Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

LOVE ROUSER VIBRAATTORI

Jos etsit todella tehokasta vibraattoria, olet löytänyt etsimäsi! Hieman erikoisen näköinen vibraattori jakanee mielipiteitä, mutta testiryhmäläisen sanoin: Kaikilla meillä on omat mieltymykset ja fantasiat, ketä mikäkin lelu kiihottaa.

HotBunsPari, N 29v ja N 28v,

Jos etsiskelet jotain todella tehokasta vibraattoria, niin se on kyllä Love Rouser!

Laitteesta löytyy 10 erilaista värinärytmiä. Omassa testauksessa riitti ihan ensimmäiset pari pykälää, koska loppua kohden on jo vähän liikaa tehoja minun makuuni.

Yhdessä tyttöystäväni kanssa Love Rouser oli ihan hauskaa kokeiltavaa. Vibraattori on hyvin taipuisa, joten helppo käyttää myös kahdestaan. Laitteen toisessa päässä olevat pallopäiset ulokkeet ovat myös kiva lisä, niillä voi esim. stimuloida nännejä tai ihan mitä kehon osaa vain.

Myös penetraatiota varten tarpeeksi pituutta ja paksuutta, ainakin meille riitti.

Jos käyttää runsaasti liukkaria niin laitteesta on aika hankalaa saada kunnon otetta, koska on kuitenkin ihan suorasta muodosta kyse. Rauhallisissa leikeissä ok, mutta jos rajummat leikit innostaa niin sitten tämä kaveri ei kyllä kunnolla pysy kädessä.

Esteettisesti vibraattori jätti vähän kylmäksi, koska ulkomuoto muistuttaa enemmän kastemadon ja meduusan risteytystä, hahah! Mutta hei! Kaikilla meillä on omat mieltymykset ja fantasiat, ketä mikäkin lelu kiihottaa.

Koska vibraattori on niin tehokas niin siitä lähtee myös aika paljon ääntä, joten ei ole hiljaisinta mallia.

Kaikin puolin hyvin tehokas vibraattori sellaista etsivälle!Edellinen arvio: Hydro Power Blower Masturbator Seuraava arvio: Satisfyer - Lovely Honey


Love Rouser Vibraattori
5990 2990
 

Love Rouser Vibraattori

Love Rouser Vibraattori on kaunis kuin kesäinen mehujää, joka tarjoaa sekä kiihottavaa vispausta, että monipuolista värinää! Tässä lemmentorpedossa on tehokas, 10 erilaista värinärytmiä omaava vibraattori sekä sauvan toisessa päässä oleva klitoris- ja nännikiihotin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

cook