Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

WE-VIBE - RAVE

Älyvibraattori Rave pääsi Atroquininen käsittelyyn ja tuote sai positiivisen vastaanoton älypuhelimeen ladattavaa sovellusta myöten. We-Viben moottori oli Fun Factoryn ohella virallisesti tehokkain, mitä Atroquinine on päässyt kokeilemaan. "Sovelluksen kautta vaikka maapallon toisella puolella oleva kumppani voi ohjailla Ravea, joka on ehdottomasti erittäin kiva ominaisuus. Jotain tällaista olisin kaivannut aikoinaan ollessani kaukosuhteessa.." - Atroquinine

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Rave on ensimmäinen kosketukseni We-Viben tuotteisiin, ja myönnettäköön, että odotukset olivat melko kovat. Olen kuullut oikeastaan pelkkää hyvää We-Vibesta, ja toivonut jo pitkään että saisin käsiini joko Tangon tai Salsan, joissa kuulemani mukaan oon supertehokas moottori. We-Vibe on aikaisemmin tehnyt leluja pareille (ja klitoriksille), joten Raven kaltainen soolokäyttöön tarkoitettu insertable-vempain on lafkalta uusi aluevaltaus. Kun Kaalimadon paketti saapui, kävin ensitöikseni lukemassa seuraamieni seksibloggaajien ajatuksia Ravesta, ja vaikutti siltä, että se on saanut oikein hyvä vastaanoton.

Oma ensivaikutelmani oli myös ehdottomasti positiivinen. Siisti ja simppeli pakkaus, USB-latauspiuha, laadukkaan oloinen satiininen säilytyspussukka. We-Viben silikoni on sileää ja saumatonta, ja Rave itse sopii käteen miellyttävästi. Muotoilu on hiukan kummallinen, hivenen epäsymmetrinen, mutta olen valmis uskomaan, että suunnittelija on tiennyt mitä tekee. Akku oli ilmeisesti jo tehtaalla ladattu lähes täyteen, koska lataus jonka käyttöohjeen mukaan pitäisi kestää useamman tunnin, kesti vain n. 45 minuuttia. Ei valittamista, pääsin testaamaan Ravea nopeammin kuin luulin.

Heti kättelyssä tuli selväksi, että tehoa todella löytyy ja paljon. We-Viben moottori on Fun Factoryn ohella virallisesti tehokkain, mitä olen päässyt kokeilemaan. Muun muassa tämän takia odotin, että Rave olisi tuntunut myös klitorikselle käytettynä hyvältä, mutta hieman yllättäen klitorikseni piti sitä melko yhdentekevänä. Syynä on luultavasti Raven kärjen muoto, joka hyvin tylppänä ja tasaisena sopii paremmin g-pisteen stimulointiin. Saan kyllä halutessani Ravella klitorisorgasmin, mutta se ei ole erityisen tyydyttävä. Sen sijaan manuaalin mukaisesti käytettynä, g-pisteen stimuloinnissa, se on aivan omaa luokkaansa. Supervoimakas värinä tuntuu g-pisteessä mielettömän hyvältä, jopa intensiivisemmältä kuin Fun Factoryn Big Bossin tärinä. Yleensä g-pisteeni tykkää jonkintasoisesta liikkeestä, joko nopeista työnnöistä tai sitten hitaammasta, pyörittelevästä liikkeestä, mutta Raven moottori on niin tehokas, että voin pitää sen päätä paikoillaan g-pistettäni vasten ja se tuntuu yhtä hyvältä. Normaaleista tavoistani poiketen käytän paljon myös Raven erilaisia rytmejä.

Raven painikkeet ovat perushyvät, helpot käyttää, ja riittävän jämäkät, ettei niitä tule vahingossa paineltua kesken kaiken. Niiden lisäksi älypuhelimen omistajat voivat ladata We-Viben sovelluksen, jolla vibraa voi ohjata puhelimen avulla. Omassa puhelimessani (Samsung Galaxy S4) appi toimii moitteettomasti, ja vaikka normaalisti mieluumin käytänkin Raven omia painikkeita, sovellus on yllättävän hauska lisä. Plussaa se saa myös siitä, että sillä voi halutessaan luoda omia värinärytmejä, joka sekin onnistuu mukavan käyttäjäystävällisesti. Sovelluksen kautta myös vaikka maapallon toisella puolella oleva kumppani voi ohjailla Ravea, joka on ehdottomasti erittäin kiva ominaisuus. Jotain tällaista olisin kaivannut aikoinaan ollessani kaukosuhteessa.

Pieni miinus on annettava siitä, että Rave ei ole kokonaan vedenkestävä. Sitä ei siis kannata ottaa mukaan kylpyyn. Roisketiivis se kuitenkin on, joten puhdistaminen varovasti juoksevan veden alla onnistuu. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen kosketukseni We-Vibeen on ollut erittäin positiivinen ja Rave tulee jatkossakin olemaan säännöllisessä käytössä. Haluan myös ehdottomasti päästä vielä testaamaan sovelluksen käyttöä kumppanin kanssa!



Edellinen arvio: We-Vibe - Nova Seuraava arvio: G-Plug Anustappi, L


We-Vibe - Rave
10900

We-Vibe - Rave

Tämän vibraattorin avulla voit stimuloida alueita, joihin muut vibraattorit eivät ylety. Erittäin laadukas, silikoninen We-Vibe Rave on muotoiltu niin, että se osuu emättimen tutkitusti herkimpiin ja nautinnollisimpiin kohtiin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.





vv