Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ONE TOUCH - HOT, 75 ML

Lämmittävä intiimigeeli sai toiselta testipariskunnalta mahtavan ylistyspuheen. Esileikissä ja yhdynnän aikana käytettynä geelin lämmittävä vaikutus sai molemmat osapuolet kiihottuneemmiksi kuin pitkiin aikoihin. Jolene ei saanut testissään geelistä lämmittävää ominaisuutta esille juuri lainkaan. Häneltä vesipohjainen intiimigeeli sai kuitenkin pisteet tahmaamattomuudestaan, riittoisuudestaan ja hyvin liukuvasta ominaisuudestaan.

SexcouplePari 40+, M 29

Tämän kertainen testituotteemme vei meidät osin vieraalle maaperälle. Emme ole aiemmin juurikaan käyttäneet liukasteita emmekä intiimialueen geelejä. Tästä johtuen One Touch Hot-intiimigeelin testaaminen tuntui jo etukäteen hyvin mielenkiintoiselta jutulta.

Olemme yleensä esileikin suhteen melko perusteellisia. Koemme molemmat jotenkin yhteiseksi "velvollisuudeksi" virittää kumppani sopivaan yhdyntävireeseen. One Touch Hot-intiimigeeli on tuossa valossa aivan loistava taktinen lisämauste.

Tuumasta toimeen. Heti normaalin esileikkimme alkumetreillä otin intiimigeelin käyttöön. Takaraivooni "ohjelmoidun" käyttöohjeen mukaisesti sipaisin sitä pienen nokareen vaimoni klitorikselle. Hieroin sitä tovin sormellani, kunnes kiihottuneena ollut vaimoni jatkoi prosessia hieromalla klitoristaan juhlakunnossa olevalla kalullani. Se tuntui aivan taivaalliselta.

One Touch Hot-intiimigeelin ohjeissa kehutaan sen lämpövaikutusta verenkiertoon. Se on helppo allekirjoittaa. Vaimoni kehui jälkikäteen olleensa kiihottuneempi kuin aikoihin. Se on jälkikäteen helppo todistaa paikkansa pitäneeksi, sillä kaluni joutui sellaisen superlatiivisen ratsastuksen kohteeksi, jollaista en ole hetkeen kokenut. Kyyti oli kovaa, voin vakuuttaa.

Myös omat tuntemukseni olivat erittäin positiiviset. Vaimoni hieroessa kaluani geelillä valeltuun klitorikseensa, tunsin geelin todellisen lämpövaikutuksen. Se oli sellainen lempeän voimakas ja samalla äärimmäisen kiihottava. Kaluni seisoi todellisessa juhlakunnossa.

Kokeilimme geeliä myös sauvan kanssa. Meno oli yhtä juhlavaa kuin vanhan liiton meiningillä. One Touch Hot-intiimigeeli soveltuu käytettäväksi myös kondomin kanssa. Tämän vaiheen jätimme väliin, sillä vaimoni ei halua rakastella kondomin kanssa. Paljaalla tuntuu kuulemma ainoalta oikealta. Paha on mennä väittämään vastaan.

One Touch Hot-intiimigeeli on pakattu pieneen pumppupulloon, joka on tosi kätevä monellakin tavalla. Sen voi ottaa helposti mukaan pieneenkin käsilaukkuun, ja sen käyttö on helppoa kiihotuksen tuoman tärinänkin keskellä.

Kokeilimme tuotetta pariskunnan mitalla, mutta voin vilpittömästi suositella sitä myös sooloseksin harjoittajille. One Touch Hot-intiimigeeli kiihottaa varmasti myös yksin puuhastelevia kansalaisiakin.

One Touch Hot-intiimigeeli yllätti meidät täydellisesti. Odotimme testihetkestämme positiivista, mutta saimmekin kokea jotain täydellisyyttä hipovaa. One Touch Hot-intiimigeeli kuuluu jatkossakin seksielämäämme.

JoleneSinkku, Alle 30 v

Tällä kertaa paketissa saapui One Touch Hot .liukuvoide. Aiemmin olen kokeillut Kaalimadon omaa limen tuoksuista hierontaöljyä, joka oli aivan mahtava! Tämä sopi myös sensuelliin hierontaan, mutta luonnonöljypohjaisena lelut saattavat kärsiä tuotteesta. Tosiaan tämä tuntui myös hieman kylmältä ihoa vasten, ellei sitä lämmitellyt ensin käsien välissä, mutta One Touch Hotin luvataan tuovan vesiliukoista lisälämpöä petipuuhiin.

Pakkaus on koristeltu silmää miellyttävällä tulipallolla ja pumppupullo on oikein toimiva ja kätevä joka tilanteeseen. Liukkari itsessään on kirkasta ja siinä on hento raikas tuoksu. Pieni määrä ei tunnu heti haihtuvan kätösistä, mutta ensikosketuksella en tunne tuotteessa luvattua chilin kuumuutta. Liukkaus tuntuu hivellessä erittäin mukavalta eikä tunnu tahraavalta. Pakkauksessa oli selkeästi käyttöohjeet englanniksi.

Käytössä liukkarin tuntuma oli miellyttävä eikä sitä tarvinnut käyttää tuhottomia määriä. Pakkauksessa luvattiin tehon palaavan myös lisäämällä muutama vesipisara. Vesipohjainen liukkari sopii myös seksilelujen kanssa ja on helppo pestä pois. Petyin kuitenkin hakiessani luvattua kuumuutta liukuvoiteessa, vaikka kuinka sekoitin purnukkaa ja koitin löytää kuumuuden tunnetta, pystyin ehkä 10 minuutin hiplailun jälkeen kuvittelemaan lämmön, joka todennäköisesti huokui kuitenkin kitkasta. Tuote on kuitenkin raikas ja toimiva perusliukuvoide.

En osaa sanoa millaisen allergisen reaktion liukkarissa luvatusta chilistä tulisi saada, sillä en ainakaan itse kuumuutta tuntenut. Tuote sopii kuitenkin vesipohjaisena käytettäväksi seksilelujen kanssa ja tietysti kumppanin kanssa lisäämään liukua. Odotin kuitenkin kuumaa ja kihelmöivää lisätuntua, jota en kuitenkaan saanut kokea. Myös hierontaan suosittelen mieluummin hierontaöljyn lämmittelyä, sillä kuumuus jäi vartalohieronnassakin kokematta.Edellinen arvio: Ouch - Reversible Paddle Seuraava arvio: SONO - Vibrating Anal Plug, Nr 26


One Touch - Hot, 75 ml
1290

One Touch - Hot, 75 ml

Lempeästi lämmittävä ja pitkäkestoisesti liukuva One Touch Hot-intiimigeeli auttaa sinua saavuttamaan ihania orgasmeja!

Liukastegeelin ainesosien lämmittävä vaikutus parantaa verenkiertoa sekä lisää tuntoherkkyyttä ja halukkuutta.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.