Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato Joulukalenteri on nyt saatavilla - hinta vain 139 euroa.  

Fun Factory - Tiger G5 Black Line

TESTIRAPORTTI

Fun Factoryn G5 tuoteperheeseen kuuluva Tiger vibraattori pääsi naistestaajallamme monipuoliseen käsittelyyn. Lopputulemana tämä vibraattori pääsi nimimerkin Peppufantasiaa yöpöydän laatikkoon muiden lempivälineiden joukkoon. "Tämä sopii varmasti monelle ja monipuoliseen käyttöön. Vibra tuntuu hyvältä vaginassa ja pepussa ja klitorista hieromalla saa varmasti orgasmin." - Peppufantasiaa

PeppufantasiaaN30v

Sain tällä kertaa testattavaksi Fun Factoryn Tiger Black line -vibraattorin. Olen päässyt testaamaan neljän vibraattorin tuoteperheestä kaksi jo aiemmin. Paketti on suhteellisen kookas ja näyttää siistiltä, selkeältä ja laadukkaalta. Paketissa ei ole mitään ylimääräistä, vaan vibraattori on esitelty kuvin sekä tärkeimmät tiedot sen käytöstä. Paketista selviää, että se on turvallista silikonia, 100% vedenkestävä, siinä on erilaisia nopeuksia ja stimuloivia toimintoja, usb-lataus ja tuote sopii myös peppuun. Paketin sisältä löytyvät vibraattorin lisäksi myös selkeä ja yksinkertainen ohjekirja ja usb-latauspiuha.

Vibraattori itsessään on tyylikäs ja sen musta väri tekee siitä jotenkin tuhman. Siinä on fun-perheelle ominainen koukkukahva, josta löytyvät fun-nappula sekä + ja - nappulat. Näille vibraattoreille ominaista on myös lukitusmahdollisuus, ettei sauva ala värisemään väärään aikaan väärässä paikassa. Vibraattori on miellyttävän tuntuista pehmeää, kimmoisaa silikonia ja se on näpsäkän kokoinen, vaikka ei ehkä ihan käsilaukkukokoa kuitenkaan. Sen kokonaispituus on 22,5 cm josta käyttökokoa 11,5. Paksuutta tältä vibralta löytyy n.4cm. Ei siis millään tavalla pelottava, mutta kuitenkin houkutteleva.

Tämä tiger alkaa helposti kehräämään kuin villikissa painamalla vain sekunnin fun nappia ja siitä löytyy 6 eri nopeutta ja 6 erilaista rytmiä. +ja - nappuloilla pystyy vaihtelemaan toimintoja ja nopeutta. Vibra on voimakas ja tasainen ja sauvaa voi käyttää monella eri tavalla. Mikä parasta, sen kanssa voi mennä suihkuun ja se toimii myös peppuun muotoilunsa vuoksi. Tämä sopii varmasti monelle ja monipuoliseen käyttöön. Vibra tuntuu hyvältä vaginassa ja pepussa ja klitorista hieromalla saa varmasti orgasmin. Itse käytän tätä vibraattoria joko vaginaan tai peppuun ja hieron jollain toisella vibraattorilla klitorista. Tämä yhdistelmä saa aivan järjettömän orgasmin. Voin myös ratsastaa tigerin päällä hinkaten itseni hitaasti tulemaan. Harva vibraattori pääsee yöpöydän laatikkoon, että sitä oikeasti tulee käytettyä "alkuhuuman" jälkeen, mutta tämä sai ehdottomasti paikan yöpöydän laatikostani.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: The Tru Stroke, ribbed Seuraava arvio: Tom Of Finland - Head To Head Vibrating Sleeve