Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SCANDAL - THONG HARNESS

Testaajapariskunta kokeili harnessia ME2 Probe dildon kanssa. Valjaita kehutiin kevyiksi ja seksikkään näköisiksi. Valjaat pysyivät hyvin paikoillaan ja ne sopivat yhteen mahdollisten asusteiden kanssa. "Kaiken kaikkiaan ne olivat hyvät valjaat, jotka ajavat saman asian kuin jykevämmätkin."

RuuhkavuodetPari M38 ja N35,

Scandal thong harness on hyvin kevyen näköinen, nimensä mukaisesti stringien mallinen valjas. Etukäteen olimme hieman varautuneita näiden istuvuutta kohtaan, sillä tukevammakin näköisillä valjailla on joskus havaittu ongelmia paikallaanpysyvyyden kanssa. Valjaissa on edessä sisään ommeltu muovirengas, jonka halkaisija on 4,2 cm eli kyseessä on kiinnitystyylin vuoksi hieman vajaa 1,75. rengas. Valjaat voi kääntää myös toisinpäin ja takaa löytyy kiinnitysremmien yhtymäkohdasta 3,8 cm eli 1,5. metallirengas. Monissa valjaissa haaraosa on avoin, mutta tässä mallissa stringien tapaan yksi remmi kulkee haarojen yli. Tämä oli yksi syy tämän mallin valintaan, sillä testattavan dildon kanssa tästä oli hyötyä.

Käytössä valjas pysyi ennakkopeloista huolimatta hyvin paikallaan. Se ei ole lainkaan niin heikkotekoisen näköinen kuin saattaisi kuvien perusteella luulla, vaan kaikki palaset ovat hyväntuntuista materiaalia ja erityisesti kiinnitysremmit jämäkät. Remmien metalliset solkipalat olivat iso plussa, sillä niiden kokoluokassa muoviset saattaisivat mennä helposti rikki. Päällä ollessaan valjaat näyttävät huomattavasti vähemmät teennäisiltä kuin tavalliset valjaat ja ne sopivat paremmin yhteen muiden mahdollisten asusteiden kanssa. Kiinnitysremmit ovat melko pitkät, joten niissä riittää pelivaraa erikokoisille käyttäjille. Pienemmillä ylijäävät remminpäät roikkuvat hieman häiritsevästi, mutta mikään ei estä lyhentämästä niitä pysyvästi itselleen sopiviksi. Kaiken kaikkiaan ne olivat hyvät valjaat, jotka ajavat saman asian kuin jykevämmätkin. Etuna on se, että näitä valjaita voi myös käyttää .strapless. -dildojen kanssa, joissa toinen sauvan pää menee vaginaan.

Plussat:

  • Kevyt ja seksikäs.
  • Metalliset soljet.
  • Helppo pukea.
  • Pysyy paikoillaan tukevasti haarojen välistä menevä remmin ansiosta.
Miinukset:
  • Ohuet nauhat voivat tuntua kiristettäessä hieman epämukavilta.
Kenelle?
  • Jos haet kevyempää valjasta tai seksikkäämpää vaihtoehtoa.


Edellinen arvio: Zero Tolerance - Twisted Rimmer Seuraava arvio: Elegance - Exquisite Vibraattori


Scandal - Thong Harness
3990

Scandal - Thong Harness

Niukka mutta näyttävä, normaalia kevytrakenteisempi harness saa sinut tuntemaan itsesi superseksikkääksi! Kapeat mutta tukevat ja periksiantamattomat remmit varmistavat harnessin paikallaan pysymisen ja voit toteuttaa ne vähän tuhmemmatkin fantasiat!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv