Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ELECTROSHOCK - ELECTRO LIGHTNING WAND

"Tämä sähkösauvasetti soveltuu erittäin hyvin BDSM -henkisille pariskunnille leikkien piristämiseksi ja miksei kokeilunhaluisen sooloseksiharrastajan leluboksiinkin. Parhaat ominaisuudet lelusta saa kuitenkin irti silloin, kun antaa kumppanin päättää kohtalostasi."

CupidoMies, 24v.,

No nyt on sähköistä settiä luvassa, sillä tämä ElectroShockin sähkösauvasetti ei jätä ketään kylmäksi! ElectroShockin Electro Lightning Wand on verkkovirtaan kytkettävä sähköshokkilelu, joka antaa keholle sähköshokkeja erilaisten vaihdettavien lasisten vaihtopäiden välityksellä. Paketin mukana tulee itse sähköshokkilaitteen lisäksi adapterit erilaisille pistorasioille ja neljä erilaista lasista vaihtopäätä . kaikki nätisti pakattuna vaahtomuoviin.

Tämän sähkölelun konsepti on hyvin simppeli . valitse mieluisa lasipää, laita se kiinni laitteeseen, kytke koko sauva verkkovirtaan ja anna sähköshokkien laulaa! Koska lasiset vaihtopäät ovat erimuotoisia, on myös niiden tuntuma erilainen. Tämä johtuu siitä, että kehoon on kosketuksissa erimuotoinen pinta, minkä takia sähkö siirtyy laitteesta kehoon eri intensiteetillä. Mitä pienempi/terävämpi pää, sitä intensiivisempi ja terävämpi itse sähköshokki on. Sauvassa on myös portaaton säätö teholle, mikä on aina tervetullut sähköleikkeihin. Mainittakoon myös se, että lelua EI saa käyttää märkänä . tämän toki pitäisi olla kaikille selvää, kun on verkkovirtaan kytkettävästä lelusta kyse. Sen kanssa voi kuitenkin käyttää sähkönjohtavuutta parantavia liukuvoiteita, mitkä tuovat hieman erilaisia tuntemuksia esiin. Lelua voi myös käyttää limakalvoille (esim. vulvan eri alueet), vaikka ne kosteita usein ovatkin. Pääasia on, ettei kosteutta pääse kahvaosan sisällä oleville komponenteille.

Sähkösauvan toimintaperiaate perustuu korkeaan jännitteeseen ja pieneen sähkövirtaan, joka johdetaan lasisten vaihtopäiden sisällä olevan Neon-kaasun kautta iholle . tämän takia lasipään sisällä oleva Neon hehkuu oranssina virran ollessa päällä. Todella pienen sähkövirran takia lelu on hyvin turvallinen käyttää, vaikka jännite onkin korkea . tällaiset sähköshokit eivät läpäise ihoa juuri nimeksikään eivätkä voi esimerkiksi vahingoittaa kudosta. Täydellä teholla ihon saa kuitenkin punoittamaan ja ärtymään, koska sähkövirran valokaari hehkuu lämpöä ja saattaa aiheuttaa pieniä palovammoja iholle, jos päätä pitää liian pitkään samassa kohdassa kovalla teholla. Kannattanee siis lähteä liikkeelle sähköshokkien kanssa varovaisesti. Lelusta lähtee melko kova sirisevä ääni, joka tuo allekirjoittaneelle mieleen keskiaikaiset kidutusvälineet. Iho voi myös haista .sähköiselle. sähköshokkien jälkeen, koska valokaari muodostaa iholle otsonin oksideja. Haju lähtee ajan kanssa pois eikä sitä huomaa kuin nuuhkimalla ihoa. Käytön jälkeen lasiset vaihtopäät voi irrottaa ja pestä saippualla hanan alla . itse kahvaosaa ei tarvitse eikä saa pestä. Ennen seuraavaa käyttöä on syytä odottaa, että lasiset vaihtopäät ovat kunnolla kuivaneet.

Lyhyen sähkötekniikan oppimäärän jälkeen voimmekin suunnata kohti itse tärkeintä asiaa, eli mille sähköshokit oikein tuntuvat? Tähän kysymykseen on hyvin haastava vastata, koska tuntemuksia on vaikea kuvailla. Pienillä tehoilla sähköshokit eivät joko tunnu millekään tai tuntuvat sekoitukselle kutitusta ja kosketusta. Tehoa nostaessa tai kosketuspintaa pienentäessä intensiteetti nousee ja shokit alkavat tuntua ensin nipistäviltä ja lopuksi jopa kivuliailta. Omasta mielestäni teho on silloin nautinnollisimmillaan, kun ollaan nipistävän ja kutittavan välimaastossa. Eri vaihtopäistä nautin eniten pyöreästä paksusta päästä, koska se jakaa shokin laajemmalle alueelle ja äkillisiä piikikkäitä sähköiskuja ei synny. Myös harjan muotoinen pää oli hyvin mielenkiintoinen ja hieman erilainen muihin verrattuna. Eri päät myös soveltuvat paremmin eri kehon alueille . esimerkiksi pyöreä paksu pää soveltui mielestäni parhaiten herkille alueille (esim. terska, frenulum, kivekset, väliliha), koska se ei antanut teräviä shokkeja, toisin kuin terävämmät päät. Pieni pallomainen pää ja kielenmuotoinen pää soveltuivat paremmin isommille ihoalueille, kuten esimerkiksi rintakehälle, sisäreisiin, vatsaan ja selkään. Harjaa käytin vähän kaikkialla, mutta kivoimmat tuntemukset sillä sai niskan, kaulan, hiuksien ja pepun alueella. Suosittelen ensikertalaisia aloittamaan paksulla pyörällä päällä, koska se on kaikista vähiten intensiivinen. Mainittakoon myös se, että sähkön virratessa sauvasta kehoon on lelusta muodostuvat valokaaret mahdollista nähdä pieninä salamoina. Kun sauvaa nostaa poispäin kehosta, keskittyy kaikki energia hetkellisesti yhteen pisteeseen ihossa . tästä lähtee pieni .zap. -ääni ja shokki tuntuu piikikkäänä. Kyseinen isku tuntuu samalle, kun staattisen sähkön purkautuessa esimerkiksi ovenkahvaan. BDSM -henkiset ihmiset voivat tällä tavoin kiusata kumppaniaan nostelemalla sauvaa yllättäen.

