Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato Joulukalenteri on nyt saatavilla - hinta vain 139 euroa.  

Tenga - Flip Zero

TESTIRAPORTTI

Cupido sai testattavakseen Tengan uuden Flip Zero masturbaattorin ja hän kehui sitä maasta taivaaseen! "Monia tekopilluja ja masturbaattoreita kokeilleena voin todeta, että Flip Zero vie voiton kaikista aiemmin kokeilemistani seksileluista. Tämä lelu takaa tajunnanräjäyttävät sooloseksisessiot jokaiselle miehelle ja voinkin suositella sitä niin sinkkujen kuin pariskuntienkin lelulaatikkoon."

CupidoMies, 24v.

Kaalimadolta saapui testiin tällä kertaa Tengan Flip Zero-masturbaattori. Lelu oli pakattu erittäin tyylikkääseen pakettiin, jonka mukana tuli kaksi pussillista erikoisliukuvoidetta, teline jossa lelun voi kuivattaa helposti pesun jälkeen sekä itse masturbaattori. Hetken hämmästeltyäni tämän ihmevälineen avausmekanismia (Kyllä, tämän lelun saa avattua puhdistuksen helpottamiseksi!) sain kun sainkin sen auki ja hämmästys oli suuri. Yksityiskohtia ei tämän masturbaattorin sisuskaluilta puutu: lelu näyttää sisältä huippuunsa viritetyltä tyydytyksen mestarilta.

Pidemmittä puheitta itse asiaan eli tuntumaan. Jo ensimmäinen työntö varmisti mielipiteeni tästä lelusta. Monia tekopilluja ja masturbaattoreita kokeilleena voin todeta, että Flip Zero vie voiton kaikista aiemmin kokeilemistani seksileluista. Masturbaattorin sisällä olevat pienet nystyrät, juomut ja tarkat yksityiskohdat hyväilevät penistä joka puolelta ja tuntuma vastaa hyvin pitkälti sekoitusta oikeasta vaginasta ja hyvästä suuhoidosta. Flip Zeron painetta ja imua voi säädellä helposti painamalla sen kyljissä olevista tyynyistä halutulla voimalla. Ja todetaan vielä samaan hengenvetoon, että allekirjoittaneella ei kovin montaa sekuntia mennyt tämän hupivälineen kanssa ennen ensimmäistä laukeamista. Tuntuma on hieman erilainen riippuen siitä, kuinka päin lelua pitää sisään työnnyttäessä ja kuinka kovasti painetta säätää painamalla tyynyistä. Soveltuu erinomaisesti hitaasti hivuttelevaan tantra-seksimäiseen itsetyydytykseen kuin myös pikaiseen raivorunkkaamiseen. Tunteja tämän lelun kanssa viettäneenä voin todeta, että kertaakaan en pettynyt lelun ominaisuuksiin ja joka kerta se suoriutui tehtävästään tyydyttää minut täydellisesti. Ainoa miinuspuoli tuntuman suhteen tämä lelu saa liukuvoiteen pakollisuudesta. Ilman liukkaria ei sisälle ole asiaa ja lelun parhaat puolet tulevat esille vasta, kun kyrpä ui liukuvoiteessa.

Lelu on helppo pitää puhtaana, koska se on helppo avata ja huuhdella sisältä. Huuhtelun jälkeen sen voi jättää telineeseen auki kuivamaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Materiaali tuntuu hyvin korkealuokkaiselta ja kestävältä . allekirjoittaneella testissä ollut lelu on edelleen uudenveroinen monien käyttötuntien ja rankan nussimisen jälkeenkin. Siihen tämä lelu sopiikin erittäin hyvin: laita Flip Zero kahden tyynyn väliin ja paina menemään! Tuntuu samalle kuin seksin harrastaminen ei-niin-aktiivisen naisen kanssa. Toki mainittakoon, että itse nautin enemmän laatuajasta tämän lelun kanssa kuin huonosta seksistä, sillä lelu ei soittele perään jälkikäteen eikä vaadi pesua lukuun ottamatta toimenpiteitä ennen tai jälkeen seksin.

Kokonaisuutena tämä masturbaattori on jälleen kerran jokaisen sentin arvoinen. Tuntuma hipoo täydellisyyttä, se on helppo pitää puhtaana ja on erittäin korkealaatuisen oloinen. Plussaa mukana tulevasta liukuvoiteesta ja kuivaustelineestä sekä tietysti esteettisestä ulkonäöstä. Huonoja puolia ei lyhyellä pohtimisella tullut mieleen yhtäkään. Tämä lelu takaa tajunnanräjäyttävät sooloseksisessiot jokaiselle miehelle ja voinkin suositella sitä niin sinkkujen kuin pariskuntienkin lelulaatikkoon.

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: Ouch - Deluxe Silicone Strap On 10" Seuraava arvio: Dick Johnson - Pallivaha