Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

BDSM Starter Kit

TESTIRAPORTTI

Bondageseksi tuntuu olevan monien pariskuntien salaisella haavelistalla melko korkealla, siksi päätimme lähettää kokeiluun hienon paketin, josta löytyy kaikki tarpeellinen sitomisleikkien aloittamiseen.

Paketti lähti kahdelle testaajapariskunnalle, ja vastaanotto oli todella hyvä. Setti todettiin kattavaksi ja varsin laadukkaaksi kokonaisuudeksi. Yleisarvosana melkein yhdeksän! Lue itse, millaisissa leikeissä settiä testattiin!

NautiskelijatPariskunta

Saatuani paketin postista käsiini päättelin jo paketin koosta että sisältä saattaisi löytyä kenties jonkinmoinen sitomissetti.. Ja oikeassa olin. Olimme saaneet testattavaksi BDSM starter kit:in.

Postipaketin sisältä löytyi tukevan oloinen laatikko jonka kyljessä lyhyesti kerrottiin mitä itse settiin sisältyy. Rannekahleet, nänninipistimet, ruoska, bondageköysi, kaulapanta ja kaulapantaan talutushihna + pieni lukko & avaimet, suukapula, silmämaski..

Avasimme laatikon ja aloimme uteliaina tutustua tavaroihin tarkemmin. Sisältä paljastui muovisilla ruusun terälehdillä peitelty mustaa, materiaaliltaan jonkin sortin nahkaa oleva setti. Ensivaikutelmaltaan tavarat tuntuivat kädessä todella miellyttävältä ja myöhemmin huomasimme että myös ihoa vasten materiaali oli mitä parhain.

Suukapulassa, silmämaskissa, rannekahleissa ja kaulapannassa oli sisäpuolella ohut puuvillainen "vuori" joka oli miellyttävä iholla, ei hiostanut eikä hiertänyt.

Mieheni kahlitseminen ja sitominen oli jo omanlaisensa ihana esileikki itsessään. Rannekahleet ja kaulapanta talutushihnoineen olivat jo ensikäytössä taipuisaa materiaaliltaan mutta silti napakat ja tukevat. Niiden tiukkuutta/istuvuutta sai säädeltyä hyvin niissä olevien solkien avulla. Soljet sujahtivat helposti kiinni ja kaulapantaan kuuluva pieni lukko napsahti lukkoon jättäen mieheni täysin minun armoilleni.

Pieni musta nahkaruoska ja suukapula säädettävällä nahkaremmillä kruunasivat koko komeuden.

Bondageköyttä löytyi noin viitisen metriä, siitä piisaa sitomisen ohella solmuun jos toiseenkin. Köysi oli hyväntuntuista, sormenpaksuista narua, pehmeää mutta silti jämptiä. Ei varmasti pureudu ihoon tai hierrä sitä rikki ronskimmassakaan käytössä!

Tuotteen ainoat miinuspisteet taitavat tulla nänninipistimistä joista varsinkin itse innostuin kovasti kun löysimme ne laatikosta. Nipistimet oli kiinnitetty toisiinsa ohuella, hopeanvärisellä ketjulla ja niissä oli pienet kulkuset koristeina. Kilikellot lähti ainakin meillä heti pois ja ne olivatkin onneksi helppo pyöräyttää lenksukoistaan irti itse tuotetta hajottamatta.

Nipistimet itsessään olivat sen malliset että ne eivät pysyneet hyvin paikoillaan vaan lipsahtivat todella helposti irti nännistä. Ei auttanut vaikka otti niiden päissä olevat pienet kumitassut pois, nipsuttimet vain pureutuivat nänneihin terävämmin ja irti lipsahtaessa se tuntui melko epämiellyttävältä.

Kaikin puolin toimiva ja näppärä paketti. Asteikolla 1-10 saa BDSM starter kit meiltä 8,5. Miellyttää käyttäjien lisäksi myös silmää. Meillä ainakin sai aikaan positiivisen yllätyksen ja varmasti tulee olemaan mukana leikeissämme usein!

