Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

HOT OCTOPUSS - JETT

Miesten nautintoon suunniteltu, laadukas Hot Octopuss sarjan JETT sai erityiskiitosta sen todella syvistä värinöistään. "Aikaisempiin leluihin verrattuna orgasmi tulee jotenkin vaivattomammin ja helpommin."

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Olen kerran aikaisemmin arvostellut Hot Octopussin tärinälelun ja odotukset olivat kovat (heh), kun postipaketin avasin. Tällä kertaa testaisin vibraa, jossa on kaksi erillistä tärisytintä. Vibrat laitetaan erilliseen, silikoniseen hihaan ja koko komeus laitetaan terskan juureen tärisemään. Paketissa puhutaan treblesta ja bassosta, mutta ei tällä musiikkia pysty kuuntelemaan: toinen tärisee syvemmin, toinen pinnallisemmin. Ääntä lelua testattaessa joka tapauksessa tulee. .Find your perfect frequency.: se on kovaa ja korkealta se!

Ennen kuin lelua pääsee edes testaamaan, pitää juosta kauppaan ostamaan 4 kpl AA-paristoja, mikä on tietenkin valtava miinus. Okei, se on ainoa puute, eteenpäin!

Silikonihiha näyttää aluksi varsin tiukalta ja ensimmäisenä tulee mieleen, mahtaako koko terska mennä kuolioon, jos tuon laittaa alapäähän värisemään. Silikoni kuitenkin venyy mukavasti ja vaikka se tuntuu tiukalta peniksen ympärillä, ei se liikoja verenkiertoa estä. Mitenköhän käy, jos kalu on XL-kokoa?

Kun lelun laittaa käyntiin ja ensimmäinen reaktio on yllätyksensekainen huokailu ja hymyily, hyvin menee. Vibrassa on moodeja, vaikka kuinka ja jo kevyemmillä tehoilla tärinää riittää kunnolla. Treble/bass-ajatus toimii, vaikka olin aluksi hieman skeptinen: pumppausmoodilla ja kunnon bassoilla pärinä tuntuu lähes peräaukossa asti! Aikaisempiin leluihin verrattuna orgasmi tulee jotenkin vaivattomammin ja helpommin. Orgasmin kynnyksellä ei enää voida puhua huokailusta, vaan alkaa menemään vaikerruksen puolelle ja ekalla kerralla taisi myös naapuri tämän kuulla. Monissa aikaisemmissa leluissa tärinä on aika pinnallista, joten on mukava, kun tärinät menevät kunnolla syvälle.

Lelua testattaessa tuli myös tutustuttua omiin lantiopohjan lihaksiin. Vinkkinä seuraava, itselläni ainakin toimi hyvin. Jos haluaa päästä lähemmäs orgasmia, kannattaa puristaa peräreikää ja .nostaa. penistä eli supista niitä lihaksia, joilla pompottelisit penistä ylös alas (jokainen mulkullinen ihminen on varmaan joskus tätä kokeillut). Tuolloin tuntuu, että tärinä menee syvemmälle ja sperma alkaa pumppautua ulos. Kun lihakset ovat puolestaan rentoina, tuntuu toki kivalta ja pystyy kiusoittelemaan itseään paremmin. Parhaat fiilikset ainakin itselle tulee kuitenkin tuolloin, kun lihaksia supistaa. Hmm, tätä kirjottaessa tuntuu, että miksei näistä tällaisista puhuta enemmän?

Ja kuten kaikissa leluissa, silikonihiha on helppo puhdistaa ja tärisevät metallikuulat myös. Paketti on houkutteleva ja sopivalla tavalla cool. Paketin perusteella saa sitä, mitä tilaakin eli lelu ajaa kyllä asiansa.

Jos lelu olisi usb-ladattava, antaisin tälle täydet pisteet. Jett-guybraattori on kuitenkin sen verran hekumalliset orgasmit antava, joten arvosanaksi annan 5-/5. Erityismaininta syvistä tärinöistä!

PS: Useimmissa vibroissa, mitä on tullut testattua, on valmiiksi määritellyt tärinämoodit. Olisipa siistiä, jos voisi itse tehdä itselle juuri sopivan tärinäloopin, esim. jollakin sovelluksella tai vastaavalla.Edellinen arvio: Rebel Vibrating Masturbator Seuraava arvio: Le Wand - Hieromalaite


Hot Octopuss - JETT
6990

Hot Octopuss - JETT

Löydä oma orgastinen taajuutesi! Miesten vibraattori eli guybraattori JETT Vibro Cock Ring sopii kaikille, joilla on penis. Se on on ainutlaatuinen seksiväline, joka hoitaa hommat puolestasi ja josta löytyy poweria niin, että heikompaa hirvittää!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv