TESTIRAPORTTI

LOVECLONE II - DUO DENSITY VIBRATOR

Suuresti mainostettu Loveclone sauva ei tällä kertaa aivan loistanut. Tätä suuresti ihmettelemme sillä yleisesti Loveclone -tuotteet ovat olleet mitä mainoimpia.

Lue arvioista millaisia haasteita ryhmäläiset kohtasivat.

Tuotteen pinnalla oleva talkki aiheutti ainakin harmia - siksi on ensiarvoisen tärkeää että tuotteet pestään ennen käyttöönottoa.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

No niin. Realistiseksi kehuttu vekotin saapui, ja jo paketin ulkopuolelta pystyi kokeilemaan sen pintamateriaalia: vau, tämähän todellakin tuntuu aidolta iholta! Ehtaa lihaa! Veitikka vaikutti lupaavalta. Kuitenkin paketin tuoteselostetta lukiessani alkoi hieman epäilyttää tuotteen vaikeahoitoisuus. Aidon materiaalin ja hieromaominaisuuksien hehkutuksen jälkeen paljastui että tätä sauvaa täytyisi käytön jälkeen hieroa talkilla jotta sen pinta säilyisi luonnollisen tuntuisena. No höh, ajattelin; jo ihan siinä perinteisessä saippuapesussa ja kuivatuksessakin on oma riesansa kun ei ikinä tiedä kuka tulee kylään kun patterikäyttöiset poikaystävät vielä nököttävät lavuaarin reunalla kuivumassa. Hei, putkimies, joo, mä oon täällä just rassannut röörejäni. Mutta ei kun kokeilemaan.

Paketti avautui helposti, mikä oli tosi kiva juttu; hyvä että kerrankin selvisi tästä hommasta ilman sahaa ja dynamiittia. Kikkelihän tuntui suorastaan herkulliselta kun sitä ensimmäistä kertaa kosketti: en voinut lakata hiplaamasta sen pintaa ja hyväilemästä sitä huulillani. Nami! Ja pakkohan sitä oli myös maistaa; ihan automaattisestihan tuommoinen herkkupala luiskahti suuhun.

..ja siitä alkoivatkin ongelmat. Mitä helvetin klähmää?!? Näköjään vibran pinnalla oli jo alun perinkin kerros talkkia ja kun otin sen suustani, sitä oli hieroutunut terskasta irti niin että pinta oli nukkainen ja möhnäinen, ja siitä alkoi irrota pieniä rippeitä hyhmää. Ai tämmöinenkö sitä pitäisi muka pimppiin laittaa hilseilemään? Ehkei ihan hirveän hyvä idea emättimen terveyden kannalta, luulen ma. Tiedä sitten mitä ihmettä tämän vekottimen suunnittelijat ovat ajatelleet--mikä tahansa ylimääräinen klähmä, jos ei nyt ihan lääketieteelliset standardit täyttävästä liukkarista puhuta, ei kyllä tee kenenkään pimpille hyvää. Ei tainnut joo olla emättimen omistajia tätä tuotetta kehittelemässä. Hirvitti.

Ihan ensimmäisenä en todellakaan ruvennut tämän epelin kanssa leikkimään, vaan päätin aloittaa klitoriskiihottimella jotta pääsin kunnon tunnelmaan. Klitsuorgasmin jälkeen pistin patterit sisään (vähän kesti sählätä, mutta loppupelissä patterikotelo olikin aika helppokäyttöinen kun sen mekanismin hoksasi). Kun olin varma ettei vibrasta enää irronnut kummemmin hyhmää, aloin leikkiä sen kanssa.

