Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Joupie silikonivibraattori

Testiryhmän arvio tuotteesta Joupie silikonivibraattori

Fun Factoryn uusi Joupie silikonivibraattori on tavallista kapeampi vibraattori ja Testiryhmäläisiä arveluttikin sen tehokkuus pienen kokonsa vuoksi. Ulkonäkö voi kuitenkin pettää ja Joupie näyttikin testaajillemme mihin sen tehokas moottori kykenee! Joupie sai kiitosta myös muotoilustaan sekä helppokäyttöisyydestään. Tuote sopii testaajien mielestä käytettäväksi sekä sooloseksissä, että yhdynnän aikana.

karkkiPari, Noin 20v

Ensivaikutelma tuotteesta

Fun Factoryn Joupie -vibraattori huokuu ennen kaikkea laatua, niin kuin tähän mennessä kaikki kokeilemani Kaalimadon tuotteet. Koska omistan jo perinteisen Kaalimadon lisäksi pari muutakin vibraattoria, minusta oli ennen kaikkea mielenkiintoista selvittää, voiko tämä vibraattori tarjota jotain uutta. Pakkaus on yksinkertainen ja selkeä sisältäen itse tuotteen ja ohjekirjan. Ohjeita tuotteen käyttöön ei kuitenkaan mielestäni juurikaan tarvitse, sillä vibraattoria on todella helppo käyttää - ladatut patterit ovat valmiina, joten ei tarvitse tehdä muuta kuin käynnistää vibraattori kiertämällä yläosan valkoista nuppia. Tuotteen muotoilu herätti myös kiinnostusta, sillä se poikkeaa muiden vibraattoreideni muotoilusta: ohuen tuotteen kärki on kaareva ja terävämpi kuin Kaalimato-vibraattorissa. Oletin, että tämä mahdollistaisi tarkemman stimulaation kuin aiemmat vibraattorini.

Tuotteen käytettävyys

Koska vibraattori toimii paristoilla, akun latautumista ei tarvitse odotella ennen käyttöä. Tuote on siis saman tien käyttövalmis! Vibran käynnistys ja sammutus on helppoa nuppia kääntämällä, mutta värinävoimakkuutta ei valitettavasti voi säädellä. Värinän voimakkuus tosin vaikutti kiitettävältä, eikä Joupieta turhaan kehuta markkinoiden hiljaisimmaksi! Tehoon nähden värinän voimakkuus on nimittäin todella hiljainen, myös verrattuna muihin vibraattoreihini.

Tuntuma

Vibraattorin tuotekuvauksessa korostetaan tuotteen käytännöllisyyttä, eikä suotta - ohut varsi mahdollisti käytön yhdynnän aikana melkeinpä missä asennossa tahansa! Varsinkin lähetyssaarnaajassa vibraattori on usein tiellä, mutta tämä tuote oli juuri sopivan kokoinen ja pysyi hyvin kädessä ilman, että kolhi kumppania vasten. Vibran voimakkuus oli myös mielestäni juuri riittävä. Vähän miinusta tulee siitä, ettei voimakkuutta tosiaan pystynyt säätelemään, sillä mielestäni yhden orgasmin jälkeen on voimakkaan värinän avulla vaikea lähteä tavoittelemaan toista. Toisaalta vibran voimakkuutta pystyi hieman säätelemään vartta pyörittelemällä, sillä kärjen kohdalla värinä oli voimakkaampaa kuin pyöreän pään kohdalla. Kaareva kärki todella auttoi tarkassa stimulaatiossa, niin kuin olinkin ajatellut. Välillä värinä tuntui jopa liian voimakkaalle kärjen kohdalla, eli tehoa ainakin riittää! Mikäli vibran haluaa sisäänsä, kärki tuntuu myös tällöin miellyttävämmälle kuin tasapaksu vibraattori, joten plussaa siitä. Tällöin korostui myös varren materiaali, ja silikoni tuntuikin selkeästi paremmalta kuin kova muovi. Vibraattori tekee siis tehtävänsä ja vieläpä moitteettomasti.

Käytön jälkeen

Puhdistus oli jälleen kerran vaivatonta ja nopeaa. Muutamien kertojen käytön jälkeen tuote vaikuttaa edelleen peruslaadukkaalta ja lukeutuu ehdottomasti suosikkivibraattorieni joukkoon. Tällainen tehokas, yksinkertainen ja käytännöllinen vibraattori ansaitsisi paikkansa jokaisen yöpöydän laatikossa - eikä tuotetta ole juuri hinnallakaan pilattu. Voin siis lämpimästi suositella tätä kaikille!

Unelmia ja toimistohommiaPari, M25, N23

Ensivaikutelmana tuote on ulkonäöllisesti aika mitäänsanomaton, mutta jo ensikäytöstä saattoi huomata että ulkonäkö voi pettää. Joupie vaikutti melko ohuelta, mutta käytössä paksuutta ei kyllä kaivannut yhtään lisää. Vibraattorin pään kaareutuva osa on pieni yksityiskohta, mutta erittäin kiva ominaisuus joka lisäsi nautinnon määrää. Tämä vibra löytää pillusta kärjellään juuri ne oikeat kohdat!

Vibran voimakkuutta ei ikävä kyllä voi säätää, mutta itselläni tämän teho kyllä riitti. Emätinorgasmeja en ole juuri koskaan saanut eikä tälläkään ihan sinne asti menty. Täytyy kuitenkin sanoa, että vibraattoreista joissa ei ole erillistä klitoriskiihotinta on tämä ollut yksi parhaimpia . varmastikin juuri muotoilunsa vuoksi.

Parhaan kokemuksen Joupiesta sain kun touhusimme yhdessä testaillen vibraa suuseksin yhteydessä. Samalla kun klitorikseni sai taidokasta hyväilyä kielellä, värisi vibra sisälläni voimistaen suuseksin tuomaa nautintoa. En millään malttanut keskeyttää, joten siinä ei kovin kauaa mennyt kun tämä yhdistelmä tuotti ihanan orgasmin. Vaikka pääasiassa olemme käyttäneet tuotetta yhdessä, sopii se epäilemättä myös soololeikkeihin. Vedenpitävyys on aina plussaa ja mahdollistaa myös suihkussa touhuilun.

Mies totesi, että Joupieta on helppo käyttää suuseksiä antaessa juurikin lelun solakan muotoilun takia. Aina vaan ei tiennyt, että mihin kohtaan vibran kaartuva pää pillussa oli suunnattuna. Lelun säätöpäähän voisikin laittaa jonkun pienen merkin, jotta kumppani tietää missä suunnassa Joupien pää milloinkin on.

Materiaali on todella miellyttävää silikonia, joka on myös vaivatonta puhdistaa. Kaiken kaikkiaan toimiva pikkukaveri, jota ei ole hinnalla pilattu. Varmasti sopii ensivibraattorin hankkimista harkitsevalle tai vaikka pukin konttiin!

<< Edellinen artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta Octopi Bullet

>> Seuraava artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta Stinger III, Kiihotustunneli vibralla


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.