Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - O Beads Plus, USB Vibrating Anal Beads

Testiryhmän arvio värisevistä O Beads Plus -anaalihelmistä

Näitä väriseviä "pyllypalloja" testattiin niin naisten kuin miestenkin keskuudessa. Plussaa tuote sai melkoisen tehokkaasta värinästään ja monipuolisista värinäohjelmistaan, mutta pallojen koko tuntui monesta liian suurelta. Miinusta sai myös se, että anaalipallojen täytyy olla toimiakseen koko ajan kiinni virtalähteessä, mutta toisaalta USB-portin kautta virtansa saava tuote on juuri siksi niin tehokas.

botTomAndJerryPoikapari 23 v. ja 24 v.,

Jännitys oli käsin kosketeltava, kun saimme ensimmäistä kertaa lähetyksen testiryhmältä. Heti tilaisuuden tullen nouto pakettiautomaatista ja pää kolmantena jalkana kotiin selvittämään sisältö! Pienen kuumottelun jälkeen paketista paljastuivat nämä vibralliset, USB-liitännällä toimivat anaalipallot. Ensireaktiot tästä meille ennennäkemättömästä kapistuksesta olivat jokseenkin ristiriitaiset ja se herättikin yhtä aikaa suurta innostusta ja kokeilunhalua, mutta toisaalta myös hieman jännittyneitä tuntemuksia melko suurikokoisten pallojen vuoksi.

Haaste oli kuitenkin otettava heti vastaan ja eipä aikaakaan, kun liukkari oli jo kaivettu esiin ja housut heitetty nurkkaan. Ennen varsinaista testailua suoritettiin kuitenkin vielä pientä tutkailua; lelun taipuisa varsi yhdistää kolme samankokoista palloa ja sen päässä on jämäkkä lenkki, josta saa tukevan otteen. Tässä välissä myös katsastettiin pikaisesti mukana tulleet ohjeet, jotka eivät englannin kielen taitoiselle tuottaneet ongelmia.

Paketti ei sisältänyt erillistä adapteria, jolla kytkeä laite suoraan verkkovirtaan mutta se ei menoa haitannut läppärin ollessa käden ulottavilla. USB-johto kiinni koneeseen ja pian testisurinat olivatkin jo käynnissä. Paketin perusteella uskalsimme odottaa voimakkaita värinöitä emmekä todellakaan joutuneet pettymään - tehoja nimittäin riittää reilusti ja säätövaraakin löytyy. Sekä voimakkuuksia että värinäohjelmia on viisi ja niiden vaihtaminen sujuu helposti johtoon kiinnitetyllä säätimellä. Värinä ulottuu lelun ylimpään palloon asti todella tehokkaasti.

Kokeneemmallekin peppuleikkejä harrastaneelle pallojen koko oli haaste. Pallot ovat samankokoisia, joten ensimmäisen saaminen sisään vaatii perusteellisen lämmittelyn ja esileikin ennen kuin niitä kannattaa ryhtyä testailemaan. Vesipohjainen liukkari toimii loistavasti materiaaliltaan silikonisen lelun kanssa ja liukastaa pallot erinomaisesti - jopa niin hyvin, että ensimmäistä palloa oli vaikea saada sisään sen ollessa niin liukas. Allekirjoittaneille parhaat tuntemukset tuotti kahden pallon yhtäaikainen käyttö, kolmannen mahduttamista emme edes yrittäneet, sillä totesimme sen heti kättelyssä liian haastavaksi pallojen liiallisen etäisyyden ja lelun käyttöpituuden takia. Testasimme lelua sekä soolona että yhdessä, mutta erityisiä lisäkiksejä hommaan toi vibran säätimen ja samalla kontrollin antaminen toiselle osapuolella, joka näin pääsi myös nauttimaan vempeleen käytöstä. Yhteisissä sessioissamme pallot toimivat hyvänä esileikkinä ennen varsinaista päänumeroa. Lopputulemana järkyttävän hyvät orgasmit, josta kunnia kuuluu ehdottomasti myös uudelle ystävällemme anaalipalloille.

Käytön jälkeen lelu on helppo puhdistaa saippualla ja haalealla vedellä. Lelu ei kuitenkaan ole täysin vesitiivis ja pestessä onkin varottava, ettei vesi pääse moottoriin. Kokonaisuudessaan vibrapallot ovat loistava lisä yksinäisiin ja yhteisiin hetkiin. Suosittelemme kuitenkin aikaisempaa kokemusta peppuleikeistä ja huolellista lämmittelyä ennen lelun käyttämistä. Perinteisen käyttötarkoituksen lisäksi vibrapalloja voi käyttää myös voimakkaan värinän ansiosta stimuloimaan palleja, nännejä ja muita erogeenisia alueita. Tämä tuttavuus tarjosi meille uusia elämyksiä ja ansaitsee todellakin paikkansa tulevissakin leikeissämme.

Beads Plus- anaalipallojen plussat ja miinukset:
+ Voimakas vibra
+ Monipuoliset värinäohjelmat ja -voimakkuudet
+ Ei vaadi paristoja, tehot pysyvät aina samana
+ Pitkä johto
- Pallot turhan kaukana toisistaan
- Vaatii virtalähteen
- Pallot samankokoisia

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Eturauhasen stimulointiin on tullut testattua useammanlaista vipstaakkelia, ja kesän jälkeen sain käsiini ihan uudenlaisen lelun - värisevät anaalikuulat. Koko komeus on 23 cm pitkä ja siinä on kolme jämäkkää samankokoista kuulaa, vetorenkula sekä tehokas moottori. Tärinämoodeja on 5 erilaista ja tehoa riittää! Kädessä pitäessä tuntuu siltä, että alkaa tunto lähteä sormenpäistä. Lelu ei harmillisesti toimi muuten kuin USB-porttiin kiinnitettynä, siinä ei siis ole pattereille paikkaa, joten tietokoneen läheisyydessä pitää olla kuulia käyttäessä.

Ensimmäinen ajatus lelua kokeillessa oli se, että olisipa kuulat erin kokoisia, jotta kalleimpansa venyttelyt hoituisivat samalla lelulla. Tehoa kuulissa riittää, mutta vasta viimeisen kuulan kohdalla, mikä on iso miinus. Vetorenkula tärisee törkeän hyvin, samoin moottoriosa, mutta ensimmäinen kuula ei juuri mitenkään. Se on kyllä sääli, koska viimeisen kuulan kohdalla alkoi sisuksissa tuntua ikävältä, vaikka lelu taipuisa onkin. Ei siinä, ihan kohtuulliset värinät lelu sai aikaan. Taas tosin piti alkaa miettimään puutteiden vuoksi, miten muuten lelua voisi käyttää kuin anaalipuolelle: tärisevällä vetorenkulalla voi vaikka leikitellä terskan päällä, jos ei muuta keksi.

Anaalikuulat olivat pienoinen pettymys: lelua olisi kiva käyttää muutoinkin kuin tietokoneen lähellä, kuulat voisivat vaihdella kooltaan ja tärinä saisi ulottua pitemmällekin kuin moottorin seudulle. Ja muutenkin, takalistoon sujahtavat värkit saisivat minun puolestani olla vähän pehmoisempaa ja jotenkin joustavampaa materiaalia. En tiedä, olen kai takakireä kaveri.

Eäh, syksy alkoi vähän tylsästi. En anna sen masentaa, vaan jään mielenkiinnolla odottelemaan seuraavaa lelua!

PeppufantasiaaPariskunta, N26v/M32v

Tällä kertaa sain testattavaksi Beads Plus-anaalipallot. Kolme mustaa palloa halkaisijaltaan 4 senttiä makaavat nätisti 23 sentin pituudessaan paketissa. Tässä leikissä tarvitaan liukkaria ja paljon. Käsiin pallot tuntuvat napakoilta ja silkkisiltä, mutta niiden koko saa tuntemaan itsensä hyvin tuhmaksi. Lisäpotkua antamaan näissä palloissa on vibraattori ja tästä laitteesta löytyy ytyä. Johdon päässä on USB-liitäntä. Laitteesta löytyy 5 värinätoimintoa 5 eri voimakkuudella, joita säädetään johdollisella kaukosäätimellä.

Käytin paljon liukuvoidetta pyllyni sisälle ja palloihin. Kuulat saivat ihanan ähkäisyn minussa aikaiseksi, kun työnsin niitä yksitellen sisään. Jokainen sujahdus tuntui kuitenkin hyvältä. Pistin johdon seinään ja kokeilin eri voimakkuuksia. Ihanan voimakas vibra, se todella tuntui hyvältä. Hieroin samalla vibraattorilla klitoristani. Yhdistelmä tuntui aivan älyttömän hyvältä, niin hyvältä, että orgasmin saaminen oli nopeaa ja se oli todella voimakas. Tuntui ihanasti jaloissa asti.

Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka tykkäävät tunkea peppuunsa vähän suurempia asioita. Miinus siitä, että laite pitää olla kiinni koko ajan seinässä, jotta vibraattori toimii, mutta onneksi johto on pitkä. Muista hyvä liukkari ja pepun sisähuuhtelu, niin meno on miellyttävämpää.

<< Edellinen artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta Cayona vibraattori

>> Seuraava artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta Gläs - Red Head Double Dildo


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.