Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

G-RING 2 IN 1, PINKKI

Pieni ja pippurinen kiihotin täytti testaajamme kaikki odotukset: "Erittäin näppärä ja helposti hallittava vibra täsmäalueille. Kokoonsa nähden uskomaton teho. Käyttötarkoituksessaan todella hintansa veroinen. Uskomatonta, mutta negatiivista tai edes kritisoivaa palautetta ei tälle tuotteelle löydy." - Murutoosa

MurutoosaNaispari 32/28v,

Murutoosan on myönnettävä, että kun Kaalimadolta saapuva postipaketti tuntuu täysin painottomalta, nousee hienoinen epäily testattavaa tuotetta kohtaan lähetystä avattaessa. Jälleen kerran ennakkoluulo siitä, .mitä isompi sen parempi., oli syytä unohtaa. Somaan pieneen kantokahvalliseen purnukkaan pakattu, jykevää sormusta muistuttava Gring yllätti tehollaan.

Gring 2in1 Finger Vibe and Remote Control on erittäin tehokas ja muotoilultaan älykäs sormikiihotin. Sen saa asetettua näppärästi sormen ympärille, ja vain mielikuvitus voi asettaa rajoja käyttökohteille! Jokainen värinästä stimuloituva erogeeninen piste nauttii tämän tärisijän kosketuksesta. Tuotteen pieneen kokoon suhteutettuna värinän voi säätää yllättävän voimakkaaksi, ja valmistajan mukaan täyden latauksen jälkeen siitä voi nauttia jopa 40minuutin ajan. (Tämän maksimiajan testaamiseen ei Murutoosa kuitenkaan joutunut. .. ) Rytmivaihtoehtoja on kuusi, joiden lisäksi voimakkuutta voi säätää erikseen, joten siis intensiteettiskaala on suuri, ja kevyemmästäkin hyrinästä nauttiva löytää varmasti oman säätönsä.

Gringin asettaminen etusormeen tuntui Murutoosan motoriikan puolesta kaikkein luontevimmalta, jolloin säätöjen tekeminen luonnistui hyvin peukalolla. Gring pyörähtää mukavasti sormen ympärille, joten värinän kohdistaminen haluttuun kohteeseen on helppoa, ja kohdetta on myös helppo vaihtaa. Klitorisstimulaation on Murutoosalle kuitenkin ykköskohde itse rakastamisen aikana, ja Gringiä pystyi tällöin käyttämään kumman tahansa sormessa asennosta riippuen, mutta sen teho riitti molemminpuoliseen nautintoon samanaikaisesti sitä pidettäessä kristillisen tasajaon mukaan molempien ruusunnuppujen välissä. VAROITUKSEN SANA on kuitenkin paikallaan: VAIN ULKOISEEN KÄYTTÖÖN. Liian innokas testaaminen voi johtaa tuotteen ajautumisen liian syvälle kotipesään. Kokonsa puolesta tuote siis mahtuu varsinkin Murutoosalle ominaisen kosteustason edesauttaessa luiskahtamaan alkuperäisen käyttökohteensa taakse, ja hallitsematon tärinä kehon sisällä, käsien ulottumattomissa alkaa aiheuttaa melko nopeasti ahdistusta. Murutoosa sai kuitenkin onneksi vältettyä päivystyksen henkilökunnan viikon vitsiksi joutumisen, mutta neuvoo ehdottomasti siis pitämään Gringin vain sille suunnitellussa paikassaan, eli sormen ympärillä.

Remote Control. Mikä hämmentävä termi. Tuotteen lupaus tästä ominaisuudesta Finger Viben lisäksi osoittautui kuitenkin muuksi, kuin kääntämään pois paremman puoliskon illan vietoksi suunnitteleman Salatut Elämät:n.... Tuoteselosteen mukaan Gringin kaukosäätimellä saa siis säädettyä tiettyjä Fun Toysin tuotteita langattomasti. Murutoosalla ei kuitenkaan ko. leluja ole, joten tämä ominaisuus jää toistaiseksi kommentoimatta. Tuotteen mukana tulevassa ohjeistuksessa on yksityiskohtaiset ohjeet kaukosäädinominaisuutta varten, mutta ainakin näin asiaan perehtymättömältä Murutoosalta jäi kokonaiskuva aiheesta käsittämättä ohjeiden tutustumiseen perehtymisestä huolimatta. Toisaalta myöskään lisäominaisuuden käyttöarvo ei selvinnyt vain ajatuksen tasolla. Hekuman hetkillä lienee tarpeetonta yrittää säätää useita muuttujia samanaikaisesti! Joka tähän pystyy ja siitä nauttii, ihastukoon tähän ominaisuuteen!