Ensivaikutelma oli hieman heppoinen: oma lempileluni on Lila Lover Boy joka on huomattavasti pitempi, paksumpi ja kovempi, joten tämä realistisempi malli tuntui vähän liiankin pehmeältä--aina siihen pisteeseen asti jossa sen sisään työntäminen oli hieman hankalaa sen pehmeyden takia, ihan kuin tosielämässäkin jos mies on vielä puolikova. Joskus realismi on kivaa, joskus turhauttavaa... Värinä siinä oli kuitenkin miellyttävän tehokasta ja suht hiljaista verrattuna moniin muihin leluihin. Itse en saa kunnolla orgasmia silloin kun lelujen värinä on päällä, joten siltä osin on vaikea sanoa värinän tehokkuudesta mitään--mukavalta se kuitenkin tuntui ainakin alkuvaiheessa ja hakkasi vain juuriosaan sijoitetut ja heikommat vibrat helposti. Pituutta, leveyttä ja kovuutta olisin kuitenkin toivonut enemmän.

Harvemmin olen saanut kokeilla näin realistisen tuntuista lelua--se todellakin tuntui oikealta penikseltä ja sen kanssa leikkiessä oli helppo liukua kuvitelmiin intohimoisista rakasteluista oikean rakastajan kanssa. Mutta fantasioita ja tunnelmaa häiritsi kuitenkin koko ajan tuo lelun pinta. Tuskin oli ehtinyt konna heittää sankaritarta pieluksille ja alkanut pistää melaa mekkoon kun päässäni alkoi soida ajatus: mitä hiton pulveria sisälleni murustuu just nyt? Hetken kuluttua alkoi pirulauta kirvelläkin! Eikä! Hivutin lelun ulos ja pinta näytti hieman epämääräiseltä ja omat mehuni vähän tavallista paksummilta, joten fiilikset menivät kyllä täysin. Ei näin. Ei muuta kuin alapesulle, huuhtelemaan, pieni tauko ja sitten turhautunut, ei-mitenkään-intohimoinen väkisinnylkytetty orgasmi oman käden avulla päätti tämän pelehtimissession. Äh.

Luontainen materiaali on tietty kiva juttu, mutta löytyy niitä luonnollisen tuntuisia kikkeleitä ilman talkkiakin--eivätkä ne tuota samanlaista epämiellyttävää kirvelyä. Ei hyvä. Täytyy todeta että tähän ei kannata aikaansa haaskata.

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Pinkissä pakkauksessa geneerinen naismalli katsoo himokkaasti olkansa yli vibraattoria, joka on esillä pakkauksen ikkunassa. Mainoslauseita riittää. Loveclone II, Duo Density, super real material, waterproof, nontoxic...

Hieman epäilyttää. Luulisi, että esineissä joiden on tarkoitus olla kontaktissa genitaalien kanssa, myrkyttömyys olisi itsestäänselvyys. Näin ei kuitenkaan valitettavasti ole. Ainakin tämä lupaa olla suht vaaraton. Ainakaan se ei ole jellyä. Muistutan itseäni, että otan selvää mitä tämä paranneltu loveclone oikeasti on.

Helpommin sanottu kuin tehty. En löydä mistään varmaa tietoa siitä, mitä materiaali sisältää. Varmaa on kuitenkin se, että loveclone materiaalina on huokoista, jolloin sen kanssa on viisainta käyttää kondomia, sillä täysin puhtaaksi sitä ei saa.

Pakkaus aukeaa vaivattomasti. Sisältä löytyy itse lelun lisäksi pieni puteli puuteria, jolla lelu pitäisi käsitellä puhdistuksen jälkeen. Yksi selvitettävä lisää. Mitä kyseinen talkki mahtaa sisältää. Pullon kyljessä lukee "talc free" ja "fragrance free", ja samalla valmistusaineiksi listataan "talc, mild fragrance". Mitä? Suosittelen varovaisuutta, varsinkin jos olet herkkä saamaan hiivatulehduksia.