Kirjoittanut: Nautiskelijat
Mr. ja Mrs. JacksiePari, Alle 30 v

Jes! Postiluukusta tipahti saapumisilmoitus, ja taas oli tulossa uusi testattava lelu. Lappu äkkiä taskun pohjalle ja postiin hakemaan. Ensimmäisen yllätyksen aiheutti tuon ruskean paketin koko; se oli paljon suurempi, kuin aiemmin tulleet paketit. Mitä ihmettä sisällä voi olla?

Pahvilaatikon sisältä kaivettiin esille toinen pahvilaatikko. Laatikon kansi herätti aavistuksen ristiriitaisia tunteita; mielenkiintoa, epäilyksiä mutta ennen kaikkea mysteerin tuntua. Paketin päävärinä on musta, mutta kannessa on kuvattuna nainen, jolla on kaulapanta sekä siihen kytketty kettinki. Nyt pääsisimme kokeilemaan bondagea!

Toy Joy'n BDSM Starter Kit'in sisältä löytyi muovisien ruusun terälehtien päältä kaikki bondagen aloitteluun tarvittavat tavarat. Jokainen tuote oli erillisessä muovikääreessä ja siinä olikin ensimmäinen tehtävä - kuoria muovit päältä pois. Muovien kätköistä löytyi kaulapanta (lukollinen), ranne-/nilkkakahleet (voi kytkeä toisiinsa kettingillä), suupallo, sidontaköysi, silmälaput, talutushihna, nänninipistimet (kulkusilla) sekä tietenkin ruoska. Kääreet oli helppo karsia pois ja laatikko toimii todella hyvin säilytyslaatikkona kaikille bondage tavaroille.

Kaikki tuotteet ovat keinonahkaisia, vaikkakin tuntuivat ja tuoksuivat hyvin aidoilta. Musta nahka tuo heti oman tunnelmansa, vaikka tuotteet ovatkin maltillisia. Aloittelijan piti vähän totutella ajatukseen suupallosta ja kaulapannasta hihnoineen. Me olemme kyllä kokeilleet sitomista aiemminkin, mutta tämän aloittelijan paketin myötä veimme kokemuksemme astetta pidemmälle.

Tuotehan toimii molemmin päin; kumpi tahansa voi olla sidottuna. Meillä aloitettiin sitomalla mies. Aloitimme laittamalla kaulapannan ja käsikahleet. Näin ekaa kertaa käytettäessä, materiaali tuntui hyvinkin jäykältä. Käsikahleiden laittaminen kiinni oli suhteellisen haastavaa, sillä siinä piti käyttää voimaa ihan kunnolla. Muuten materiaali tuntui hyvältä ihoa vasten ja ei läheskään niin hiostavalta, kun olimme epäilleet.

Käsikahleet ovat helpot käytettäessä, sillä ne voi kytkeä toisiinsa lyhyellä kettingin pätkällä, jonka molemmissa päissä on ns. papukaijalukko. Toisin sanoen kädet on helppo pitää kiinni toisissaan, mutta helppo myös irrottaa. Kaulapanta on suhteellisen leveä ja se kiinnitetään ns. päiväkirjan lukolla. Mikään tuotteista ei ole sinällään ahdistava, koska tuotteiden lukitukset on helppo aukaista voimalla, jos tulee hätä.

Suupallo on suhteellisen kookas, emmekä suosittele sitä kovin pieni suisille tai leukavikaisille. Meillä molemmilla meinasi leuat lähteä sijoiltaan, kun kokeilimme sitä. Tämän takia päätimme jättää sen kokonaan leikistämme pois. Pallon läpi on kuitenkin helppo hengittää, sillä se on samanlainen kuin salibandypallo, eli täynnä reikiä.

Hihnan saa kiinnitettyä kaulapantaan papukaijalukolla ja sitä kautta dominoitavaa on helppo ohjailla. Meillä esimerkiksi käytettiin hihnaa, kun siirryttiin sängystä tuolille. Hihna ei ole kovin pitkä, mutta eihän sitä olekaan tarkoitettu metsälenkkiä varten. Ja jos dominoitava ei meinaa hihnan avulla pelkästään pysyä mukana, voi ottaa ruoskan käyttöön.

Kumpikaan meistä ei hirveästi rakasta kivun tunnetta, joten meillä ruoskalla leikittiin suhteellisen hellästi. Ruoska on lyhyt ja heti kädensijan jälkeen ruoskan monisyinen ns. iskuosa alkaa. Ruoskalla on helppo kutitella ja pitää jännitystä yllä. Esimerkiksi kuljettaa ruoskaa reittä pitkin hellästi ja hitaasti, mutta yhtäkkiä räpsäyttää kevyesti reittä ruoskalla.

Paketin naru on oiva sitomiseen. Me sidoimme sillä miehen jalat tuoliin kiinni ja sitten kiepautimme narun käsikahleiden kettingin ympäri. Naru on myös todella pehmeä vaikkakin kestävä, joten sitä voi ihan hyvin käyttää ihoa vasten. Kun mies oli sidottuna tuoliin, astuivat kuvaan silmälaput.

Silmälaput ovat samaa keinonahkaa kuin muutkin ja asettuvat mukavasti silmien päälle. Silmälappujen kuminauha ei ole liian tiukka, mutta pitää kuitenkin ne hyvin paikallaan. Silmälaput lisäävät mystiikkaa, sillä kun et pysty näkemään mitä toinen tekee, tuntoaistisi virittyy tarkemmaksi. Tässä vaiheessa kiusoittelu on todella kiihottavaa, sillä pystyt hallitsemaan toista ja suuseksi on aika herkullista molemmille osapuolille.

Meille illassa riitti yksi sitominen, joten parin päivän päästä vasta kokeilimme tilannetta toisin päin. Naiselle laitettiin käsikahleet ja kaulapanta paikoilleen. Tällä kertaa pitäydyttiin sängyn puolella ja juuri se alistuminen ja dominointi kiihotti molempia osapuolia. Naiselle kaikkien muiden lelujen lisäksi tarjolla oli nänninipistimet. Nipistimet ovat ruuvilla säädettävät, joten puristus voiman voi itse määrittää. Muuten metalliset nipistimet ovat saaneet ihoa koskevaan osaan mustan muovisuojuksen, joka on ihoa vasten paljon mukavampi. Nipistin on ulkomuodoltaan pyykkipojan mallinen.

Bondagen aloittelijapakkauksesta löytyy siis kaikki tarpeellinen ja materiaali on oikeasti laadukkaan oloista. Meitä vähän mietitytti ihoa vasten asettuvat metallikiinnikkeet ja se, miten varsinkin herkkä iho reagoi niihin. Pitempään ihoa vasten ollessa ja varsinkin silloin, kun iho alkoi hiota, ilmeni kutinaa, mutta yleisesti pystyi ihan hyvin käyttämään tuotteita. Nikkeliallergikon kannattaa kuitenkin olla tuotteen kanssa varuillaan.

Loistava tuote tarkoitukseensa ja täytti kyllä odotuksemme kunniakkaasti. Bondage on silloin tällöin herkuttelua meillä, mutta tämä paketti kyllä antoi potkua petipuuhiin eikä varmasti ollut viimeinen käyttökerta vielä tälle setille. Ja hei, esimerkiksi silmälappuja voi käyttää ihan päiväunilla. Tuote saa meiltä 9- arvosanaksi, sillä suupallo voisi olla pienempi ja metalliosaset voisivat olla allergiaystävällisempiä.

Ei kun vaan rohkeasti kokeilemaan, molemminpuolisessa luottamuksessa siitä tulee hauskaa!

Kirjoittanut: Mr. ja Mrs. Jacksie