Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fleshlight - GO Torque Ice

TESTIRAPORTTI

Plussaa tälle tuotteelle tuli tuntumasta, kompaktista koosta ja paineensäätömahdollisuuksista. Testaajamme suosittelee tätä lelua jokaisen miehen leluboksiin matkaflesuksi tai ihan jokapäiväiseen käyttöön.

CupidoMies, 24v.

Noniin, uutta flesua testiin! Tällä kertaa allekirjoittaneen penistä pääsee hyväilemään .aidon. fleshlightin matkaversio, joka on hieman vakiomalleja lyhyempi ja kevyempi. Fleshlightithan ovat tunnetusti laadukkaasti valmistettuja ja loppuun asti viimeisteltyjä kokonaisuuksia, joten odotukset ovat tälle keinovaginalle korkeat. Seksilelu-urallani on tullut useampaa keinovaginaa testattua, eli laitetaanpas tämäkin versio kovaan testiin!

Fleshlight GO -mallit ovat nimensä mukaisesti suunniteltu meneville miehille matkakumppaniksi ja ne ovat siksi normaaleja fleshlight-malleja lyhyempiä ja kevyempiä. Tämä malli on pituudeltaan noin 21,5 cm ja insertin pituus on noin 18 cm, kun normaalit mallit ovat yleensä yli 25 cm pitkiä ja niiden insertin pituus on noin 23 cm. 18 senttinen insertti riittänee hyvin käytännössä kaiken kokoisille peniksille, koska flesua käyttäessä ei siihen ole pakko työntyä kokonaan pohjaan asti eikä pituus ole liian lyhytkään. Siinä mielessä pienempi koko on siis tervetullut, koska se keventää lelun painoa ja sitä on näin ollen mukavampi kannatella. Itse pakkaus on hyvin yksinkertainen ja lelun mukana tulee insertti, kolmiosainen kotelo, vähän liukuvoidetta ja lyhyet ohjeet yleisesti fleshlighteista. Kotelossa on jämäkkä runko-osa, kierrekorkki, jolla voidaan säädellä ilmavirtausta (ali- ja ylipainetta) sekä kiinnike/holkki, jonka tarkoituksena on pitää insertti paikallaan. Tuntumaa voidaan siis säädellä hieman erilaiseksi riippuen käyttäjän mieltymyksistä. Testatessani lelua en ihan ymmärtänyt kotelon kiinnikkeen/holkin ideaa . mielestäni se olisi voinut olla kiinteä osa koteloa, koska insertti oli helppo saada paikalleen irrottamatta holkkia. Kun kierrekorkin laittoi kiinni, saattoi holkkiosa irrota paikaltaan kotelon sisällä olevan paineen takia ja se alkoi runkatessa kolista ikävästi koteloa vasten. Onneksi sain kikkailtua holkin .jumiin., jotta se ei enää siitä mihinkään suuntaan liikkunut. Insertti on myös helppo pestä hanan alla juoksevalla vedellä kotelosta irrotettuna. Ohjeessa suositellaan välttämään saippuan käyttöä ja käyttämään talkkia säilytyksen aikana, mutta itse laukesin leluun päivittäin, joten talkit jäivät käyttämättä. Materiaali pysyi silti hyväkuntoisena koko testauksen ajan, vaikka kassini lelun sisään kymmenittäin tyhjensinkin.

Insertin materiaali on tuttuun tapaan todella pehmeää ja miellyttävän tuntuista ihoa vasten. Materiaali joustaa hyvin ja sisään työntyessä se oikein imee kyrvän sisäänsä. Insertin sisusta on muotoiltu pienillä nystyröillä, juomuilla ja muilla todella tarkoilla yksityiskohdilla, jotka hyväilevät penistä sisään työntyessä. Tuntumasta puheen ollen tässähän alkaa jo allekirjoittaneen penis sykkiä uudelle lelulle, joten eikun liukkarit kehiin ja penetroitumaan! Tuntuma on erittäin nautinnollinen ja vastaa yllättävän paljon oikean vaginan tuntumaa. Koska tämän lelun kotelo on kovaa muovia ei puristuksen määrää voi säätää muulla tavalla kuin ottamalla insertin kokonaan pois kotelosta. Itse en kokenut tarvetta kovemmalle puristukselle, koska runkkaaminen Fleshlight GO:lla tuntui todella hyvälle hieman kevyemmälläkin puristuksella. Ali- ja ylipainetta lelun sisällä voi säätää kierrekorkista . alipaine (hieman imevä tunne) syntyy kun työnnyt sisään ensin ja kierrät korkin kiinni sen jälkeen. Ylipaine (tiukka tunne, ei meinaa päästä sisään) syntyy kun laitat korkin kiinni jo ennen penetraatiota. Kokeilin leikkiä säädöillä fiiliksen mukaan ja ylipaineesta en saanut juuri mitään irti . liekö syynä holkin jatkuva irtoaminen, jolloin paine katosi vai allekirjoittaneen suht paksu penis, joka ei lisää tiukkuutta lelulta vaatinut. Alipaine sen sijaan tuntui oikeilla säädöillä ihan höpölle ja se sai tuntuman muuttumaan hieman vaginan ja suihinoton sekoitukseksi . ei tosin kovin dramaattisesti, mutta vähän kuitenkin. Joka tapauksessa eniten käytin lelua kierrekorkki täysin auki, jolloin painetta ei kotelon sisään syntynyt. Lelua testatessani jokailtaiseksi rutiinikseni tuli laueta litra spermaa flesuun ennen nukkumaanmenoa, kun runkkaaminen Fleshlight GO:lla tuntui liian hyvälle ja addiktoivalle. Testaamistani masturbaattoreista/keinovaginoista tämä pääsee tuntuman suhteen melko korkealle, ehkä jopa top kolmoseen. Pidän tätä kovana saavutuksena, koska harva lelu pääsee päivittäiskäyttöön käden ja muutaman vakiolelun seuraksi. Tuntumasta siis propsit tämän fleshlightin suunnittelijoille . insertin sisustan yksityiskohdat todella tuovat Super Skin -materiaalin parhaat puolet esiin.

Mainittakoon vielä, että fleshlighteihin on saatavilla kaikenlaisia lisäosia ja tarvikkeita kokemuksen parantamiseksi. Saatavilla on esimerkiksi insertin lämmitin ja kiinnike, jolla flesun saa suihkun seinään kiinni nussittavaksi ilman käsiä. Toki voihan tätä lelua panna ilman käsiä, kunhan käyttää vähän mielikuvitusta esimerkiksi tyynyjen ja peiton avulla. Myös erilaisia pesu- ja hoitoaineita sekä erityyppisiä lämmittäviä ja viilentäviä liukuvoiteita on saatavilla.

Kokonaisuutena Fleshlight GO Torque Ice on laadukas fleshlight, joka soveltuu parhaiten päivittäiseen runkkaukseen. Plussaa tälle lelulle tulee tuntumasta, kompaktista koosta ja paineensäätömahdollisuuksista. Miinusta taasen tulee holkin jatkuvasta irtoamisesta kierrekorkin ollessa kiinni sekä siitä, että puristuksen voimakkuutta ei voi säätää käsin. Suosittelen tätä lelua jokaisen miehen leluboksiin matkaflesuksi tai ihan jokapäiväiseen käyttöön. Kevyehkön kokonsa ja todella hyvän tuntumansa ansiosta tässä on hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi fleshlightiksi.

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: We-Vibe - Moxie Seuraava arvio: Elegance - Dreamy Klitoriskiihotin