Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

TICKLER - ROSY FLEXIBLE WAND

Tickler tuotesarjan wand-tyyppinen sauva sai kehuja tarvittaessa erittäin voimakkaisiin värinöihin kykenevistä kahdesta moottoristaan sekä hyvästä muoilustaan. Monipuoliseksi tämän sauvan tekee myös se, että värinäohjelmista löytyy myös hellästi kiusoittelevia rytmejä jokaiseen makuun. Niin kuin muutkin tämän tyyppiset sauvat sopii Rosy Flexible Wand myös hartioiden hierontaan.

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.,

Saimme ensimmäiseksi testattavaksi tuotteeksemme Ticklerin Rosy Toyfriend flexible wand vibraattorin.

Nyt käsissämme siis on siistissä ja tuotteen hyvin esiin tuovassa pakkauksessa oleva kahdella moottorilla varustettu suloisen pinkki vesseli jonka luvataan olevan vielä hiljainenkin, joten himojen herätessä anoppilan vintillä ei anopinkaan pitäisi tämän surinaan herätä.

Pakkauksen avaus hoitui nopeasti ja helposti ilman terävämpiä apuvälineitä ja tuotteen sai helposti ulos pakkauksesta.

Rosyn kun käsiimme saimme alkoikin ulkomuodon ja materiaalien tarkastelu ja patterien asennus, josta saikin tämä lelu ensimmäisen "miinuksen", joita ei kyllä paljon kertynyt testauksen aikana.

Patterien asennus oli jotenkin köpöltä tuntuva projekti, kun sauvan patterikotelon sai ensin auki käteen putosi irrallinen "kelkka" paristoille joka sai aikaan hieman "halppisvaikutuksen". Kelkkaa ei toki väärin saa sauvan sisuksiin asennettua mutta kiinteä paristojen paikka olisi mukavampi (ja nopeampi) käyttää.

Sitten laite kasaan ja varsinaiseen testaukseen. Laitteen kasaan laitto oli helppoa mutta jotenkaan en vielä tässä vaiheessa vakuuttunut laitteen mukavasta käytettävyydestä sen hieman "molohkon" käsituntuman vuoksi, alaosan kova muovi ei myöskään erityisemmin sykähdyttänyt mutta eipä tuomita ennen testausta tuumasi isäntäkin.

Rosyn kahta moottoria jotka ovat laitteen kärjessä ja toinen varressa, värinän voimakkuuksia ja ohjelmia/rytmejä joilla laite värisee oli helppo säädellä laitteessa olevien kolmen napin avulla, myös käynnistys ja sammutus oli nopeaa ja helppoa.

Kahden moottorin ansiosta sauvan saa värisemään joko vain kärjestä tai varresta mutta myös molemmat saa värisemään yhtä aikaa ja vielä vaikka erilailla ja eri rytmissä. Alhaisella värinällä laite ei saanut aikaan mitään huikeita tuntemuksia tai väristyksiä, vaikka värinäohjelmia vaihtelikin mutta tehoja nostamalla alkoi paikat kostua ja himojen taso nousta.

Materiaali ja muotoilu on miellyttävän tuntuista niin vartalon iholla, emännän ja isännän "rakkauden alueilla" kuin myös suussakin ja taipuisan ominaisuuden ansiosta tällä hierominen on mukavaa ja tuntuman saa hyvin. Perus vibran hommissa tämä vesseli on oikein oiva kapistus mutta tuuraa hyvin myös perus dildoja ja suuhunkin Rosy passaa vallan hyvin.

Perus saarnaajassa sauva oli ihan jees lisävärinän antajana ja hieromaan naisellisen herkkiä kohtia, ratsailla tämä vesseli toimitti myös lisävärinää antavana kaverina hyvin ja tuntui miellyttävältä niin emännälle kuin isännän kasseille, mukavasti kuulemma värisi kasseissakin ja antoi kihelmöivän tunteen. Parhaaksi koimme yhdessä testiä tehden että isännän vedellessä takaapäin tämä vierailija oli erittäin mukava lisä emäntää kiihottamaan vielä entisestään ja hieromaan klitorista, Rosy antoikin tässä asennossa melkoiset lisäväristykset ja sykkeet orgasmiin. Pariskunnille tämä on siis oiva vieras mukaan leikkeihin, tosin ihan sinne anoppilan vintille etsisin hiljaisemman surisijan, jos anopissa on uteliaan tai herkkäunisen vikaa koska ihan hiljaisimmasta päästä tämä sauva tehoja nostettaessa ei ollut hiljaisuus lupauksesta huolimatta, ei tämä silti mikään katupora ääniltään ole mutta korvaan se jotenkin otti ja siitä tulikin toinen miinuksen piru.

Yksin käytettäessä Rosy toimii myös hyvin, ajaa sekä virran, hieromasauvan, kiihottimen että dildon roolin hyvin ja himoa helpottavasti. Kuudella eri väreily ohjelmalla saa mukavaa vaihtelua värinän rytmiin ja moottoreista voi ottaa tehoja irti seitsemän eri voimakkuuden verran, alimmat tehot jättävät hieman pliisuksi mutta noin nelosen voimakkuustasolta alkaen ei voi kun nauttia, kostua ja laueta... Ja kunnolla. Yksinäisiin hetkiin tämä veijari sopii siis myös oikein hyvin. Selällään maaten ja itsellään leikkien ja itseään hieman kiusoitellen sauva tuntui hyvältä ja sai tosiaan paikat hyvin märäksi, polvien varassa ollessa sauva tuntui oikein kutkuttavalta sisällä ja sen päällä oli miellyttävän tuntuista liukua ja se pysyi hyvin lattialla pystyssä rauhallisemmassa menossa. Myös lattiaan tai seinään kiinnitettävän dildon päällä liukuessa Rosylla oli mukava hieroa "rakkauden kumpua" ja klitorista kun sisällä liukui mukavan juovikas veijari ja Rosy antoi värinää klitorikselle ja orgasmi oli taas ihanan räjäyttävä.

Leikkien jälkeen Rosyn puhdistus on helppoa, pesu erotiikkavälineille passaavalla puhdistusaineella, hellä kuivaus ja ei muuta kun Rosy yöpöydän laatikkoon odottamaan seuraavaa käyttöhetkeä johon tuskin kauan menee, sen verran mukavat värinät tästä laitteesta lähti ja isäntä sekä emäntä nautti vierailevasta tähdestä ja mikä lisää vielä tämän vesselin mukavuutta on että Rosy on kompakti surisija joka on siten myös helppo pitää mukana reissuilla.

Ja kirsikkana kakun päälle voi todeta että Rosy passaa myös hyvin hieromaan vaikka kipeää niskaa muotoilunsa ja tehokkaan värinänsä ansiosta, eikä samassa tilassa olevat välttämättä edes tajua millä niskaasi hierot, on tämän muotoilu sen verran nerokas :D

Rosy passaa siis sekä ylä- että alapään hierontaan, sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön sekä sinkuille että vierailijoista pitäville pariskunnille. Leluviidakkoon vasta tutustuvalle aloittelijalle voisin tätä huoletta suositella hellän olemuksensa ja rauhallisten ja hellien värinäohjelmien puolesta, myös muotoilun ansiosta tämä sujahtaa helposti sisään ja vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa käyttö on vielä 'sujuvampaa'. Rosy tyydytti myös leluviidakossa jo vuosia kuljeskelleen Tarzanin ja Janen jotka ovat leikkineet hieman jos ja vaikka minkälaisilla leluilla ja paikassa kun paikassa, potkua tässä tehopakkauksessa riittää siis varmasti myös kokeneemmalle leikkijälle.Edellinen arvio: Smile Happy vibraattori Seuraava arvio: Zado - Ruoska teräskahvalla


Tickler - Rosy Flexible Wand
5900

Tickler - Rosy Flexible Wand

Laadukas Rosy-vibraattori hyväilee sinua joka puolelta silkkisen sileällä pinnallaan! Joustava varsi, hyvä muotoilu ja kaksi tehokasta moottoria tekevät tästä sauvasta monipuolisen leikkikaverin!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv