Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ROCKS-OFF - XERUS MEN-X

Tämän vibraattorilla varustetun penisrenkaan tehot ovat huippuluokkaa! Tuote sai kehuja myös laadukkaasta materiaalistaan ja helppokäyttöisyydestään. "Kaiken kaikkiaan tätä kiihotusrengasta on vaikea olla suosittelematta. Se toimii juuri niin kuin kuuluisi - helposti ja nautinnollisesti."

SandyPari, N. 24 v, M. 33v,

Rocks-Off - Xerus Men-X saapui postissa piristämään kesälomamme helteisiä päiviä. Tummanpuhuva ja mystisen salaperäinen paketti paljasti sisältään ihoa hivelevän pehmeän, silikonipintaisen penisrenkaan. Penisrenkaassa oli myös vibraattori. Paketin esittelyteksti lupasi huimat 10 eri värinäohjelmaa, nopean USB-latauksen sekä elämämme kyydit. Tuote vaikutti lupaavalta etenkin pariskunnan makuuhuoneeseen, mutta myös miehen omiin leikkeihin. Ja miksei tästä olisi iloa myös naiselle yksinään, vibraattori nimittäin saattaisi hoitaa homman aika mukavasti...

Xerus sai lempinimekseen X, ja pääsi heti nopean latauksen jälkeen testattavaksi. Tuotteesta välittyi todella laadukas tuntuma, materiaali oli silkkisen pehmeä, mutta kuitenkin jykevän kestävä. Penisrengas ei ollut kovin joustava, mutta mahtui kuitenkin peniksen ympärille juuri ja juuri. Miehen erektio pysyi Xeruksen ansiosta jäykempänä, ja minun hypätessä ratsastamaan päälle, osui vibraattori juuri oikeisiin paikkoihin. Parhaalta vibraattori tuntui ehdottomasti asennossa, jossa minä ratsastin miehen päällä. Värinäohjelmat olivat erilaisia ja toinen toistaan voimakkaampia.

Pakko myöntää, että vibraattori pääsi testiin myös minun omiin leikkeihini, ja sen voimakkuus todellakin oli aivan huippuluokkaa. Tuote tulee ehdottomasti jatkuvaan käyttöön meidän puuhissamme. Lisäksi plussaa sen helposta puhdistamisesta. Tuote on lisäksi vedenkestävä, joten siitä saattaa olla iloa myös kylppärin puolella...

Suosittelen tuotetta pariskunnan yhteisiin hetkiin piristämään arkea makuuhuoneen puolella. Xerus sopii myös miehen omiin hetkiin ja voimistaa erektiota. Kovin paksulle penikselle tämä tuote ei välttämättä sovellu parhaiten, sillä penisrenkaan materiaali ei juurikaan jousta.

PuputPari 25 v.,

Saimme postissa Xerus Men-X -kiihotusrenkaan, jota olemme testanneet nyt parin viikon ajan. Ulkomuodoltaan rengas on hyvin asiallisen ja tyylikkään näköinen: mustaa silikonia hopeanvärisillä yksityiskohdilla. Tuote todellakin muistuttaa autonavaimia, ja mikäs siinä, eipä tällaisen seksilelun ulkomuodolla käytettäessä juurikaan väliä ole. Tuote on USB-ladattava, joten käyttöönotto on todella helppoa ja mukavaa. Myös puhdistus jälkikäteen sujuu käden käänteessä.

Käyttö on hyvin yksinkertaista. Jäykistynyt penis laitetaan renkaan sisälle, ja värisevä osa käännetään sopivaan asentoon siten, että se hieroo klitorista . eli esimerkiksi lähetyssaarnaaja-asennossa ylöspäin miehen häpykarvoja kohti, ja takaapäin rakasteltaessa (henkilökohtainen suosikkiasentomme) alaspäin kiveksiä kohti. Tämä, kuten muutkin kokeilemamme penisrenkaat, soveltuu mielestämme parhaiten sellaiseen rauhallisempaan seksiin, jossa nainen ottaa esimerkiksi ratsastusasennossa ohjat ja pikemminkin hieroo itseään miestä vasten (eli penis on koko ajan naisen sisällä eikä liiku edestakaisin), jolloin klitoris saa jatkuvaa hyväilyä.

Yhden erikoisuuden löysimme tästä renkaasta: ainakin näin keskivertokokoisen peniksen omistajalle tämä rengas ei tuonut aivan niin voimakasta puristusta kuin muutamat muut. Erektio oli kyllä normaalia lujempi, mutta ei niin kivenkova kuin esimerkiksi joissain Adrien Lasticin renkaissa. Toisaalta emme kokeneet sitä varsinaisena heikkoutena, sillä se tavallaan jopa hieman paransi käytön mukavuutta. Se myös tarkoittanee sitä, että juuri tämä rengas sopii todella hyvin myös teille onnekkaille suurempien penisten omistajille.

Ja pyllyjen ystävät ilahtuvat varmasti kuullessaan, että erektiota vahvistava puristus ja klitorista kiihottava värinä soveltuvat mielestämme erityisen hyvin anaaliseksiin lähetyssaarnaaja-asennossa. Toisaalta peppuun voi laittaa myös jonkin Kaalimadon erinomaisista anustapeista, jolloin pillusta tulee mukavan tiukka ja klitoris suorastaan huutaa kiihotusrenkaan syleilyä. Yhden kerran tällaista asetelmaa testatessamme onnistuimme laukeamaan yhtä aikaa, ja voimme kertoa, että ne olivat molempien mielestä yhdet kaikkien aikojen parhaista orgasmeista. Kun naisen molemmat reiät olivat täynnä ja Xerus Men-X täristi klitorista, pimpsa lypsi jokaisen spermapisaran sisäänsä ennenkuulumattomalla innolla. Olimme niin uupuneet, ettemme pystyneet toiseen kierrokseen. Kokeilkaa ihmeessä!

Kaiken kaikkiaan tätä kiihotusrengasta on vaikea olla suosittelematta. Se toimii juuri niin kuin kuuluisi - helposti ja nautinnollisesti. Väriseviä panohetkiä!Edellinen arvio: KINK - Ultimate Rim Job Seuraava arvio: Vegan Fetish - Bondage Set


Rocks-Off - Xerus Men-X
4990

Rocks-Off - Xerus Men-X

On autonavaimia ja sitten on miesten seksivälineitä jotka näyttävät autonavaimilta! Tyylikäs, tehokas, laadukas ja kestävä Rocks-Off Xerus-kiihotusrengas penikseen takaa yhtäaikaisesti nautinnon molemmille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv