Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kaalimato Joulukalenteri

TESTIRAPORTTI

Vuoden 2022 Kaalimato joulukalenteri on nyt arvioitu testiryhmän toimesta. Lue täältä millainen aarrepakkaus tämä aikuisten joulukalenteri oikein onkaan!

PuputPari 28 v.

Saimme testattavaksemme Kaalimadon joulukalenterin. Emme tienneet yhtään, mitä odottaa: lähes kolmekiloinen paketti on ehdottomasti suurin joulukalenteri, joka meillä on koskaan ollut. Ja paras... vaikka suklaa aina herkullista onkin.

Heti paketin avattuaan tietää saaneensa jotain hyvin laadukasta. Yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota ja kokonaisuus on kaikin puolin todella tyylikäs. T ässä joulukalenterissa ei ole luukkuja, vaan yllätykset on pakattu pieniin laatikoihin kalenterin sisällä, ja laatikot on aseteltu kauniisti kalenterin sisään. Eivätkä yllätykset todellakaan ole mitään suklaamunien rihkamaleluja, vaan kaiken kaikkiaan äärimmäisen laadukkaan ja kestävän tuntuisia välineitä, kaikin tavoin aikuisten käyttöön ja makuun suunniteltuja. Lähes kaikki sähköllä toimivat lelut olivat USB-ladattavia, mistä ehdottomasti plussaa.

Luukkuja on luonnollisesti 24, ja melkein jokaisen sisältä löysimme jotain meille hyödyllistä tai käyttökelpoista. Kaikkea kokeilimme ainakin kerran! Seksileluja meiltä löytyy jo jonkin verran, ja silti pidimme kalenteria todella hauskana ja hyödyllisenä. Emme halua liikaa pilata "luukkujen" availun iloa (vaikka tässä joulukalenterissa hupia riittää tietenkin vielä todella pitkäksi aikaa avaamishetken jälkeenkin), joten esittelemme muutamia lemppareitamme: - Erään luukun sisältä paljastui litteä, taivuteltava vibraattori, jonka käytössä vain mielikuvitus on rajana. Meidän käytössämme tämä sopi erityisen hyvin kiihkeään lähetyssaarnaaja-asentoon, jossa vartalomme ovat aivan kietoutuneet toisiinsa, eikä väliimme todella mahtuisi tämän isompaa lelua leikkimään klitoriksen kanssa. - Muutaman luukun sisällä oli kevyttä BDSM-tyylistä tarviketta: Näihin ihastuimme erityisesti, ja tämä on todella helppo lähtökohta hieman villimpään seksiin. - Munan mallinen, kauko-ohjattava kiihotuskuula, joka soveltuu niin pillun sisään jätettäväksi kuin muuhunkin perusvibrakäyttöön. Hiljainen ja täydellisesti pieneen julkisilla paikoilla kiusoitteluun soveltuva.

Vaikeahan se olisi sellaista seksilelupakettia suunnitella, jossa kaikesta kaikki tykkäisivät, ja meidänkin kohdallamme yksi tuote oli selvä huti - suuseksikäyttöön suunnattu liukaste oli tuoksultaan meille liian imelä. Mutta tämä on tietenkin vain makukysymys, ja uskomme, että monen muun makuun se voisi olla juuri sopiva (ja jos suuseksin antamista häiritsee yleensä sukuelinten tuoksu tai maku, voi tämä olla aivan täydellinen siihen). Ja kun ottaa huomioon, että paketin sisällä oli yli 20 välinettä, joista pidimme, on onnistumisprosentti kuitenkin erittäin hyvä.

Vaikka ei joulua viettäisikään niin mielestämme tämän paketin sisältö on jo itsessään ostamisen arvoinen! Sisältä löytyy todella laadukas kokoelma seksileluja ja lisävarusteita, ja tämä setti on oiva niin ihka ensimmäisiksi seksileluiksi kuin jo kokeneemmallekin konkarille. Jos seksielämä on hieman päässyt kuivumaan, täältä löytyy niin valtavan monta eri ideaa, että nautinto on taattu! Hyvää joulua ja orgastista uutta vuotta <3

Kirjoittanut: Puput
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Postin ennakkoilmoituksessa luki, että paketti painaa kolme kiloa. Jännityksellä odotimme, mitä ihmettä sieltä onkaan tulossa…. Yllätys oli kerrassaan mainio, kun paketista paljastui Kaalimadon tämän vuoden aikuisten joulukalenteri!

Iso laatikko designiltaan kultakiehkuroita ja metsänvihreää. Sama hillityn tyylikäs värimaailma jatkui sisällä samassa linjassa. Jopa kaikki pakettien lelut ovat samaa sävyä. Todella tyylikäs kokonaisuus.

Koska testausaikaa ei ollut kuin viikko, aloitimme tiukan tutkimisen samoin tein. Paketeista paljastui hyvin rytmitettynä erilaisia leluja sekä niiden hoitoon ja säilytykseen sopivia tuotteita, tunnelman luontia unohtamatta. Yhden tuotteen moottori toimi paristoilla, muissa moottorilla varustetuissa leluissa oli akussa varausta, joten leikkimään pääsi heti. Vaikka meilläkin alkaa olla jo melko kattava valikoima erilaisia leluja, herätti kalenterin lelut mielenkiintoista hyrinää. Ihan kaikkea ei kotiympäristössämme päässyt kokeilemaan, mutta suurin osa päätyi samoin tein kokeiluun. Kalenteri on rakennettu siten, että se sopii pariskunnille sukupuolesta riippumatta ja jouluaaton luukku on todellinen kruunu jo muutenkin loistavalle kalenterille…

Näkisimme, että kalenteri sopii paitsi joulun odotukseen, myös mainiosti pariskunnalle, vaikka hotelliviikonloppua varten. Oli sitten jo tuttu tai tuore suhde, on laatikossa puuhaa useampaan hetkeen. Seksipelit voivat antaa uusia ideoita, ja lelut sopivat matalalla kynnyksellä useimpien kokeiltavaksi. Bdsm-tuotteilla saa pientä vibaa peliin ja toisaalta romantiikkaa riittää eroottista tunnelmaa lisäävien tuotteiden kanssa.

Vaikka vibraattorit olivat pienikokoisia, oli niiden moottorit yllättävän tehokkaita. Juuri kokonsa puolesta sopivat jatkossa hyvin vaikka matkalle mukaan. Monipuolinen setti, joka pysäyttää nautiskelemaan. Varmasti useimpien mieleen olematta silti ennalta arvattava. Laadukas ja tyylikäs. Varmasti erityisesti naisten suosikki. Ja kukapa ei haluaisi saada kumppaniansa nauttimaan…

Plussat:
- Yhtenäinen tummanvihreä ja kultainen värimaailma
- Uloimmasta laatikosta saa kauniin säilytyslaatikon
- Laadukkaat tuotteet
- Ei asuja tms. joten ei tarvitse miettiä kokotaulukoita
- Hyvät, ei liian voimakkaat vaniljaiset tuoksut ja maut
- Vibroissa tarpeeksi potkua, ovat ladattavia
- Luukkujen järjestys hyvin mietitty
- Jouluaaton yllätys kruunaa kokonaisuuden
- Sopii vaikka hotelliviikonlopun nautiskeluhetkiin

Miinukset:
- Taas lisää johtoja, joka vibralla oma laturinsa, eivät käy ristiin

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37

Olipa mukava yllätys päästä testaamaan joulukalenteria, ja vieläpä näin hyvissä ajoin ennen joulua! Kaipasikin niin jotain ekstraherkkua tähän kiireiseen syysarkeen ja tämä sopi siihen kuin nenä päähän. Olemme aiemmin testanneet omatoimisesti toista joulukalenteria, joka sekin toi oikein miellyttäviä uutuuksia makuuhuoneeseen; olimme siis enemmän kuin innoissamme tästä! Harmittavaa tietysti, että emme tällä kertaa ihan samalla tavalla päässeet kutkuttavaan joulutunnelmaan, jossa pakettien kiduttavan hidasta avaamista oikein jännityksellä odottaa, mutta ihan kivaan joulufiilikseen pääsimme virittymään näin lokakuussakin. Vain joulukuusi ja lumi puuttuivat.

Paketti itsessään viritteli jo mukavasti jouluisiin tunnelmiin: tässä oli selkeästi panostettu väritykseen ja aistilliseen tunnelmaan. Tykkäsimme paketin yleisilmeestä, joka toi mieleen laadukkaan ja selkeästi tätä tarkoitusta varten suunnitellun kokonaisuuden. Myös tuotteiden väritys mukaili kautta linjan tätä mielikuvaa, eikä kyseessä ollut vain sekalainen kokoelma joitain kivoja tuotteita. Pelkät rasiatkin saivat aikaan laadukkaan vaikutelman, sillä niissäkin oli panostettu teksteihin ja kuviointiin. Tosin tekstejä ei kannata lukea ennen paketin avaamista, sillä rasian takana lukee kulloisenkin paketin sisältö!

Tuotteet yllättivät laadukkuudellaan ja valikoima oli muutenkin hyvällä maulla valittu. Odotimme, että joukossa olisi ollut paljon turhaa, mutta tässä sitä oli yllättävän vähän. Esimerkiksi kaikenlaiset asusteet eivät meitä jaksa innostaa, joten onneksi tässä niitä ei ollut lainkaan. Myös erilaiset hekuman herättelyyn tarkoitetut pelit jäävät väkisin hieman vähemmälle käytölle, lapsiperheessä ei ole aikaa eikä mahdollisuuksia järjestää mitään kovin monen tunnin lämmittelysessioita ja romanttisia peli-iltoja. Tässä niitäkin oli maltillisesti ja niin, että näistäkin voi halutessaan löytää pieniä vinkkejä myös iltaan, jolloin ei ole aikaa lämmitellä kolmea tuntia. Hyvähyvä. Sitomis- ja kuritusleikkejä emme pahemmin harrasta, mutta tässä siihenkin liittyvää materiaalia oli hillitysti ja hyvällä maulla. Ja jos joku näistä meitä enemmän innostuu, niin tässä ainakin on erittäin matalan kynnyksen paikka kokeilla!

Pääosa tuotteista oli siis erittäin käyttökelpoista ja kiinnostavaa tavaraa, joka taatusti jää jatkokäyttöön joulun jälkeenkin. Jotain pelkästään miehen käyttöön suunnattua olisi voinut olla lisääkin, mutta onneksi tuotteita voi soveltaa molemmille. Tuoksuherkälle nenälle hierontaöljyt ja tuoksuaineet olivat tyypillisesti liian tuhtia tavaraa ja aiheuttavat pelkkää päänsärkyä, vaikka sinänsä mukavan jouluisen tuoksuisia olivatkin. Näitäkään ei nyt onneksi ollut pullokaupalla. Mukana on myös perusliukkaria ym. joka nyt aina tulee käytettyä. Ehdottomasti suuret plussat siitä, että mukana oli paljon ladattavia tuotteita, ja vain yksi paristolla toimiva värkki.

Aiempaan kalenteriin verrattuna kaikki tuotteet olivat jollain tapaa samaa sarjaa ja niitä oli monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Paljon oli "perustavaraa", joita nyt muutenkin varastoista jotain löytyy, mutta silti nekin olivat laadukkaita ja kiinnostusta herätteleviä. Paljon oli myös tuotteita, joita ei valikoimista vielä löydy, joten ihanaa oli päästä näitä testaamaan! Mukana oli myös pari, ihan tujut väristykset tuottavaa tuotetta. Nam! Osa tuotteista sai aikaan meissä naurunpyrskähdyksiä ja yleistä hihittelyä, mikä nyt oli ihan vain positiivinen asia (ja lisäsi iloista joulutunnelmaa!). Yhteenvetona toteaisimme, että hyvä peruspaketti kaikenlaista pientä ja kätevää ja varmasti sopivaa moneen makuun. Meitä tämä sisältö ainakin miellytti.

Onneksi testailuun sattui hieman vapaampi työviikko, mutta moneen kertaan tuli mieleen, miten paljon hohdokkaampaa olisi avata tällaista kalenteria, jos oikeasti olisi illat pitkät aikaa tutustua tuotteisiin ja hieroskella kumppania. Jouluaattonakaan sukulaispöydässä ei oikein hirveästi ole aikaa piilotella munia (kuten eräs rasia ehdotti), vaikka mieli ehkä tekisikin. No, lasten yökyläilylomia odotellessa! Eipä silti, on paketista paljon iloa perusarkeenkin, koska saahan tässä kerralla yhteensä 24 uutta kivaa juttua yhteisten hetkien piristykseksi. Kalenteri jos mikä on hyvä keino viritellä pieniä yhteisiä hetkiä arkeen, pysyy ainakin hyvin vire yllä koko joulukuun ja pitkälle seuraavaan vuoteen! Meillä on edelleen edellisen kalenterin vehkeet aktiivisessa käytössä, joten veikkaan näidenkin kantavan vielä pitkälle! Totesimme, että kalenteri on myös varsin näppärä keino pysähtyä päivittämään (erityisesti perhearjessa usein melko urautunutta) tilannetta: mistä kumpainenkin tykkää ja mistä ehdottomasti ei, mitä ei olla vielä kokeiltu ja mitä mahdollisesti olisi kiva vielä kokeilla. Toimii! Suositukset siis pariskunnille, jotka kaipaavat kivaa pientä vipinää peiton alle ja mukavaa yhteistä viritystä joulunodotukseen ja kaamoksen kesytykseen. Ei muuta kuin helikellot ja kulkuset soimaan ja omat pikkujoulut käyntiin!

Kirjoittanut: Sukkula Venukseen
ButterflyPari, N 41 v. M 46 v.

MIELETTÖMÄN HIENO! Oli meiltä molemmilta ensireaktio, kun saimme joulukalenterin ensimmäisen kerran hyppysiimme. Todella kaunis värimaailma, ylellinen kulta ja viettelevä vihreä, jossa luukut houkuttelevasti sommiteltuina kalenteriin. Kalenteri materiaaliltaan laadukas ja vahva, sen voi asettaa tukevasti "seisomaan" tai sulkea kuten kirjan. Ulkoasultaan todella tyylikäs. Luukut ovat pieniä, erikokoisia lahjapaketteja, joten avattu luukkukin sujahtaa takaisin koloseensa ja kalenteri näyttää hyvältä aattoon saakka ja toki sen jälkeenkin.

Testiaika ei antanut myöden edetä päivä ja luukku kerrallaan, vaan saatiin avata jopa viisi luukkua päivässä tahdilla. Joulukalenteri tulikin osaksi aamuja ja mikäs sen parempaa, kuin aloittaa aamut eroottisilla lahjoilla vuoteessa. Osa tuotteista päätyi heti testiin, osaa joutui latailemaan, joten vielä illaksi päästiin nauttimaan toinen sessio ihanien "joululahjojen" parissa. Luukku luukulta tuotteet lisääntyivät ja seksihetkistä saatiin aina vain monipuolisempia, uusien lelujen ja muiden tuotteiden parissa.

Itse rakastan joulukalentereita ja yllätyksen tunnetta luukkua avatessa, joten en tässä arviossa lähde jokaista tuotetta analysoimaan omanaan, vaan toivon että yllätyksellissyyttä riittää muillekin kalenterin onnellisille omistajille. Toki tuotteista löytyy jonkin verran tietoa Kaalimadon sivuilta, itse en niitä etukäteen käynyt kurkkimassa. :D

Erityiskiitokset meiltä lähtee kalenteritiimille! Upeaa työtä, jossa näkyy ajatuksella tehty kalenteri. Upea kokonaisuus, joka on hiottu viimeisen päälle kuntoon. Kaikkia aisteja kutkuttava, ihania pieniä lahjoja sekä laadukkaita ja monipuolisia tuotteita. Jo luukkujen järjestys on tarkkaan harkittu. Kalenteri on kuin eroottinen matka, joka huipentuu loppua kohden. Kaikki tuotteet samaa tuoteperhettä ja kokonaisuutta, värimaailma yhtenäinen ja ehyt. Sopivasti leluja, sopivasti BDSM henkisyyttä, sopivasti leikkisyyttä, sopivasti herkkyyttä, sopivasti tuhmuutta. Aivan mahtava, ei voi muuta sanoa!

Paria tuotetta lukuun ottamatta sisältö ei ole sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen sidonnainen. Ihana kalenteri pariskunnille, tai vain itselle!

Kalenterin kaikki tuotteet sopivat niin vasta-alkajille, kuin konkareille. Mahtava kattaus monipuolisia leluja ja tarvikkeita oli kyseessä sitten ne ihka ensimmäiset lelut, tai meille, joilla lelulaatikoita on jo enemmänkin kertynyt. Ja mitä hintaan tulee, todellakin hintalaatusuhde paikallaan, lahjaboxia kohti ei montaa euroa jää. Ja kalenterin tuotteethan tuovat iloa makkariin, vaikka pukki poroineen menikin.

Vaikkakin kyseessä on joulukalenteri, ihana lahja vaikka hääparille, tai puolisolle vuosipäivänä.

Yleisesti ottaen kalenterin sisältö todella laadukas. BDSM tuotteet miellyttävän tuntuisia ja kestäviä, kaikki vibrat ja muut päristimet todella tehokkaita ja hiljaisia, tapit ja dildot silkkisen pehmeitä, liukasteet monipuolisia ja leikkisyyttä tuovat seksipelit. Tuotteet ovat pakattu laatikkoihin hygieenisiin uudelleen suljettaviin pusseihin, pienen ohjekirjasen kera. Kaikki patterikäyttöiset sisälsivät patterit ja laitteet muutenkin helppokäyttöisiä, eli aikaa ei tuhlaannu käyttöohjeita opiskellen tai pattereita koluten.

Mahtava kalenteri ihan jokaiselle!

Kirjoittanut: Butterfly