Kun ensimmäistä kertaa otan lelun käteeni, yllätyn materiaalin pehmeydestä. Loveclone on siis todella pehmeä ja venyvä. Ehkä vähän liikaakiin. Pidän dildoistani napakoina. Tätä kuitenkin hypistelen ja puristelen vaikka kuinka kauan. Erinomainen stressipallo. Ulkonäöstä sen verran, että Loveclone on ihonvärinen, realistisen näköinen sauva suonineen ja terskoineen. Pituutta sillä on 16,5 senttiä ja paksuuttakin ihan kohtuullisesti. Lähempi tarkastelu paljastaa, että pehmeä osa on vain ontto "sukka", joka on vedetty lähes samanpituisen vibraattoriosan päälle. Luulin, että "duo density" tarkoittaa kahta erilaista silikonia, pehmeämpää ja kovempaa. Pakkauskin itse asiassa lupailee pehmeän kerroksen alta löytyvän jäykemmän silikonikerroksen. Ei pidä paikkaansa, joten sanoisin pakkausta hivenen harhaanjohtavaksi. Luvattu vedenkestävyys on myös melko suhteellinen juttu. Vibraattori on varmasti vedenkestävä, mutta pehmeä sukka on yläosasta niin löysä, että jos lelun upottaa veden alle, sinne joutuu väkisinkin vettä, ja koska sukka on avoin vain toisesta päästä, saattaa kuivaaminen/kuivattaminen olla melko hankalaa.

Sauvan voi siis huuhtoa juoksevan veden alla, mutta saatat haluta varoa, ettei se hörppää kovin paljoa vettä.

Vibraattori toimii kahdella AAA-paristolla, jotka pudotetaan vibran auki kiertyvään yläosaan. Mukana ei ole minkäänlaisia ohjeita siitä, kuinka päin paristot pitäisi asettaa, itse taisin saada ne okein paikoilleen silkalla tuurilla. Siispä kokeilemaan. Vibraattoria säädetään portaattomasti, kiertämällä säädintä myötäpäivään (+) ja vastapäivään (-).

Pakkaus lupaa vibran olevan supervoimakas, joten olen hieman pettynyt todetessani, että saattaa se ihan kohtuullisen voimakas olla, mutta pehmeä "sukka" vibran päällä onnistuu tukahduttamaan värinän niin täydellisesti, että käytössä ainoastaan ääni (melko äänekäs surina) kertoo, että vibra on päällä. Pelkkä vibraattori ilman loveclone-sukkaa on parempi, mutta värinä on silti ärsyttävän pintapuolista ja puuduttavaa.

Kokeiltuani lelua useita kertoja, aina yhtä huonolla menestyksellä, jo sen näkeminen saa verenpaineeni nousemaan. Tämä vaan yksinkertaisesti ei toimi. Pintamateriaali on liian pehmeää, venyvää ja vanuvaa. Oletko koskaan yrittänyt harrastaa seksiä täysin velton peniksen kanssa? Aivan. Ei onnistu. vielä astetta turhauttavampaa hommasta tekee se, että pintamateriaali haraa vastaan kuin viimeistä päivää ja vibraattoriosa yrittää lähinnä puskea sukan läpi. Kaikki maailman liukkari ei tunnu ratkaisevan tätä ongelmaa. Kun sitten lopulta jollain konstilla sauvan saa sisäänsä, se... ei tunnu miltään. Materiaali on liian pehmeää ja vibraa ei edes tunne.

Tämä lelu saattaisi toimia paremmin niin, että täysin turhan vibraattorin tilalla olisi se jämäkämpi silikoniosa. Tällaisenaan Loveclone ei kuitenkaan todellakaan ole minua varten. Härveli herättää lähinnä patoutunutta raivoa.

Laitan kuitenkin vibraattorin talteen pahan päivän varalle, ja pehmeää osaa voi puristella stressipallon sijaan.

Loveclone II - Duo Density vibrator
3490

Loveclone II - Duo Density vibrator

Loveclone II™ - Duo Density vibrator on liidellyt jo vuosia aallon harjalla sillä sen vahvuutena on erittäin aidon tuntuinen pinta! Loveclone-hieromasauvan materiaalin suosio perustuu ihmisen ihoa muistuttaviin ominaisuuksiin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.