TESTIRAPORTTI

LOVELINE - LEAH VIBRAATTORI

Pieni ja siro Loveline tuotesarjan Leah vibraattori testattiin kahden testaajan voimin. LoveLine Leah vibraattori sai kehuja hiljaisesta äänestään ja pienestä koostaan. Mitään suuria wow-elämyksiä vibraattori ei testaajille tuonut, mutta se on hyvä perusvibraattori, jossa on hinta-laatusuhde kohdillaan.

ItiaPariskunta, Noin 25v

Postin paketista paljastui pieni ja kaunis paketti, jossa kerrottiin tuotteesta kaikki oleellinen. Myös itse laite paketin sisällä oli pieni ja sievä. Väristä taas kerran plussaa!

Vibraattori oli esteettisen kaunis ja väriltään sievä vaalean violetti. Plussaa naisparin näkökulmasta myös siitä, ettei se muistuta miehen sukupuolielintä, vaan päinvastoin, mitä epäaidompi sen parempi.

Muotoilultaan laite on siro ja juuri sopivan kokoinen sekä sisäiseen käyttöön että ulkoiseen hyväilyyn. Urat varressa ovat ehdotonta plussaa. Laite on materiaaliltaan pehmeä ja joustava, mutta myös lika tarttuu siihen herkästi. Plussaa vedenpitävyydestä.

Laitetta kehutaan jo pakkauksessa hiljaiseksi, ja sitä se myös on. Säätö on portaaton ja tapahtuu pohjaa kääntämällä. Ehdottomasti paras perus vibraattorin säätömekanismi. Vibra on tehokas mutta ehkä hieman yksipuolinen, koska pelkkä laitteen pää tärisee.

Yleisesti ottaen laite on siro, kaunis, hiljainen ja helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Miinusta materiaalista sekä yksipuoleisuudesta. Tuote on hyvä perus vibraattori ja vastaa hyvin hinta-laatusuhdetta. Loveline Leah on selvästi jokanaisen pieni ja siro matkakumppani :)

Kaalimadon vinkki: Suosittelemme pitämään tuotetta roisketiiviinä.

OpepariPari, N33 ja M37

Viimeinkin posti toi muutakin kuin pelkkiä laskuja ja mainoksia. Olimmekin jo hyvän tovin ehtineet odotella Kaalimadon meille lupailemaa ensimmäistä pakettia. Kun paketti tuli, niin pakkohan se oli heti avata. Paketista kuoriutui lilanvärinen Loveline Leah -vibraattori.

Tuotteen pakkaukseen oli panostettu tekemällä se korostetun asiallisen näköiseksi. Pakkauksessa ei ollut merkkiäkään halvasta pornahtavuudesta. Pakkauksen kokonaisuus oli taiten tehty ja selvästi näki, että tuote oli suunnattu tavallisille valtavirran naisille, ei pornon suurkuluttajille. Tuotetta ei myöskään ollut suunnattu miehille. Pakkaus oli ajateltu niin, että kynnys ostaa tuote, pysyisi mahdollisimman matalana.

Pariskunnan nainen piti tuotteen pehmeästä materiaalista, linjakkaasta muotoilusta ja kauniista lilan väristä. Vibrassa olevat juomut eivät sykähdyttäneet niin mainittavalla tavalla, joskin niistä pieni kiva lisä tulikin. Vibran kokoa - etenkin halkaisijaa - pidettiin hieman liian pienenä (pituus 15 cm / halkaisija suurimmillaan vain 3,5 cm). Vibran pienen koon tietysti voi nähdä hyvänäkin seikkana, jos matkoille haluaa ottaa pienemmän vibran mukaan.

Yksi Loveline Leah -vibran hyvistä piirteistä on hiljainen ääni. Aamuisen sooloseksin ei tarvitse herättää koko taloa. Myös vibran portaaton säätö ja helppokäyttöisyys saavat kiitos pariskunnan naiselta.

Tuotteen pakkauksen tekstin mukaan, tuote olisi niin hyvä, että se olisi jopa "pakko-ostos" yöpöydän laatikkoon. Opeparin mukaan tämä on kyllä liioittelua. Parhaimmillaan tuote on esileikin osana ja suuseksin liitännäisenä. Myös peppuseksin esileikkinä tuote on pienen kokonsa vuoksi kohtuullisen hyvä. Ja ehkä Loveline Leah -vibra tulee jollekin matkallekin mukaan.

Loveline Leah on pieni ja terhakka perus-vibra, jossa on hinta-laatu-suhde kohdallaan.

Loveline - Leah vibraattori
2750

Loveline - Leah vibraattori

Sujauta tämä kaunis ja ihanan tuntuinen vibraattori vaikka laukkuun ja nauti siitä silloin kun haluat. Leah-nimisen vibraattorin varressa on juomuja, jotka on sijoitettu niin, että ne osuvat käytön aikana naisen nautinnollisimpiin kohtiin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.