Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato Joulukalenteri on nyt saatavilla - hinta vain 139 euroa.  

Bathmate - Hydro 7 -penispumppu

TESTIRAPORTTI

"Kaikkiaan Bathmate Hercules on laadukas tuote, joka tekee sen minkä lupaa. Se on tehokas ja yksinkertainen väline, jonka käyttäminen on hauskaa ja helppoa. Ilmakäyttöinen tyhjiöpumppu häviää tälle mennen tullen ja lentääkin varmaan pian turhana roskiin. Eipä tästä pahaakaan sanottavaa oikein keksi."

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.

Vedellä toimiva penispumppu? Siis mikä?

Ensimmäiset reaktiot paketin avaamisen jälkeen olivat vähintäänkin hämmentyneet. Penispumppuja on toki aiemminkin tullut vastaan ja sellainen löytyy omastakin kokoelmasta mutta Bathmaten kaltainen kapistus oli meille täysin vieras ja ennenkuulumaton. Pienen selvittelyn ja hypistelyn jälkeen homman nimi tuli kuitenkin selväksi; Bathmate muodostaa veden avulla alipaineen, joka saa peniksen paisuvaiset kasvamaan ainakin hetkellisesti. Hylkäsimme kuitenkin nämä fysiikan ja biologian teoriat pikaisesti ja siirryimme käytännön oppituntien pariin.

Ilmeisesti pumppu on parhaimmillaan kylpyammeessa käytettynä mutta omat testimme on suoritettu suihkussa. Eli ohjeiden mukaan muutama minuutti hengailua lämpimässä suihkussa ja kalu sisään. Ensimmäinen yritys meni hieman metsään, vesi pääsi pakenemaan putkesta eikä alipainetta ehdi syntyä. Toisella yrityksellä onnistuu, jujuna on painaa pumpun päässä olevaa pientä nuppia pohjassa ja irrottaa siitä vasta samalla kun työntyy sisään pumppuun. Näin mahdollisimman vähän vettä pääsee pakoon väärää kautta. Tämän jälkeen pumppua aletaan työntää kehoa vasten niin, että vesi pääsee pakenemaan pumpun päästä. Alipaineen tuntee heti ja se voimistuu selkeästi mitä enemmän vettä pumppaa pois. Paine on miellyttävä, kunhan sen malttaa pitää kohtuullisena. Liikaa pumppaamalla pystyy helposti aiheuttamaan kivuliaitakin tuntemuksia ja omaa kroppaa kannattaa kuunnella, vahinkoa kun ei mielellään miehuuksilleen aiheuttaisi.

Ilmalla toimivaan pumppuun verrattuna Hercules saa täydet pisteet. Vedessä tapahtuvan actionin vuoksi liukkarilla ei tarvitse sotkea ja paine on selvästi tasaisempi ja vähemmän kivulias. Bathmate myös koostuu vain yhdestä osasta, eikä vaadi tiivisteiden kanssa pelailua. Toki hiukan paksummalla ja pidemmällä lerssillä varustettu kaveri ei tätä voi käyttää. Omamme sopivat juuri mukavasti ja kasvuvaraakin jäi juuri sopivasti.

Entäs ne tulokset? Kyllähän niitäkin saatiin. Muutaman testikierroksen jälkeen ainakin allekirjoittanut on huomannut kalunsa olevan huomattavasti paksumpi ja pidempi sekä juhla- että lepokunnossa. Myös poikaystävä vahvistaa; näyttää kuulemma paksummalta mutta myös tuntuu siltä kädessä ja suussa. Vaikutus on kuitenkin näkyvimmillään vain muutamia tunnin eikä parissa viikossa voi vielä huomata pysyviä vaikutuksia. Alun jälkeen olen kuitenkin niin vakuuttunut tuotteesta, että se on tullut jäädäkseen. Netistä kaivatun .harjoitusohjelman. avulla on tarkoituksena pelata tämä kortti loppuun ja katsoa kuinka pitkälle säännöllisellä treenillä päästään.

Kaikkiaan Bathmate Hercules on laadukas tuote, joka tekee sen minkä lupaa. Se on tehokas ja yksinkertainen väline, jonka käyttäminen on hauskaa ja helppoa. Ilmakäyttöinen tyhjiöpumppu häviää tälle mennen tullen ja lentääkin varmaan pian turhana roskiin. Eipä tästä pahaakaan sanottavaa oikein keksi.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
Edellinen arvio: Bathmate - Hydromax 7 -penispumppu, sininen Seuraava arvio: Fun Factory - Stronic G pulsaattori