Jälleen kerran silikonin pehmeyttä, äänieristävyyttä ja puhdistettavuutta arvostava Murutoosa koki materiaalin niin ihoystävällisyytensä kuin helppoutensa vuoksi erinomaiseksi. Kuten aiemmissa tuotearvioinneissa, on taas syytä muistuttaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden käyttämisestä silikonipinnan kestävyyden vuoksi. Waterproof- lupauksen vuoksi ei rakastamisen jälkipyykinkään lomassa tule erimielisyyksiä työnjaosta, kun Gring on helppo huljauttaa saippuatilkan kanssa ja asettaa sitten hakemaan lisää virtaa. Latausmekanismi USB:n kautta on varsin järkevä, eikä muutenkaan tämänkaltaisten . laadukkaiden lelujen. tapaan tuotteen ominaisuuksissa ilmennyt poikkeavuuksia.

Summa summarum. Erittäin näppärä ja helposti hallittava vibra täsmäalueille. Kokoonsa nähden uskomaton teho. Käyttötarkoituksessaan todella hintansa veroinen. Uskomatonta, mutta negatiivista tai edes kritisoivaa palautetta ei tälle tuotteelle löydy.

SexcouplePari 40+, M 29

Tämän kertainen testaushetki oli kuin täydellinen täsmäisku hartaaseen toiveeseemme. Olemme jo jonkin halunneet seksivälinekokoelmaamme mahdollisimman pienikokoista kiihotinta, jonka käyttö olisi mahdollisimman huomaamatonta ja vähän häiritsevää kiihkeän seksin aikana.

Olemme tähän asti käyttäneet kiihottimina pääasiassa normaalikokoisia sauvoja, joiden käyttö itse yhdynnän aikana on välillä haastavaa 'tilanpuutteen' vuoksi. Näin erityisesti lähetyssaarnaaja-asennon aikana. Vaimoni tykkää hyväillä itseään mahdollisimman kauan - usein lähes seksiaktin jumalaiseen loppuun asti.

Gring 2 in 1-sormikiihotin osoittautuikin mielenkiintoiseksi tuotteeksi. Kaunis pinkki väri ja taidokas muotoilu muodostavat klassisen tyylikkään kokonaisuuden. Kiihotin on kuin kaunis sormus, jonka voi huomaamattomasti pujottaa sormeensa. Nerokkaasti ajateltu suunnittelu tässä mielessä.

Gringin testauskerrat olivat erittäin positiivisia kokemuksia. Toimimme jokaisella kerrallaan samalla periaatteella, joka oli meidän mielestämme se kaikkein järkevin ja ennen kaikkea meille se sopivin tapa. Vaimoni pujotti Gringin sormeensa ja hyväili sillä aktiivisesti itseään. Rinnat, reidet, alavatsa, klitoris ja pimpin alue - seksikkään vaimoni koko kiihottava kroppa sai huomionsa.

Käytimme Gringia sekä esileikin että yhdynnän aikana. Vaikutukset olivat mullistavia. Omasta mielestäni merkittävin havainto oli vaimoni kiihottumisen aste, jossa oli 'usainboltmaista' sähäkkyyttä. Gringin kuusiportainen setti antoi kiitettävän vaihtoehtoskaalan vibran tehojen saralla. Helppokäyttöinen yhden napin käyttö mahdollisti pikaisten variaatioiden esille tuonnin. Siirtymät erilaisten tempojen välillä on tehty todella esteettömiksi.

Erityisen tehokkaaksi Gring osoittautui klitoriksen kiihottajana. Se pureutui intensiivisesti tuon jumalaisen ruumiinosan saloihin. Suosittelemme lämpimästi Gringin kärsivällistä käyttöä nimenomaan klitoriksessa. Vaikka olisi miten kiire saada kovaa sisäänsä, kannattaa antaa Gringin voidella paikat kuntoon ennen tosihetkeä.

Gring on vesitiivis tuote. Emme ole vielä testanneet sen tehoja kosteassa ympäristössä, mutta aiomme ehdottomasti tehdä niin mahdollisimman pian. Saunaseksin kohdalla olemme joutuneet lastemme vuoksi pitämään taukoa, mutta pian on jälleen aika päästä saunomaan kahdestaan. Tuolloin Gring pääsee mukaamme todistamaan kykyjään.

Silikoninen materiaali on tämän päivän seksilelujen hieno ominaisuus. Näin myös Gringin kohdalla. Se on kestävä, helposti puhdistettava ja miellyttävän tuntuinen. USB-kaapelilla suoritettava lataus on näppärän nykyaikainen tapa.

Uskon, että moni yllättyy Gringin kapasiteetista ja käyttömukavuudesta. Pieni koko ja vaikuttava teho ovat yhdistelmä, johon kannattaa aina panostaa. Seksin jumalaisuutta kannattaa vaalia antaumuksella. Gring tarjoaa siihen oivan apukeinon.Edellinen arvio: Tremble Stroker Seuraava arvio: YESForLOV - Anaaliliukuvoide, 100 ml


G-Ring 2 in 1, pinkki
4990 3990
 

G-Ring 2 in 1, pinkki

Sähäkkä sormen ympärille asetettava sormikiihotin vakuuttaa tehoillaan sekä laadukkuudellaan! Ergonominen suunnittelu ja nykyaikainen USB -lataus mahdollistavat kiihkeän sormikiihottimen käytön missä vain!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv