Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Womanizer - Premium
TESTIRAPORTTI

WOMANIZER - PREMIUM

Uusi Womanizer sai kehuja "hands free" -muotoilustaan, vaihtopäistään ja vesitiiviydestään. Testaajamme ei välttynyt myöskään orgasmilta, mutta siihen tarvittiin laitteen hieman kovempia värinäohjelmia. Womanizer Premiumin autopilottitoiminto ei tuonut testaajalle uusia kiksejä, vaan sitä säädeltiin manuaalisesti.

ParittelijatPari, 30v,

Syksyn iltojen pimetessä odottelimme innolla jo mieheni kanssa ensimmäisen arvioitavan tuotteen saapumista ja olimmekin todella iloisesti yllättyneitä, kun postipaketin sisältä löytyi Womanizer Premium. Meillä on ollut jo jonkin aikaa käytössä vastaava, halvempi tuote ja olikin mielenkiintoista päästä myös vertailemaan näiden kahden laitteen ominaisuuksia keskenään. Tämän tuotteen testaamisessa mieheni valitettavasti sai sivusta katsojan roolin, mutta ei se näyttänyt häntä haittavan .

Tuotteen suunnittelua, pakkausta ja jopa käyttöohjeen väritystä tarkastellessa ei jäänyt epäselväksi, että tuote on suunniteltu yllätys, yllätys naisille. Ohjekirja oli painettu todella monelle kielelle, mutta jäimme kaipaamaan suomen kieltä. Englanti kyllä löytyi, mutta se ei aina riitä. Tuotteen akun kesto on hyvä ja lataaminen helppoa. Plussana voi myös mainita erikokoiset silikoniset päät, joita voi vaihtaa tarpeen mukaan. Vesitiiviys on myöskin aina positiivinen asia hygieenisyyden ja uusien leikkimahdollisuuksien vuoksi.

Ottaessamme itse tuotteen käteen, huomasimme heti, että tuote on valmistettu laadukkaasti ja mukavalta tuntuvasta materiaalista. Hetken ohjekirjaa tavattuamme, pistimme laitteen tositoimiin. Ensin testasimme tuotetta lisäämällä itse värinätasoa manuaalisesti. Tasot 1-6 eivät oikein tuntuneet miltään, mutta siitä ylöspäin alkoi tuntua kunnon värinää eikä aikaakaan, kun päästiin toivottuun lopputulokseen. Oli mukava huomata, että tuotteen muotoilussa on otettu myös huomioon ns. hands free- mahdollisuus, jolloin voit puristaa laitteen jalkojesi väliin ja tehdä käsilläsi sillä aikaa jotakin muuta:=)

Seuraavaksi testiin otettiin tuotteen automaatti toiminto. Ohjekirjassa sanottiin, että Womanizer suorittaa ennalta määriteltyä ohjelmaa. Tämän ohjelman mukaan laite vaihtaa värinän tasoa ensin asteikkojen 1 ja 4 välillä, sitten 1 ja 8 välillä ja tämän jälkeen 1 ja 12 välillä. Hiukka epäröiden käynnistimme laitteen ja asetin sen oikealle kohdalle. Ensimmäiset värinät jälleen kerran eivät oikein tuntuneet miltään ja pettymys oli suuri, kun laite tiputti tason yhtäkkiä takaisin ykköselle. Kun päästiin taas alusta tasolle 8, kiusoittelu oli jo aika voimakasta. Laitteen taas tiputtaessa tason takaisin ensimmäiselle, ajattelin mielessäni tulevani hulluksi. Tason 8 jälkeen taso 1 ei tuntunut yhtään miltään. Vasta laitteen saavuttaessa korkeimpia värinän tasoja orgasmin saaminen onnistui. Tällainen kiusoitteleva värinä ja tasojen epämääräinen heittely voi olla jonkun mielestä mahtavaa ja ihanaa, minut se sai lähinnä turhautumaan.

Yhteenvetona voimme siis todeta, että laite toimii hyvin ja ajaa asiansa. Verratessamme Womanizeria jo kotoamme löytyvään Satisfyeriin, laitteiden toiminnassa lopputuloksen kannalta ei ollut mitään eroa. Womanizerissa on enemmän toimintoja, mutta jos sinulle riittää vain perus manuaalinen värinän tasojen säätö, sinulle riittää halvempi kopio.Edellinen arvio: Stronic Surf pulsaattori Seuraava arvio: We-Vibe Jive


Womanizer - Premium
18900

Womanizer - Premium

Womanizer Premium tarjoilee ensimmäisen luokan orgasmeja sinulle, joka ansaitset vain parasta! Rentoudu ja anna Womanizerin hoitaa sinut taidokkaasti ja varmasti! 

Tässä Womanizerin monipuolisimmassa mallissa on täydellinen teknologia ja täydellinen muotoilu!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.