Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PUMPED - PREMIUM PLUS AUTOMATIC PUMP, PENISPUMPPU

Automaattinen penispumppu hoito hommansa täydellisesti. Penis turposi muhkeaksi ja mukana olevan penisrenkaan avulla seisokista tuli entistä kestävämpi. Testaajapari suosittelee tätä penispumppua kaikille peniksen pumppaamisesta kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pumppukonkareille.

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Ja taas pumpataan!

Tämä on sarjassaan kolmas penispumppu, joka meidän käsiimme (tai siis jalkojemme väliin) päätyy testattavaksi. Nimi ainakin lupailee premium-laatua, joten odotukset ovat jälleen korkealla. Pumpun selkeä muotoilu ja laadukkaan oloinen pakkaus ovat omiaan tukemaan tätä.

Aiemmista kokemuksista oppineena pumppailun aluksi esiin kaivettiin liukkari, jota ei pidä näissäkään leikeissä säästellä. Hyvä liukastus ja kalu sisään putkeen. Sen jälkeen virrat varovasti päälle, sillä tällä kertaa alipaineen tuottamiseen käytetään moottoria, jonka tehokkuudesta ei ole etukäteen tietoa. Mutta kyllähän sitä tehoa löytyy! Jo pienimmällä teholla penis kasvaa vauhdilla täyteen mittaansa ja alipaineen tuntee nopeasti. Sen jälkeen testiin myös kaksi muuta tehoa, jotka ovatkin sitten jo tehoiltaan hurjia. Kolmostasolla saakin olla erittäin varovainen, ettei alipaine ala tuntua ikävän kipeältä ja puristavalta. Tulosta ei kuitenkaan voi kuin ihailla, huomattavasti suonikkaampi ja paksumpi kalu pullistelee muovin takana, ja vain muutamissa sekunneissa!

Laitteessa on vain kaksi nappia, joten sen käyttö on yksinkertaista. Ylempi nappi lisää tehoa ja kolmostason jälkeen sammuttaa moottorin, alempi vapauttaa hitaasti painetta säiliöstä. Laitteen käyttö on hieman kikkailua näiden välillä sopivan alipainetason löytämiseksi. Moottorin sammuttaminen vaatii käyntiä kaikilla tasoilla, mistä tulee meiltä hieman miinusta. Näppärämpää olisi, jos sammuttaminen ei vaatisi käyntiä kaikilla kolmella voimakkuudella.

Pumppaaminen tällä tuotteella on hauskaa ja nopeaa puuhaa vaikka pysyviä tuloksia emme ainakaan vielä ole sillä saavuttaneetkaan, vaan pelkkää hetken huumaa ja hupia. Myös laitteen mukana tuleva näppärä penisrengas lisää hupia pysyvämmän seisokin muodossa. Erityiskehut ehdottomasti tästä renkaasta ja sen tyylikkäästä mutta elegantista muotoilusta! Lisäksi Pumped - Premium Plus Automatic Pump saa pisteet jo monesti mainitusta moottoristaan ja helppokäyttöisyydestään. Tätä voi ehdottomasti suositella kaikille peniksen pumppaamisesta kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pumppukonkareille.Edellinen arvio: Shunga - Warming Oil, 100 ml Seuraava arvio: IT - CoolIT Lube, 500 ml


Pumped - Premium Plus Automatic Pump, penispumppu
9990

Pumped - Premium Plus Automatic Pump, penispumppu

Istu mukavasti, paina nappia ja anna automaattisen pumpun hoitaa työn puolestasi! Helppokäyttöinen ja tehokas, Pumped -sarjan Premium Plus Automatic Pump on laadukas, ladattava ja kolmella voimakkuudella pumppaava, moottoroitu pumppaaja!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv