Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Tenga - Flip Zero 0 - Electronic Vibration

TESTIRAPORTTI

Tenga -tuotesarjan uusi, vibraattorilla varustettu masturbaattori kiilasi kyselemättä testaajien suosikkivälineeksi. Täydellisen tuntuinen materiaali, imu, tehokkaat moottorit ja pesemisen helppous tekevät tästä masturbaattorin, josta muut valmistajat saisivat ottaa mallia.

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

"Oh mama, oh BITCH mama!" saatoin sanoa, kun sain arvioitavakseni Tengalta lelun. Olen nimittäin joskus kokeillut varsin Tengan runkkumunia, ja niistä jäi oikein hyvä fiilis. Ei kun kokeilemaan!

Olen aiemminkin testaillut tällaisia masturbaatiotunneleita (oikeasti, en keksi nyt parempaa sanaa), joten mielenkiinnolla odotin, miten Tengan lelu pärjäisi vertailussa. Lelun paketointi on siisti, asiallinen, houkutteleva ja kertoo takakannessaan kaiken oleellisen. Tulee jopa tieteellinen vaikutelma, kun takakantta lukee. Paketti lupaa voimakkaampaa ja tiukempaa menoa kuin sarjan toiset lelut ja tämä taitaa ollakin kaikista kehittynein versio. Lelussa on kaksi erillistä moottoria: ensimmäinen moottori on antaa tärinöitä leluun työntyessä ja lelun kärjessä on toinen, syvempiä, pulssimaisia tärinöitä antava moottori. Vibraatiomoodeja on useita, lelu on vesitiivis, kertalatauksella leikkiaikaa on 40 minuuttia JA tässä on vuoden takuukin! Aiemmissa leluissa en muista olleen takuuta, mutta kun kyseessä on Tenga, uskoisin että haluavat panostaa laatuun kunnolla.

Paketin aukaistessa paljastuu tähän mennessä paksuin ohjeluettelo ja siitä löytää kaikki mahdolliset vinkit, miten lelua kannattaa käyttää, mistä se koostuu ja mitä miten lelu ladataan ja pestään. Ohjeet ovat selkeitä ja tulee vaikutelma, että on tullut hankittua kunnon kodinkone . ohjeet ovat niin ammattimaisen oloisesti tehty. Lataaminen tapahtuu luojan kiitos usb-portin kautta (parissa aiemmassa testilelussa oli patterisekoilua), ja lelu ladataan kätevällä telakalla pystyasennossa. Itse lelu koostuu pehmeästä materiaalista tehdystä tunnelista ja U:n mallisesta .slide armista., joka pitää lelun kasassa. Lelu on helppo pestä ja saa erityispisteet erinomaisesta kuivaamistavasta: lelun voi laittaa pesun jälkeen tuon slide armin päälle ylösalaisin ja auki, jotta vesi tippuu pois, kätevää!

Paketin mukana tuli Tengan omaa liukkaria ja koostumukseltaan se oli kyllä erinomaista ja mukavan paksua. Ensimmäisellä työnnöllä sai jo erinomaisen tuntuman, että hyvää on luvassa. Tengan materiaali on erityisen pehmeän ja mukavan tuntoista kalulle. Koin, että parhaat menot sai, kun rauhallisesti veteli lelua edestakaisin ja antoi kalun upota ihan päätyyn asti. Kauimmainen moottori tuntui tosi hyvältä, tehoa tässä namussa riittää! Fleshlightin tyylisesti lelusta pystyy imaisemaan myös ilmat pois, kun painaa sivuista, joten meno on tiukempaa, mistä lelu saa erityispisteet: vakuumissa tärinät tuntuvat vielä paremmalta, kun lelu imeytyy munan pintaan. Orgasmi oli mainio ja sen sai helposti.

Näitä Flip Zeron tyyppisiä on tullut aiemmin siis testattua, mutta tämä Tengan lelu on tähän mennessä kaikista monipuolisin: tunnelin materiaali on parasta, värinät ovat kohdillaan, peseminen on helppoa, lataaminen on tyylikästä, takuutakin on, vakuumia naidessa meno on erityisen ihanaa. Ja vaikka kyseessä on seksilelu, paketointi ja lelu itsessään on tyylikäs, ohjeistus on asiallista ja lelusta jää oikein hyvä fiilis.

Aika lailla 5/5, tästä minä pidän! Muut valmistajat voisivat ottaa tästä mallia. This is how it's done, guys!

Kirjoittanut: Queer of the Hill
botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Tällä kerralla postiautomaatissa odotteli testaushistoriamme painavin ja isoin paketti. Pakkauksen sisältä paljastui erikoisen näköinen kapseli. Kapseli osoittautui lopulta moderniksi moottoroiduksi luksustason masturbaattoriksi. Jännityksellä aloimme heti etsimään, mihin reikään kullin saa tungettua.

Tenga-merkkisen masturbaattorin käyttöohjeet kertoivat meille, että tekorömpsässä on kaksi moottoria ja sisus on muotoiltu erilaisin nystyröin, harjaksin ja palloin, jotka hieroivat kalua kunnolla. Masturbaattorin saa kätevästi auki, joten liukkarin levittäminen ja myös puhdistaminen on erittäin helppoa.

No miltä tämä laitos sitten testatessa tuntuu? Heti ensityönnöllä voi masturbaattorin todeta olevan tekorömpsien aatelia; uskomaton muotoilu ja pienet nystyrät kutittelevat juuri oikeasta kohdasta ja kullinkin saa työnnettyä kokonaan kahdeksantoistasenttiseen masturbaattoriin. Värkin kyljissä on silikonityynyt, joita painamalla saa kunnon paineen aikaan. Mielestämme tämä jo nyt täyttäisi kunnon tekorömpsän vaateet mutta ne moottorit! Värkin molemmilla puolilla on tehokkaat moottorit, jotka hyväilevät kullia joka puolelta. Valittavissa on viisi erilaista vibratoimintoa, allekirjoittaneelle toimi parhaiten tasaisen tappava värinä joka kyllä saa lastit nopeasti liikkeelle.

Jos harkinnassa on hyvätasoinen masturbaattori, on tämä erittäin hyvä vaihtoehto siihen. Tenga meni ainakin itsellemme testattujen ja itse ostettujen lelujen top-listan kärkeen. Hiukan alle kaksisataa euroa ei ole tästä laitoksesta liikaa pyydetty, tämän voisi itsekin ostaa ainakin näiden testikertojen jälkeen. Tämä masturbaattori saa jopa pienen mustasukkaisuuden aikaan - niin nauttivat ilmeet kumppanillakin on ollut tätä laitetta testatessa!

Kirjoittanut: botTomAndJerry