Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Kaalimato.com toimii normaalisti - tilaukset liikkuvat totutulla nopeudella! Lue lisää täältä.
TESTIRAPORTTI

KAURILAN SAUNA - LUOMU KOOKOSÖLJY, 125 G

Tuoksuton luomu kookosöljy sopii liukasteeksi seksiin, kumppanin hierontaan, meikin puhdistukseen, sekä hiusten ja ihon hoitoon. Näppärä ja huomaamaton tuote vaikka matkalle mukaan. Plussana se, että tämä kookosöljy peseytyy hyvin pois lakanoista!

HoneyPari, n. 40 v.,

Ensivaikutelma tuotteesta

Pieni purkki on kaunis ja sopii säilytettäväksi näin lapsiperheessäkin, vaikka yöpöydällä. Käyttö on vaivatonta, koska tuotteen annostelu on helppoa verrattuna "pullotettuihin" pakkauksiin.

Koostumus sopivan paksuista ja muuttuu helposti juoksevaksi lämpimän ihon vaikutuksesta.

Väri normaalia kookosöljylle, mutta ominaistuoksua jäimme kaipaamaan, koska pidämme miehen kanssa molemmat kookoksen tuoksusta ja tietysti mausta myös.

Käytettävyys

Olemme kokeilleet öljyä iho -ja käsivoiteena, eroottisessa hieronnassa sekä liukastusvoiteena. Myös hiusnaamioksi saunaan olen tuotteen testannut.

Tulemme käyttämään tuotteen varmasti loppuun ja tilaamaan uuden, koska tykkäämme kovasti.

Ennen emme ole erotiikkaa ja kookosöljyä yhdistäneetkään, mutta ehkä juuri tuon helpon saatavuuden vuoksi voittaa kyllä monet liukastusvoiteet ja hierontaöljyt mennen tullen. On mukavaa, kun kesken leikkien ei tarvitse lähteä penkomaan lapsilta piilotettuja liukkareita, koska purnukka on helposti saatavilla yöpöydällä.

Eroottisten alueiden hieronnassa pidän siitä, ettei aine katoa ja kuiva yhtä helposti kuin monet liukastusvoiteet. Se antaa tunteen siitä, että tuote säilyttää ominaisuutensa, vaikka esileikki kestäisi hieman kauemminkin, eikä sitä siitä syystä ole tarvetta lisäillä ennen varsinaista aktia.

Tuoksun puuttumisesta antaisin miinuspisteitä, mutta ymmärrän että käyttökunta lisääntyy koska toiset ihmiset eivät kookoksen ominaistuoksusta pidä.

Suosittelen ihonhoitoon kosteusvoiteen asemasta, seksileikkeihin, hierontaan sekä hiusnaamioksi saunaan.

Lapsiperheille, pareille, sinkuille monitoimituotteeksi. Söpö purnukka, jota ei tarvitse piilotella kaapissa.

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.,

Tällä kertaa saimme yllättävästi testiin Kaurilan Sauna Luomu Kookosöljyä mikä oli mukavaa vaihtelua testailutilanteisiin.

Kaurilan Sauna Luomu Kookosöljy on ekologinen ja tuoksuton vaihtoehto hierontaöljyksi tai liukuvoiteeksi niille, jotka eivät tuoksuvia tuotteita halua tai tykkää käyttää. Tämä näppärä tuote passaa oikein hyvin myös tyypeille, jotka eivät halua montaa purkkia ja purnukkaa nurkkiinsa; tällä tuotteella hoidat luistot sekstaillessa tai kumppania hieroessa, puhdistat meikit, annat hiuksille ihanan kosteuttava naamion ja kosteutat ihosi. Plussat tuote sai myös helposta pois pestävyydestä esimerkiksi lakanoista, kun tämä irtoaa ihan peruspesussa eikä siis vaadi mitään älytöntä tahranpoisto ja pesurumbaa.

Testasimme tuotetta kaikissa edellä mainituissa tilanteissa ja tässäpä kokemukset joka kohtaan.

Hierontaöljynä Kaurilan Sauna Luomu Kookosöljy oli ihan perushyvä, melko reippaasti sai kookosöljyä purkista ottaa, jotta kesken selkähieronnan ei koko ajan tarvinnut lisää öljyä ottaa. Hieronnan jälkeen iho oli ihanan pehmeä ja kookosöljy imeytyi hyvin, iho ei jäänyt öljyisen tuntuiseksi.

Seksileikeissä tuote toimi hyvin liukuvoiteena mutta tämähän ei sovellu silikonista valmistettujen lelujen kaveriksi mutta lasisen dildo kanssa tämä oli oikein hyvä vaihtoehto. Myös leluttomaan seksiin tuote sopi hyvin ja antoi hyvän liukkaan menon ja luistoa riitti koko session ajaksi. Tämä on näppärä ja huomaamaton tuote liukuvoiteeksi, vaikka matkalle mukaan ja varsinkin jos haluaa pikapanot kiskaista kesken reissun mutta kumppani vaatisi hieman pidemmän lämmittelyn kostumiseen.

Meikinpoistossa tuote oli ihan jees, ihan täysin kookosöljy ei reilumpaa bilemeikkiä pois putsannut. Hiusnaamiona tuote oli hyvä, hiuksista tuli ihanan pehmeät ja kiiltävät, sähköisyydestä ei ollut tietoakaan naamion jälkeen.

Kaurilan Sauna Luomu Kookosöljy sopii siis jokaisen yöpöydälle, kaappiin tai vaikka käsilaukkuun. Eroottisiin hetkiin ja vaikka jokapäiväiseen kauneudenhoitoon, matkalle ja kotiin ja oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen, sinkuille ja pariskunnille.Edellinen arvio: Universal Breathable Harness Seuraava arvio: Rimba - Nänninipistimet, teräs


Kaurilan Sauna - Luomu Kookosöljy, 125 g
1990

Kaurilan Sauna - Luomu Kookosöljy, 125 g

Kaurilan Sauna Luomu Kookosöljy on ihana luonnonmukainen luksustuote sinulle ja kumppanillesi. Tuoksuton kookosöljy on eettinen, ekologinen, hellävarainen ja ihoa hoitava vaihtoehto hierontaöljyksi sekä liukuvoiteeksi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.