiden kanssa säätämistä! Toisaalta tämäkin jakaa mielipiteeni. Jätänkö äidin ilon lataukseen tietokoneeseen kiinni lasten ihmeteltäväksi?

Tämä tuote jakaa tähän astisista testituotteista ehdottomasti eniten mielipiteeni laidasta laitaan. Mikäli tätä kielitaidon kuningasta ajattelee pelkästään klitoriksen kiihottimena lunastaa tämä lupauksensa olemalla hieman erilainen leikkikaveri klitoriskiihottimien joukossa. Mutta jos tuotteen ajattelee antavan kokemuksen suuseksistä, niin minun mielikuvitukseni ei siihen riitä -valitettavasti. Tuotteen muotokielessä on onnistuttu, kuin myös ulkonäössä. Toisaalta tähän kaipaisi kuitenkin jonkinlaista suuntamerkkiä siitä, kuinka päin tämän käteensä ottaa, että kielet lipovat oikeaan suuntaan. Väärinpäin tämä ei vaan toimi. Vibraatioita tässä löytyy taas jokaiseen makuun, mutta edelleen paina ja paina, että saat leikkikaverin sammumaan.

Puhdistaminen vaatii ehkä enemmän kuin normaali klitoriskiihotin..ilman virtaa kielet eivät pyöri joten vaihtoehdoksi jää käynnistäminen välillä, jotta saat jokaisen kielen puhdistettua. Tämä ei nyt kuitenkaan ole ylitsepääsemätöntä.

Suosittelen tuotetta ehdottomasti vaihtoehdoksi klitoriskiihottimien joukkoon, tämä apulainen antaa jotain erilaista, vaikkei henkilökohtaisesti täytä odotuksiani tuntumasta suuseksiin. Toisaalta joudun kyllä toteamaan, että samalla hinnalla satsaisin ehkä kuitenkin kunnon dildoon tai tyytyisin halvempaan klitoriskiihottimeen. Makuja on monia :)

Tämä piristäjä vaatii ehdottomasti kaverikseen liukkarin. Kaalimadon oma vesipohjainen liukkari tuntuu soveltuvan tähän erinomaisesti. Liukkari on hajuton ja mauton, joten soveltunee suurelle osalle käyttäjiä. Lelujen kanssa tämä liukkari on täysi pro, ainakin silikonia sisältävien materiaalien kanssa.

Hyvin liukuu :) Pakkaus on neutraali, helppokäyttöinen ja sopivan kokoinen. Sen sijaan normaaliaktissa liukkaria tarvitseville suosittelisin mieluummin silikonipohjaista liukkaria. Vesipohjaisena tuote muuttuu kuitenkin melko pian nihkeäksi ja tahmeaksi.Edellinen arvio: Flight Instructor by Fleshlight Seuraava arvio: Stronic Eins pulsaattori, pinkki


Sqweel GO
5990

Sqweel GO

Haluatko suuseksiä? Tässä on tuote, joka nuolee sinua silloin kuin sinä haluat ja juuri niin pitkään kuin tarvitset!

Pienessä, käteen hyvin sopivassa kiihottimessa on pieniä "kieliä", jotka pyörivät eri nopeuksilla sekä rytmeillä tuoden sinulle tunteen kuin joku nuolisi sinua.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.