TESTIRAPORTTI

KAALIMATO - LIUKUVOIDE, 200 ML

Kaalimadon uudistunut liukuvoide testattiin kolmen testaajan voimin:. Sairaan hyvä perusliukuvoide isossa paketissa. Itselle tai lahjaksi.. . Tämä tuote käy myös hierontaan, joten sen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Halvasta hinnasta huolimatta hinta-laatusuhde on tässä tuotteessa kohdallaan. Kannattaa kokeilla!.

n00bsM22,N20,

Koska liukkareihin keskittyessä homma menee nopeasti yleensä pikkuasioita suurennellessa, minä päätin aloittaa niistä. En ole ikinä käyttänyt kuin makuliukkaria yhdeltä tietyltä merkiltä, ja oli ihan kiinnostavaa tuoda myös tämä hajustamaton versio mukaan peliin, varsinkin näin jättimäisessä paketissa (siis oikeasti, en ole varma saanko tuota loppuun ikinä. Ehkä joudun jakamaan sitä vähän kavereillekin). Vertailin käsituntumaa omistamaani makuliukkariin, ja lisäksi aloe vera voiteeseen, joka oli hyvin samaa koostumusta kuin tämä Kaalimadon nimikkoliukkari. Aloe vera-voidetta käytän siis lähinnä auringossa palamisen jälkeen, en suinkaan intiimialueelle, mutta se oli niin samankaltaista, että halusin ihan tieteen vuoksi vertailla. Koin kyllä myös liukkarin rauhoittavan hieman palaneita käsivarsiani, joskin se jättää hieman tahmean jälkifiiliksen iholle, joten tähän hommaan en sitä suosittele. Paksulla kerroksella tuote kuivuttuaan kuoriutuu ihosta kyllä irti mielenkiintoisesti, mutta se ei taida olla kovin relevanttia. En myöskään usko mihinkään kosteuttavaan vaikutukseen.

Kaalimato oli hyvinkin paksua, mutta todella riittoisaa ja, noh, liukasta. Putelista painaessa sitä tulee herkästi liikaa, varsinkin jos on tottunut pienempiin puteleihin, joissa on vetisempi rakenne. Geelimäinen voide levittyy hyvin, ei yhtä pitkälle iholla kuin kilpailijansa, mutta pysyy liukkaana melko pitkään. (Tein exceltaulukon näistä, hyvä jysäys jos äitini tietäisi mihin vapaa-aikani käytän..) Tuotteessa on todella mieto, apteekin jonkin perusrasvan haju, jos sitä lähtee kunnolla nuuskimaan. Geeli ei maistu miltään, mutta ei samalla lailla kuin vesi, vaan se maistuu tavallaan maun puutokselle. Kokemus sekin.

Sitten itse käyttömukavuuteen! Liukkari on vesipohjainen, eli toimii aika lailla kaikkien seksilelujen kanssa, tai itselle ei ainakaan ole tullut vastaan lelua, jolle se ei kelpaisi. Lelujen kanssa tosin pitää olla tarkkaakin tarkempi, ettei liukkaria mene liikaa ja et saa edes kahvasta kiinni. Kaikissa tositilanteissa suosittelen pitämään pyyhettä lähietäisyydellä, ettei tarvitse jokaisen käyttökerran jälkeen luuttuamaan seiniä tai mitä tahansa mihin on tullut levityskädellä koskettua, mutta pyyhitystä kädestä ei juuri kiusallisia todisteita mistään epäpyhästä jää. Parhaimmillaan liukkari on missä tahansa penispenetraartioskenaariossa, jolloin kenenkään tyydytykset eivät ole riskissä vaarantua minkäänlaisen liukkauden aiheuttaman lelu lensi lamppuun -ilmiön takia.

TL;DR: Sairaan hyvä perusliukuvoide isossa paketissa. Itselle tai lahjaksi.

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50,

Tällä kertaa testaukseen tuli Kaalimato-liukuvoide. Liukuvoidetta on tuubissa 200 ml joka on aika sopiva määrä, ettei se heti lopu kesken, mutta toisaalta se mahtuu hyvin esim. käsilaukkuun. Tästä voisi olla myös reilusti isompi tuubi, jolloin jokaiselle löytyy sopivan kokoinen pakkaus. Etupuolella on selkeästi ilmoitettu, että liukuvoide on vesipohjainen ja hajustamaton, joka usein vaikuttaa ostopäätökseen.

Tuubin avaus on nopeaa helposti käytettävän korkin ansiosta, sillä pelkkä peukalo riittää avaamiseksi. Ei ole pelkoa, että korkki joutuisi hukkaan, kun se ei ole pyöritettävää mallia. Sen sulkeminen onnistuu ripeästi kiihkeämmänkin session aikana, joka on aika tärkeä ominaisuus tilanteessa kuin tilanteessa.

Itse liukuvoide on koostumukseltaan paksua, mutta se ei tahmaa, vaikka sitä käyttää pitkäkestoisemmassakin seksissä. Liukkari on erittäin riittoisaa, joten paljoa ei tarvitse laittaa ja tämä tuubi kestää useamman rakastelu kerran. Kaalimato-liukuvoide on sopivaa myös anaaliseksiin, sillä se kosteuttaa ja antaa riittävää luistoa myös hyvin varustellun kumppanin kanssa.

Vesipohjaisen ominaisuuden ansiosta liukkaria voi käyttää kaikkien seksilelujen kanssa ja puhdistaminen käy pelkällä vedellä. Seksin jälkeen ei kuitenkaan ole kiire pesulle, sillä liukuvoide ei jää inhottavasti iholle tuntumaan. Hajusteeton liukkari on erittäin hyvä hajuyliherkille käyttäjille ja tämä ominaisuus on minullekin tärkeä.

Tuubin ulkonäkö on kuitenkin hieman tylsä, sillä se on läpinäkyvä ja yläreunaa koristaa Kaalimadon logo. Olisimme toivoneet hieman sytyttävämpää ulkonäköä esimerkiksi kirkkaimpia värejä tai värillistä tuubia.

Tämä tuote käy myös hierontaan, joten sen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Halvasta hinnasta huolimatta hinta-laatusuhde on tässä tuotteessa kohdallaan. Kannattaa kokeilla!

MarieNainen 23 mies 50,

Nyt oltiinkin jännän äärellä, kun paketista paljastui Kaalimadon oma vesipohjainen liukaste. Väritön, hajuton, mauton . kuten tuleva arvostelukin.

Jos joku ei nyt vielä tässä vaiheessa tiennyt, niin kondomin kanssa liukastetta käyttäessä liukasteen tulisi olla vesi- tai silikonipohjainen, sillä öljypohjainen voi vaurioittaa kondomia. Varsinkin nyt itse sinkkuelämään uudelleen astuneena (kaukosuhde ei kestänytkään, shocker), tämä on varsin validi tieto, sillä en ajatellut aloittaa saman tien sukupuolitautibingo kierrosta.

Kuitenkin, koska sukupuolitaudit voivat tarttua myös suuhun (been there, done that . jotta sinun ei tarvitsisi), kortsua on kiva käyttää myös suuseksin aikana. Jokainen meistä, joka on joskus saanut/joutunut lateksia makustelemaan, tietää, ettei makuelämys ole mikään varsinainen nautinto. Vaikka ei sillä, että se nyt miltään benkkujenkulta ilmankaan varsinaisesti maistuisi. Tässä itseäni auttaa yleensä jonkin kaltainen maulla varustettu liukaste (vaikka vanilja ei normaalisti olekaan oma juttu seksissä, kaalimadolta löytyy myös todella kivan vaniljan ja mansikan makuinen liukkari valikoimista . kannattaa tsekata I love you hierontaliukaste), mutta mauton liukkari ei kokeiltaessa onnistunut peittämään kortsun tunkkaista makua. Toisaalta, koska kyseessä on mauton ja hajuton liukaste, ei nesteiden (ei, en keksinyt härskimpää sanaa) ja liukasteen sekoituksen haju aiheuta oksennusrefleksiä.

Tämä kaikkihan on kuitenkin - kirjaimellisesti - makukysymys. Osa pitää nimenomaan tällaisesta hajuttomasta ja mauttomasta vaihtoehdosta ja tämä on enemmän kuin hyvä vaihtoehto heille, jotka sen kaltaista suosivat. Itse haluan jännän liukasteen olevan osa hauskaa ja siksi ei tällainen versio oikein kolahtanut.

Mutta, sitten itse ne liukastusominaisuudet! Tätä ei tosiaan tarvitse kuin sen tipan, eikä liukastetta tarvitse olla lisäilemässä jatkuvalla syötöllä. Itse arvosti myös koostumusta, sillä se ei ole tahmainen, mutta ei myöskään liian vetinen, vaan virkistävän geelimäinen. Myös kaiken tuon makuparjauksen jälkeen on sanottava, että myös suutuntuma on todella miellyttävä. Sopii todella hyvin seksilelujen kanssa käytettäväksi, sillä liukaste lähtee helposti myös kaikkein samettisimpien silikonipintaisten lelujen koloista. Erityismaininnan annan tälle liukasteelle anaaliseksiin. Eipä ole hetkeen tuntunut niin smoothilta, kuin kyseisen tuotteen kanssa.

Lyhyesti yhteenvetona, hieman tylsä, mutta ajaa asiansa. Ihan niin kuin suurin osa tindermatcheistäni.

Kaalimato - Liukuvoide, 200 ml
1490 1290
 

Kaalimato - Liukuvoide, 200 ml

Vesipohjainen ja hajustamaton Kaalimato-liukuvoide tuo nautinnollista luistoa seksiin! Kaalimato-liukuvoide sopii kaikille eikä se vaurioita myöskään seksilelujen materiaalia.

Kaalimato-liukuvoide kosteuttaa intiimialueita tehden seksistä entistäkin nautinnollisempaa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Kaalimato - Liukuvoide, 50 ml


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.