Sooloseksisessioihin allekirjoittanut integroi kyseisen sähköttimen hyvin helposti, joten ei kun virrat päälle, pari tarkoin valittua lelua kaveriksi ja testailemaan. Testaillessani lelua en pystynyt saamaan orgasmia pelkästään sähköshokkien avulla, vaikka tietyllä voimakkuudella kiveksiä ja penistä hyväillessä sain sykähdysmäisiä, nautinnollisia aaltoja. Koska orgasmia ei pitkän kiusoittelun jälkeen tullut pelkällä sähköllä, päädyin tyhjentämään tarpeeni fleshlightiin samalla kiveksiä ja välilihaa sähköttäen. Kuten muillakin testaamillani sähköleluilla, myös tämän kanssa sain normaalia runkkaamista kovempia orgasmeja. Huomasin myös, että esimerkiksi frenulum ja terska olivat merkittävästi kosketusherkempiä sähköshokkien jälkeen, minkä ansiosta laukesin flesuun todella nopeasti sen otettuani sähköshokkien kaveriksi.

Koska mitäpä sooloseksi olisi ilman koko leikin vetämistä överiksi, niin toiselle testikerralle pistettiin koko homma sähköiseksi. Peppuun sähkötappi, sähköiset penis- ja kivesrenkaat päälle ja sähkösauva laulamaan. Kaveriksi vielä mukaan masturbaattori penikselle ja kohti ääretöntä. Kehoon jatkuvalla syötöllä tulevat useat eri sähköiskut ja -aallot olivat todella kiusoittelevia ja saivat allekirjoittaneen oikein janoamaan laukeamista. Kiusoittelemalla koko kehoa aina päästä varpaisiin sähköllä ja masturboimalla aina reunalle asti oli tajunnanräjäyttävä orgasmi taattu, kun vihdoin sallin itselleni runkata loppuun asti. Kuten aiemminkin olen sähköleluja arvioidessani todennut, ovat ne todella tehokkaita välineitä orgasmin voimistamiseen, vaikka itse en ole pelkästään sähköleluilla orgasmia saanutkaan. Tämä sähkösauvasetti ei ole poikkeus sääntöön, vaikka sen käyttö voikin olla hieman aiemmin testaamia lelujani monipuolisempaa. Esimerkiksi päänahan, niskan tai sisäreisien hyväilystä sähköshokeilla voi löytää itsestään aivan uusia puolia. Kutittavat ja kiusoittelevat sähköshokit voivat saada sänkyyn sidotun uhrin anelemaan enemmän ja nipistävät, kivuliaat shokit taas anomaan armoa. Sähköseksi ei välttämättä sovellu kaikille, mutta sen avulla voi saada kovempia orgasmeja, kiusata itsensä tai kumppaninsa rajamaille sekä mahdollisesti kokea sellaisia tuntemuksia, mitä ei normaalissa seksissä voi kokea. Suosittelen jokaista lukijaa kokeilemaan ainakin kerran sähköleluja.

Plussaa lelulle säädettävyydestä vaihtopäiden ja portaattoman tehosäädön ansiosta, soveltuvuudesta niin BDSM -leikkeihin, parisuhteen piristimeksi, kuin sooloseksiinkin sekä verkkovirtaan kytkettävyydestä. Miinusta kovasta sirisevästä äänestä (Voi joidenkin mielestä soveltua ko. lelulle luoden .kidutusmaisen. tunnelman). Tämä sähkösauvasetti soveltuu erittäin hyvin BDSM -henkisille pariskunnille leikkien piristämiseksi ja miksei kokeilunhaluisen sooloseksiharrastajan leluboksiinkin. Parhaat ominaisuudet lelusta saa kuitenkin irti silloin, kun antaa kumppanin päättää kohtalostasi.Edellinen arvio: Fun Factory - BE-ONE Vibrator Seuraava arvio: Mystim - Plunging Pete peniskruunu plugilla


ElectroShock - Electro Lightning Wand
10900

ElectroShock - Electro Lightning Wand

Electro Lightning Wand on ihanan monipuolinen ja helppokäyttöinen sähkölelu! Sen neljällä erilaisella vaihtopäällä ja kiihottavan tuntuisilla sähköimpulsseilla voit stimuloida koko vartaloa ja kokea uskomattoman voimakkaita orgasmeja!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv