Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SATISFYER LAY-ON - WHITE TEMPTATION

Satisfyer -tuotemerkin kiihotin värisee todella tehokkaasti. Tuote sopii erityisesti esileikkiin ja sooloseksiin. Kaunis, naisellinen ja elegantti kiihotin sopii hyvin myös lahjaksi.

CarissaNainen 24v,

Mul on Sätisfaijeri!

Mainos tuli heti mieleen avaamastani tuotteesta. Tällä kertaa testissä on Satisfyer Layons - White Temptation .huipputehokas minityydyttäjä.. Pakkaus oli näpsäkkä: hyvin vähän ohjetekstiä ja lähes pelkkiä kuvia. Saatoin lähteä heti kokeilemaan tuotetta ennen ohjeiden avaamista, mutta eipä niistä enempään viisastunutkaan.

Satisfyer -tuotteilla on monessa kahvamainen muotoilu, kuin myös Layonsissa. Itse tuote on todella kaunis, naisellinen ja elegantti ja se tuntuu kädessä miellyttävältä. Painikkeita on vain kaksi, + ja -. Pitkään painaessa + laite alkaa väristä ja tämän jälkeen eri värinämoodeja voi selata molemmista painikkeista. Laite sammuu taas pitkään painamalla +painiketta. Värinä tuntuu heti kädessä todella voimakkaalle, vaikka laite on kooltaan pieni. Kuitenkin hurina on myös sen mukainen, teho tekee vibraattorista äänekkään. Lataus ja pesu on tehty todella helpoksi, sillä tämäkin tuote on vedenkestävä ja laturissa on pikakiinnitys magneetilla.

Kokeillessani vibraattoria ensin itsekseni sen teho tosiaan riittää orgasmiin ihan vaatteidenkin läpi. Klitoriksen päällä vaatteiden läpi laite tuntuu jopa paremmalta kuin paljaaltaan, sillä voimakas värinä on korkeataajuuksinen, kun itse pidän enemmän matalataajuisesta värinästä. Värinä osuu myös suhteellisen pienelle pinta-alalle laitteen kärjelle. Muotoilun avulla saa myös käytettyä sopivasti voimaa ja vibraattorissa on hyvä tuntuma.

Kokeilimme vibraattoria myös miesystäväni kanssa, mutta Layons sopii paremmin esileikkiin kuin yhdyntään. Humputuksessa painaa herkästi laitteen +nappia, jolloin rytmit alkavat sekoilla omiaan tai vahingossa sammuttaa koko vibraattorin. Huomasin myös sooloillessa vahingossa painavani + nappia pitkään, jolloin juuri h-hetkellä laite pettymykseksi sammuu. Kokeilimme myös vibraattoria eri päin klitoriksen päällä, mutta aina jostain kulmasta nappuloita eksyy painelemaan. Miesystävä oli tyytyväinen värinän voimakkuuteen, sillä toinen osapuoli saa värinästä väkisinkin osansa.

Vibraattori sopii hyvin esileikkeihin ja lahjaksi, suosisin kuitenkin ainoana vibraattorina jotain muuta matalataajuista ja käteen sopivampaa tuotetta, kuten Fun Factoryn Laya II. Hintalaatusuhteeltaan Layons on kuitenkin erinomainen, en olisi uskonut sen maksavan vain 30 euroa! Layons on myös melkein liian helppo ottaa esille ja akku on kestänyt jo pitkän tovin käyttöä.Edellinen arvio: Satisfyer Lay-On - Sweet Sensation Seuraava arvio: Satisfyer Partner - Multifun 3


Satisfyer Lay-On - White Temptation
2990

Satisfyer Lay-On - White Temptation

Satisfyer Lay-On -tuotesarjan elegantti White Temptation -klitoriskiihotin on varustettu HUIPPUTEHOKKAALLA moottorilla. Tehoa on jopa niin paljon että voit hieroa klitoristasi ja häpyhuulia alushousujen päältä!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.