Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.  

We-Vibe - Moxie

TESTIRAPORTTI

Tämä, pikkuhousuihin kiinnitettävä vibraattori tuo taatusti jännitystä ja nautintoa pariskuntien seksielämään. Testaajapariskunta suosittelee tuotetta lämmöllä, kunhan vain yhdessä sovitaan missä sitä voi käyttää.

LelulaatikkoPari 30+

Posti kiikutti tällä kertaa erittäin mielenkiintoisen vempeleen nimenomaan parien kannalta. Kyseessä on We-Viben moxie, pikkuhousuihin kiinnitettävä etäkäyttöinen vibra. Meillä aikaisemmin oli testissä samantyylinen ja tykkäsimme siitä todella paljon. Joten tämän kimppuun kävimme innolla.

Paketti on siisti ja helppo avata. Itse tuote on helposti saatavilla paketista ja paketin saa helposti myös suljettua uudestaan. Mukana tulee kaikki tarvittava käyttöohjeista säilytyspussiin. Paketti antaa lupauksesi "kuiskauksen hiljainen" joka tuleekin tarpeeseen, jos tällaista vempelettä aikoo esim. julkisilla paikoilla käyttää.

Itse tuote on hyvälaatuinen ja se kiinnitetään pikkuhousuihin siten, että vibra tulee sisäpuolelle ja pikkuhousujen ulkopuolelle pieni magneettinappi, joka pitää vibran paikallaan. Magneetti on sen verran vahva, että meillä sen paikallapysymisessä ei ollut ongelmia. Paketissa tulee myös varamagneetti, jos ensimmäinen sattuu hukkumaan. Käyttö tapahtuu pienen kaukosäätimen avulla tai sitten mobiiliapplikaatiolla. Mobiiliapplikaatio onkin laitteen suola, sillä se toimii internetin yli missä vaan maailmassa, kun laite on paritettu oikein. Kaukosäädin sopii lähinnä kotileikkeihin, kun on lähekkäin. Mobiiliapplikaation kanssa leikimme esim. lenkillä, eri huoneissa yms. Ja vibra on erittäin riittävä kyllä hauskanpitoon. Laite teki erittäin hyvin tehtävänsä lämmittelynä. Ja mikä parasta: vibraa pitävä osapuoli ei koskaan tiedä mitä tapahtuu, joten siinä on kiva jännitysmomentti mukana.

Miinusta laite saa siitä, että se ei lupauksensa mukaan ole kuiskauksenhiljainen. Joten meillä sen testaaminen jäi selvästi hiljaisilla paikoilla, jossa on muita ihmisiä. Mutta esim. lenkillä, autossa, kaupungilla, yms. se menee mainiosti missä on tarpeeksi taustamelua. Vibra kuulostaa hiljaiselta, mutta jotenkin ääni vahvistuu, kun se on paikoillaan. Eli esim. kirjastot, illanistujaiset, yms. ei välttämättä ole sopivia käyttökohteita, ellei sitten rohkeutta löydy riittävästi!

Laite on kuitenkin erinomainen lisä pareille ja voimme lämmöllä suositella sitä, kunhan sopii esim. kotoa lähtiessä, että saako sitä tänään käyttää.

Annamme laitteelle arvosanat:

Naisille: 8
Miehille: -
Pareille: 9,5

Kirjoittanut: Lelulaatikko
Edellinen arvio: Satisfyer - Rocket Ring Seuraava arvio: Fleshlight - GO Torque Ice