Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ZERO TOLERANCE - PERFECT STROKE VAGINA

Perfect Stroke masturbaattori tarjoaa testaajan mukaan erittäin mahtavaa imua. Alipaineen muodostumiseen tarvitaan säännöllistä puristelua, mutta se ei menoa haitannut.

KumitorviMies 30v,

Zero Tolerancen valmistama huomaamaton metallinen säilytyskotelo on yhtä läpinäkyvä, kuin se ettei postimies tiedä mitä paketin sisällä voisi olla.

Vaikka sylinteri kaikin puolin onkin tyylikäs, lukee siinä isoin kaunokirjaimin "Perfect Stroke". Tosin voisihan kotelosta paljastua vaikkapa kilpauinnin alkeet kirja. Onneksi tämä on yksi harvoista negatiivisista (jos sitä voi siksi kutsua) asioista tästä mieluisasti imevästä lelusta.

Lelua katsellessa huomio kiinnittyy kolmeen asiaan.
1. Ulkonäköistä realismia ei ole turhan tarkkaan haettu.
2. Stroker hädin tuskin pysyy pystyssä.
3. Se on huomattavasti lyhyempi isoisä Fleshlightiin verrattuna (Insertin oma mittaus: Perfect Stroke 15cm/Fleshlight 22cm).

Kaksi ensimmäistä eivät kuitenkaan olleet suuria ongelmia ja mitä mittaan tulee, niin teki terää itsetunnolle, että sai nauttia lelusta koko mitan matkalta ja syvälle lauetessa pääsi terska insertin yli laukeamaan tyhjiöön, joka auttoi orgasmin jälkeisessä herkkyydessä.

Egoboostin lisäksi Perfect Stroke tarjoaa mahtavaa imua, jota jäin kaipaamaan Bathmate testikuukauden jälkeen. Hyvän voitelun ja puristuksen jälkeen Perfect Stroke helposti roikkuu kullista oman painonsa varassa. Jos insertin asettaa liian syville urille, imaisee se itsensä kotelon sisälle kokonaan, joten pelkästä mainospuheesta ei tällä kertaa ole kyse. Kaikki hyvä ei kuitenkaan kestä ikuisesti ja alipaine luonnollisesti heikkenee muutaman työnnön jälkeen, joten rutiinin omainen puristus on tarpeen tämän tästä. Sessio parhaimmillaan muistuttaakin melkein tyhjän shampoopullon viimeisiä käyttökertoja.

Materiaali ei missään nimessä ole kovaa mutta jämäkämmästä päästä kokemukseni perusteella. Sitä en tiedä olisiko löllömpi parempaa imuteholle, mutta kuviointi tuntuu selvästi paremmin tällaisella materiaalilla, joita on muuten kolme.

Ylimääräisenä bonuksena Zero Tolerance antaa neljän tunnin videon, joka on perinteistä kolmenkimppaa (he kaksi ja kameramies). Internetin ihmeellisenä aikana en siitä paljoa iloa saanut, mutta videon lisäys on mukava ele ja video oli laadultaan ok.Edellinen arvio: Le Wand - Hieromalaite Seuraava arvio: Zumio - S täsmäkiihotin


Zero Tolerance - Perfect Stroke Vagina
9500

Zero Tolerance - Perfect Stroke Vagina

Tämän nerokkaan tekopillun kanssa peniksen ei tarvitse olla erektiossa, koska se suorastaan imaisee kalusi sisuksiinsa! Perfect Stroke Vagina on kuin yhdistetty masturbaattori ja penispumppu.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.