Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

IRRESISTIBLE - MYTHICAL

Parhaimmillaan tämä tuote on soolokäytössä naisilla, jotka haluavat koittaa monipuolisempaa sauvaa. F1-tason moottorit toimivat niin kuin pitikin ja ne olivat ääneltään erittäin hiljaiset.

LelulaatikkoPari 30+,

Sauvakokeet saivat tällä kertaa jatkoa hieman monipuolisemmalla sauvalla. Irresistible Mythical on sauva, jossa on klitorista stimuloiva imu. Mielenkiintoinen tuttavuus.

Paketti on erittäin laadukas ja helposti avattavissa. Tavarat (itse sauva, latausjohto, yms) ovat helposti saatavissa paketin sisältä ja minkään kanssa ei ongelmia ilmennyt. Paketointi siis on parasta A luokkaa eikä paketti itsessäänkään ole mitenkään pornahtava. Toki sauvan kuva on kannessa, mutta siisteimmistä päistä siltikin.

Itse vempele on normaalin sauvan näköinen, joskin kärki on selvästi varsiosaa paksumpi. Tämän sauvan erikoisuus on kuitenkin yläpuolella (tai alapuolella jos niin tulkkaa) oleva "putkenpää". Tämä putkenpää tulee klitoriksen päälle, ja sauvan kontrolleista saa säädettyä imua, jonka putki tekee. Kontrollit on erikseen vibralle ja imulle, joten sauvaa voi käyttää ihan pelkän imunkin kanssa tai pelkkänä vibrana. Materiaali on tuttua ja pehmeää ja laadukkaan oloista silikonia.

Käytössä löytyy paljon hyviä puolia, mutta myös niitä heikkouksia. Hyvinä puolina mainittakoon, että vibra laitteessa on erittäin hiljainen mutta tehokas. Tämä on tähän astisista sauvoista ehdottomasti hiljaisin, vaikka erikseen itseään hiljaiseksi mainostavia tuotteitakin on koitettu. Lisäksi tehoa löytyy laajalla skaalalla myös imupuolesta. Meillä edes puoliväliin nostaminen imutehossa alkoi olla liikaa, joten tehoa pitäisi jokaisella löytyä.

Täydessä käytössä (sauva pillussa ja imu klitoriksella) sauva saa paljon kiitosta. Meillä leluja käytetään lähinnä lämmittelyssä ja siihen tämä toimi erityisen hyvin. Meinasi toimia vähän liiankin hyvin naisen omissa käsissä. Moitteita sen sijaan saa sauva siitä, että parikäytössä hieman hankala tietää koska tuo imukohta on oikeassa paikassa tai onko painetta riittävästi. Imualue on kuitenkin aika pieni, ja jos sillä ei osu ihan täysin oikeaan kohtaan, niin koko imu voi olla täysin turhaa. Moitteita saa myös se, että sauvaa on todella hankala käyttää pelkän imun kanssa. Muotoilu on sellainen, että sauva pitäisi laittaa sisään, jotta imu asettuu oikealla tavalla klitoriksen päälle.

Parhaillaan tuote on soolokäytössä naisilla, jotka haluavat koittaa monipuolisempaa sauvaa.

Annamme tuotteelle arvosanat asteikolla 1-10:
- Naiset: 9
- Miehet: -
- Parit 6,5

RuuhkavuodetPari M38 ja N35,

Testattavana oli Shotsin Irresistible Mythical-vibraattori, jossa on myös imevä klitoriskiihotin. Laadukkaan oloisesta paketista paljastui pieni, pehmeästi muotoiltu, vähän piippua muistuttava vekotin. Materiaali oli miellyttävän tuntuinen, kultarenkaan viimeistelyssä olisi ollut hieman parantamisen varaa. Harmitti, kun laitteessa ei ollut yhtään akkua, joten testaus siirtyi seuraavaan iltaan.

Laitteessa on kaksi pientä nystyrää, joilla ohjataan erikseen imua ja sauvan värinää. Nappulaa joutui painamaan aika pitkään (3 sek.), jotta laitteen sai käyntiin. Ohjelmasta toiseen siirtyminen käy lyhyellä painalluksella. Käytön aikana nappulat oli helppo löytää, mutta ohjelmasta toiseen siirtyminen tuntui vähän hankalalta, kun nappia piti painaa aika lujaa ja samalla yrittää pitää imu klitoriksella oikeassa kohdassa. Jos imu irtosi, niin meteli oli melkoinen. Muuten itse käytön aikainen ääni oli melko hiljainen, ainakin mies pystyi nukkumaan vieressä. Ensimmäisellä testauskerralla orgasmi irtosi melkoisena työvoittona, huipulla imu irtosi ja vei vähän iloa hommasta samalla.

Toisella kerralla tajusin painaa laitetta enemmän itseäni vasten, jolloin hekuman huipullakin imu pysyi paikallaan. Pieniä nappuloita oli kyllä vähän hankala alkaa sen jälkeen painelemaan, olisin halunnut vähentää tehoa, mutta ohjelmat rullaavat tietyssä järjestyksessä ympäri. Silloin joutui painelemaan monta kertaa, että sai haluamansa pienemmän imun päälle. Itse imukohta on myös melko pieni, noin 1 cm halkaisijaltaan, välillä olisin kaivannut suurempaa pinta-alaa imulle. Itse moottorit ovat todella hyvät, niitä ei turhaan kehuta F1-tason moottoreiksi. Kummastakaan ei loppunut säätövara, vaikka se minulla on usein vibraattoreissa ollut ongelmana. Päinvastoin, kierroksia olisi ollut varaa vielä lisätäkin.

Sisään emättimeen menevä sauva on muotoiltu painamaan g-pistettä ja sen se todella hyvin tekikin. Pieni painelu yhdistettynä imuun oli yhdistelmä, jolla oli helppo tulla useamman kerran peräkkäin. Kun imu alkoi tympiä, vaihdoin sauvan klitoriksen päälle ja jatkoin. Akun luvataan kestävän tunnin, ja kyllä se ainakin sen verran kestikin. Lataus tapahtuu pohjasta mukana tulevalla magneetilla tarttuvalla laturilla. Laite on myös vesitiivis, itseasiassa taidanpa tästä lähteäkin suihkuun! Erinomainen ja tehokas laite naisille yksin puuhasteluun.Edellinen arvio: Elegance - Flair Vibraattori Seuraava arvio: PlayTime - Drinkki-makuliukuvoide, 75 ml


Irresistible - Mythical
9990

Irresistible - Mythical

Oletko valmis elämäsi voimakkaimpaan orgasmiin? Sen tarjoaa tehokas ja kaunis Irresistible Mythical -vibraattori!

Tämä ylellisen näköinen ja tuntuinen, vesitiivis vibraattori imevällä klitoriskiihottimella vie sinut nautinnon taivaaseen!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.