Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

WE-VIBE - MELT

"Sykkivien paineaaltojen, värinän ja imun yhdistelmä on taivaallinen. Tunne on niin kokonaisvaltainen, että Melt pakottaa tulemaan uudestaan ja uudestaan." Meltin litteän muodon ansiosta sen kanssa on helppo olla yhdynnässä.

PeppufantasiaaN30v,

Sain testattavakseni We-Vibe Melt klitoriskiihottimen. Tässä kaunottaressa on Pleasure Air teknologialla tehty imu, joka saa synnyttää alipaineen, joka saa klitoriksen nousemaan kiihottimen suuta kohden. Sykkivät paineaallot, värinä ja imu ovat aika lyömätön yhdistelmä räjäyttäviin orgasmeihin. Minulta löytyy aiemmin kaksi saman teknologian omaavaa lelua ennestään, joten mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan uutta tuttavuutta.

Tämä kaunotar annettiin minulle helposti avattavassa ja suljettavassa laatikossa. Mukana oli myös silkkinen pussukka, pikaohjekirja, USB-kaapeli sekä vesipohjaisen liukuvoiteen testeri.n Itse kiihotin on kauniin muotoinen, pinkin värinen ja ihanan samettisen tuntuinen. Säätöpainikkeet on sijoitettu varren yläpintaan. Siinä on 12 eri voimakkuutta eli valinnanvaikeus voi iskeä. Melt on vesitiivis, joten sillä voi surrutella huoletta suihkussa. Se on noin 13 cm pitkä ja noin 4 cm leveä. Hauskaa tässä kiihottimessa on se, että sitä voi säätää älypuhelimeen ladattavalla WE-Connet-sovelluksella. Kumppani voi säätää kiihotinta, vaikka toisesta maasta. Kaukoseksi saa tällä lelulla ihan uuden ulottuvuuden.

Laitoin Melt-kiihottimen suuttimen reunoille vesipohjaista liukuvoidetta. Melt käynnistyi helposti painamalla + painiketta lyhyesti. Asetin sen klitoriksen päälle. Lähdin kokeilemaan pikkuhiljaa voimakkaampaa imuvoimaa painamalla uudestaan + painiketta. Voimakkuus väheni painamalla - painiketta. Sykkivien paineaaltojen, värinän ja imun yhdistelmä on taivaallinen. Edelleen. Tunne on niin kokonaisvaltainen, että Melt pakottaa tulemaan uudestaan ja uudestaan. Meltin kanssa oli myös helppoa harrastaa mieheni kanssa seksiä. Se oli juuri sopivan litteä, että sitä oli suht helppoa pitää välissämme.

Melt sopii kaikille klitoriksen omistaville ja myös kätevä yhteisiin puuhiin. Se oli ehkä astetta äänekkäämpi samantyyppisiin käyttämiini leluihin verrattuna. Siitä pieni miinus. Mutta edelleen paineaallot, imu ja värinä samassa paketissa on aina voitto. Sopii vaikka lahjaksi!Edellinen arvio: ZALO - Queen G-Spot Vibrator Seuraava arvio: Pumped - Smart Cyber Pump, penispumppu


We-Vibe - Melt
14900

We-Vibe - Melt

We-Vibe Melt -klitoriskiihotin on suunniteltu paitsi naisen mutta myös jaettuun nautintoon! Sen tarjoamat sykkivät paineaallot sekä kevyt imu ja värinä hierovat klitoristasi nautinnollisesti ja johtavat mahtaviin orgasmeihin!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv