TESTIRAPORTTI

VULCAN - VIBRATING WET VAGINA

Kaksi miespuolista testiryhmäistä testasi Vulcan -sarjan keinovaginan. Toisella testaajalla oli puoliso mukana ja toinen, etäsuhteessa oleva mies, testasi tuotetta yksin. Vulcan keinovagina sai moitetta mutta toisaalta myös kiitostatiukkuudestaan. Keinovagina piti siis lupauksensa tiukkuudestaan ja testaajien mielestä tämä tuote sopii erityisesti hieman pienemmän kalun omistaville miehille.

Materiaali ja keinovaginan tuntuma tekivät toisen testaajan mielestä Vulcanista parhaimman tekopimpsan mitä hän oli koskaan kokeillut!

HeManPari, 30v

Juosten postiin. Juosten kotiin. Pahvilaatikko repimällä auki. Tuotteen paketti itsessään (suuresta innostuksesta ja odotuksesta huolimatta) ei herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen . lähinnä hämmennystä. Hetken vaikeaselkoista pakettia katseltuani oli pakko tarkistaa netistä, millainen tuote on kyseessä ja mihin/miten sitä käytetään, sillä tuotteesta ei ollut minkäänlaista tietoa etukäteen.

Tuotteesta löytyi havainnollistava video Kaalimadon sivuilta käyttö- ja pesuohjeineen. Ahaaaaa! Kyseessä on siis keinovagina! Muovit pois ympäriltä ja kokeilemaan.

Tämän hintaluokan (edullisista) keinovaginoista on jonkin verran kokemusta ja siksi odotukset eivät olleet korkealla. Vulcanin käyttämä - itselleni ennestään tuntematon - materiaali (Refined touch®) tuntui todella houkuttelevalta jo ensikosketuksella, eikä tuoksu ollut seksivälineille .normaali., vaan huomattavasti miellyttävämpi, kookosmainen tuoksu.

Tuote tuntuu hieman tiukalta, kun se on kotelossaan, eikä pituutta ole hirveästi (enkä itse poikkea mielestäni normaalista). Tiukkuus ja materiaali vaativat reilusti liukuvoidetta, mutta palkitsee käytössä!! Nystyrät ja pehmeä, joustava sisus tuntuvat todella hyvältä! Mukana on myös pieni (mutta pippurinen) erilaisia ohjelmia sisältävä vibra, jonka saa ujutettua kotelon sisään tuoden lisänautintoa. Itselleni vibra on hieman turha tässä tuotteessa, enkä saa sen käytöstä oikein mitään irti. Toisaalta voihan sitä vibraa käyttää yksinäänkin tai jonkun muun tuotteen kanssa! Osittain turhasta vibrasta huolimatta; paras ko. kategorian tuote, jota olen testannut! Ja melko montaa on koitettu..

Materiaalin puhdistus on jopa yllättävän helppoa. Otat sisäosan pois, käännät sen ja huuhtelet. Voilà! Ja mikä parasta, miellyttävä kookosmainen tuoksu pysyy (monenkin käyttökerran jälkeen) vaikka pesuun käyttäisi hajustettua mietoa saippuaa!

Mitä tällaisilta tuotteilta yleensä odotetaan? Helppo käyttää, miellyttävän tuntuinen, helppo puhdistaa, kestävä. Pakko sanoa että Vulcanin Tight Vagina ylitti kaikki odotukset, joita minä pystyn tekopimperoille asettamaan! Ainoa huono puoli on tuotteen koko (tiukka + lyhyt = paljon liukkaria).

Kenelle? Itse elän etäsuhteessa tällä hetkellä, joten tuote on ollut lähes päivittäisessä käytössä oikean seksin puutteesta johtuen. Toisaalta tuotetta voisi kuvitella käyttävän, vaikka pimppiä saisi tasaisinkin väliajoin! Eli toisin sanoen, tuote sopii kenelle tahansa, joka nauttii seksistä, masturboinnista, tai vaikka yleisesti seksileluista! Vaikea myöskään kuvitella, että partnerin käsissä tuote tuntuisi epämiellyttävältä.

Yleensä lelu kuin lelu unohtuu yöpöydän laatikkoon pidemmäksi aikaa pienen ajan kuluttua, mutta tämä ei ole kyllä unohtunut, vaikka laatikossa olisikin! Tuotteen pakkaus ei ole välttämättä houkuttelevimmasta päästä, mutta materiaali ja sen muotoilu ovat parasta A-ryhmää!

Hinta/laatu -suhde: 9,5/10
+ Miellyttävä materiaali (tuoksu ja tuntuma)
+ Todella helppo, siis TODELLA helppo puhdistaa
+ Älyttömän mukavan tuntuinen
+/- Mukana tuleva vibra ennemminkin "kaupan päälle" -osastoa
- Tiukka ja lyhyt -> vaatii todella paljon liukastetta

Unelmia ja toimistohommiaPari, M25, N23

Pakettia avasimme jännittynein ja odottavin tunnelmin. Vaikka paketissa ei perinteisen näköistä keinovaginaa ollutkaan, ei sitä ollut hankala sellaiseksi tunnistaa. Siitäkin huolimatta, että keinovagina oli molemmille uusi tuttavuus. Innostuneena revimme suojamuovit ja aloimme tutkia sisältöä. Ensivaikutelmana keinovagina näytti varsin tiukalta ja sai meidät molemmat miettimään mahtuuko kalu ollenkaan sisään. Materiaalia tutkiessa se kuitenkin vaikutti joustavalta ja jo ilman liukkariakin miellyttävän liukkaalta ja pehmeältä. Pariskunnan kauniimpi osapuoli kiinnitti huomiota myös tuoksuun, joka oli jännän vaniljainen.

Kauaa emme tuotetta kuitenkaan ihmetelleet, kun olimme jo sängyllä testailemassa uutta lelua. Nopeasti tuli selvitettyä, että liukkaasta materiaalista huolimatta penetroituminen ei onnistu ilman liukkaria. Ensimmäisellä testikerralla jätimme vielä vibraattorin tutkimisen vähemmälle ja keskityimme tuntemuksiin ilman ulkopuolisia värinöitä. Liukkarin kanssa kalu liukui vaivattomasti sisään, kunhan lelusta sai kunnon otteen. Nimensä mukaisesti keinovagina tuntui ennakko-odotusten mukaisesti melko tiukalta, mutta joka tapauksessa hyvältä. Vaginan sisällä olevat nystyrät hyväilivät terskaa kiihottavasti. Tällä kertaa keinovaginaa ohjasti tyttöystävä, koska testaaja oli sidottuna sänkyyn. Lelu oli mukana esileikissä, soveltuen siihen mainiosti. Ainoana miinuksena tässä voisi sanoa sen, että naisen käteen vagina on ehkä hiukan iso, koska kimmoisa materiaali puski kalua vaginasta ulos melko tehokkaasti ja kalun työntämiseen takaisin sai käyttää odotettua enemmän voimaa. Tuotetta voimme kyllä suositella ihan pariskunnillekin, vaikka osaksi esileikkiä ;)

Toisella kerralla tuotetta testattiin pelkästään miehen kädessä. Tällä kertaa mukaan lisättiin myös vibraattori. Vibraattori on .vakiona. kovan kotelon pohjassa kiinni, mutta suojamuoveissa olleen kuvan perusteella vibraattorin paikka on keinovaginan sisässä sille varatussa onkalossa. Siten vibraattori sijoittuu kalun ja kotelon väliin aiheuttaen värinöitä koko koteloon. Huono puoli vibraattorissa kuitenkin oli, että nyt kalulle jäi entistä vähemmän tilaa ja keinovagina tuntui jo liiankin tiukalta (testaajakalu edustaa tavallisen suomalaisen miehen mittoja, eikä siis ole mikään metrinen halko). Vaginan ollessa nyt entistä tiukempi, ilmaantui pari muutakin ongelmaa. Tiukkuudesta johtuen kalu tuntui puskevan liukkaria ulos kotelon ja sisäosan väliin, joten liukkaria sai lisätä aiempaa testikertaa ahkerammin. Lisäksi kotelossa on pohjassa kaksi pientä reikää joista on kiinni jonkinlainen ripustuslenkki. Sinänsä kätevä lisä, mutta varsinkin hieman nopeammassa tahdissa rei.istä roiskuu liukkaria ja muitakin nesteitä ympäriinsä. Mutta missäpä seksissä sitä ei roiskeita olisi!

Koska vibraattori ei kotelon sisällä tuntunut itsestäni kovin miellyttävältä, kokeilin jättää vibraattorin myös kotelon pohjaan ulkopuolelle, jossa se siis alun perin olikin. Tässä värinät eivät tuntuneet yhtä voimakkaasti kalussa, mutta antoivat kuitenkin oman lisänsä toimintaan. Vibraattorin 6 eri asentoa tuovat myös kivasti vaihtelun mahdollisuuksia. Vinkkinä mainittakoon, että vibraattoriin kannattaa laittaa vähän liukkaria käyttäessään sitä kotelon sisällä. Itse laiton sen sinne kuivana, jolloin vibraattoria sai ihan toden teolla kaivaa pois kolostaan. Ohje vibraattorin oikeasta paikasta sijaitsee tuotteen suojamuoveissa hiukan huomaamattomassa paikassa pienellä präntillä. Suojamuoveja ei siis kannata repiä (ja heittää roskiin) yhtä innokkaasti kuin me teimme, ellei halua aluksi kokea hämmennystä vibraattorin oikeaoppisesta sijoittamisesta. Vibraattori on myös lisäosa, josta nainenkin pääsee nauttimaan. Äkkiseltään ei ajattelisi että keinovagina tuottaisi myös naiselle orgasmeja!

Koska kotelon kanssa keinovagina tuntui vibraattorilla varustettuna turhan tiukalta, päätin kokeilla sitä myös ilman koteloa. Nyt vibraattori tuntui hyvältä omalla paikallaan ja tuotteen puristusta pystyi säätelemään perinteisen runkkaamisen menetelmällä eli omalla kädellä. Ilman kotelon tuomaa jämäkkyyttä keinovagina tuntui kuitenkin käteen melko lötköltä.

Käytettävyydeltään keinovagina vaikuttaa varsin toimivalta. Sisäosa on helppo poistaa kotelosta ja myös osien pesu sujuu suhteellisen kätevästi. Ulkomuodoltaan kotelo ei ole erityisen eroottinen, mutta ei myöskään silmiinpistävä. Sen verran erikoinen ulkomuoto kuitenkin on, että tuote herättää varmasti kysymyksiä jos sattuu olohuoneen pöydälle unohtumaan vanhempien poiketessa kylään.

Negatiivinen puoli tuotteessa oli siis sen tiukkuus, mutta tavallaan se on myös positiivinen piirre. Lukihan tuotteessa erikseen sen olevan tiukka, joten se piti hyvin lupauksensa. Keinovaginaa voi myös käyttää monella eri tavalla . näin ollen lelu mukautuu kaikenkokoisten kalujen tarpeisiin ja tuntumaa pystyy vaihtelemaan. Suurimman luokan meisseleille suosittelemme kuitenkin tällä käyttökokemuksella jotakin muuta versiota kuin tight-mallia. Ensimmäistä keinovaginaa ostaville tämä on varmasti varsin helppokäyttöinen ja miellyttävä ehdokas, kuten oli meillekin. Joka tapauksessa tuote herätti positiivisia mielikuvia keinopilluista ja on hyvä lisä lelulaatikkoon .

Vulcan - Vibrating Wet Vagina
2990

Vulcan - Vibrating Wet Vagina

Kun lisäät tähän tekovaginaan liukuvoidetta, näyttää se kiihottavan märältä! Aidon tuntuinen tekopillu on pakattu kätevän kokoiseen koteloon, jonka sisälle muodostuu alipaine.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Vulcan - Vibrating Tight Vagina Vulcan - Vibrating Ripe Vagina


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.