Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

RIMBA - NÄNNINIPISTIMET, TERÄS

Kestävät ja laadukkaat Rimba nänninipistimet sopivat kiusoittelevaan, kunnon leikkiin. Nipistimissä on myös riittävästi kiristysvaraa.

ParittelijatPari, 30v,

Meillä oli testattavana nännin nipistimet. Ensivaikutelma tuotteesta oli, että nämä näyttävät ainakin laadukkaammilta kuin ihan perus klipsi nipistimet. Pakkauksesta paljastuikin ruuvilla kiristettävät, metalliset nipistimet/puristimet.

Käytössä tuote tuntuu vahvalta ja kestävältä. Kiristysvaraa on riittävästi. Nipistimissä on myös renkaat, joiden avulla ne voi yhdistää, vaikka ketjulla toisiinsa. Siitä onkin sitten kiva vetää ja kiusoitella nännejä oikein kunnolla. Ainoana miinuspuolena voidaan mainita, että ruuvit löystyvät aika helposti ja niitä saa olla usein kiristämässä.Edellinen arvio: Kaurilan Sauna - Luomu Kookosöljy, 125 g Seuraava arvio: Zumio - X täsmäkiihotin


Rimba - Nänninipistimet, teräs
2790

Rimba - Nänninipistimet, teräs

Rimban laadukkaat ja kestävät nänninipistimet, joista ei BDSM -asennetta ja tyyliä puutu! Ruuvattavat nänninipistimet on mahdollista avata aina 1,8 senttiin saakka, joten tuote soveltuu niillekin, joiden nännit muistuttavat mopon sytytystulppia!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.