Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

FLESHLIGHT GIRLS - NICOLE ANISTON, FIT

Fleshlight keinovaginoiden asiantuntija Kumitorvi testasi uuden Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit-insertin. Kun haluat tietää Fleshlight Girls Dorcel -ja Fit-inserteistä kaiken, kannattaa lukaista Kumitorven molemmat arviot näistä siskokullista!

KumitorviMies 30v,

Testituotteenani tällä kertaa oli "Fleshlight Girls Nicole Aniston Fit", mutta kirjoitettuani edelliskerralla sisartuotteesta nimeltä "Fleshlight Girls Valentina Nappi Dorcel", olisi tämä arvostelu liian samankaltainen. Siispä ohjaan teitä edellisen tuotteen arvosteluun perinpohjaiseen tekstiin ja kirjoitan pienen artikkelin näiden kahden tuotteen eroista.

Valentina on hyvin tiukka ja paljon liukastetta vaativa insertti, mutta samalla ehkä mieluisimman tuntuinen. Pallot ja epäsäännöllinen poimutus ovat jotain mikä saa purkautumaan hyvinkin nopeasti. Ainoa miinuspiste napsahtaa juurikin tiukkuudesta, mikä saattaa joillain kerroilla tuntua jopa hieman epämiellyttävältä. Ei en tarkoita kipua, mutta eri kerroilla toivoo eri stimulointia.

Nicole puolestaan on yksi väljimmistä tuotteista, omalta tuntumalta mittoja katsomatta. Joten, jos liian pienet lelut ovat olleet ongelma ennen, kannattaa harkita Nicolea tai Alien Fleshlight inserttiä. En käytä sanaa väljä termiä loukkaavana adjektiivina, päinvastoin. Tällä hetkellä muut insertit ovat varastossa ja juurikin nämä kaksi tuotetta ovat käytössä, Valentina useimmiten, mutta Nicole on aina käden ulottuvilla, kun toinen tuntuu liian tiukalta.

Mitä Nicolen muotoihin tulee, isompi koko, spiraali muoto edessä ja hyvinkin tasapaksu jatko sille takaavat pidemmän keston leikille. Tahtia hidastamalla sessio voi miltei kestää loputtomiin.

Vielä kerran iso peukku Fleshlighting ymmärrykselle vihdoin siitä, että eri ulkonäkö insertille ei ole tarpeeksi, jos sisältö on samanlainen jokaisessa tuotteessa.Edellinen arvio: Dick Johnson - Pallivaha Seuraava arvio: Durex - Intense Orgasmic Gel, 10 ml


Fleshlight Girls - Nicole Aniston, Fit
7990

Fleshlight Girls - Nicole Aniston, Fit

Fleshlight Girls Signature Collection Nicole Aniston Fit -insertin kanssa poltat kaloreita tehokkaasti! Nicolen vaginan mukaan valetun sekä nimikirjoituksella varustetun keinovaginan avulla parannat miehisiä suorituksiasi ja kestävyyttäsi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv